319

Анонимен

преди 12 години

326 - Основния проблем на обществото днес са хора като теб. Многознайковци, които дърпат прочувствени речи, а и те самите са пълни ***. Буквално 90% от обществото ни са превърнати или са във фаза на превръщане в инертна маса. Собственичката на PolyGram веднъж каза, че най-важните 2 неща за младите са 1) секс, 2) музика.А на всичкото отгоре, от сексът и музиката им се втълпяват меркантилност и нетърпение.Защо се изненадвате - наркомани се събрали на оргия - всичко приключва с труп.

318

Ivan

преди 12 години

Основен проблем ца появата на агресия сред съвременното общество е чувството, че са Ви отхвърлили, оставили, липсата на обич, което формира правилно самосъзнание.Когато не се обичаш, не можеш за обичаш и останалите!Да гледаш на ближния като на чужд, по нисш и като на враг - това засилва вътрешната изолация, ражда дивиантние форми на поведение, изгражда мисперцепции,изражда ценностите, проектира върху осатаналите тежестта на заболялата психика!

317

Анонимен

преди 12 години

Prijatelite sa podli bokluzi.Parvija den razkazvaha kak nevinno sa se sabrali da sluchat konzerta na peikata..10-15 choveka i tja posle sama si tragnala,dnes razkazvat che tja e bila v zavedenieto i e tanzuvala s ubieza, drugi prijateli priznavat che tja e zaspivala po masite,a nikoi ne se e zagrigil da i pomogne vigdaiki che e pijana...abe, bolkuzi, heide skriite se !!

316

простак

преди 12 години

Може би ще стане ясно по-късно-дали някои от компанията са разбрали,че Яна остава с Николай,или не им е пукало,или всички са били толкова пияни, та да не разбират какво става. В парка,добре,нощно време-добре.Правилното е,обаче да се изпратят в пакет до такси или спирка и да има някои от тях да са адекватни.Ако са били почерпени,та никой няма спомен-егати приятелите,на които да разчиташ.Всъщност убитата ми се вижда дребна.Любопитен съм колко бира трябва да изпие,за да е с 2 %о алкохол в кръвта.

315

простак

преди 12 години

Някои коментари тука звучат точно като приказките на петнайсетгодишни пикли,пазарещи се за по-късен час за прибиране довечера.Нападения стават и посред бял ден,и в собствения дом.Но невежеството за самосъхранението многократно увеличава шансовете да станеш жертва. Сама(всъщност)млада жена,на място където повечето са пияни,в парк,лете,в периода от около малко преди среднощ до зазоряване,вкарала си 2 промила алкохол в кръвта-комбинацията от всички тези груби грешки понякога е и смъртоносна.

314

До 321

преди 12 години

Забрави да споменеш и това че майката на сестрите Белнейски една или две години след като убиха сестрите се опита да осинови други две момичета.Толкова бързо ли е забравила свойте деца че тръгва да осиновява други.Или просто схемата е такава че осиновява и после ги пуска да проституират.

313

аз

преди 12 години

жалко за станалото, ама и аз смятям, че е малко прекалено всяка жертва да бъде канонизирана за светец, както се казва монетата има 2 страни...

312

Анонимен

преди 12 години

Не знам кой е виновен при убийството на Яна, но за Лазар Колев е ясна работата:Браво на *** БГ съд! Успяхте да вкарате невинен човек доживот в затвора нали?! Че Лазар Колев е криминално проявен и осъждан за кражби и грабежи е така, че е осъждан за изнасилване преди 15 години е така, ама той ви беше най-удобния в случая за да го натопите за да прикриете истинските убийци понеже е господин "никой" и няма никой зад гърба си нито пък пари. А адвоката на майката на Белнейски даже бил "супер-доволен" и тая прокурорката дето са и платили яко се чувствала "удоволетворена" от присъдата на "съда". Слагам го в "", защото това не е съд!!! Питайте вечно усмихнатата майка на двете и малолетни *** сестрите Белнейски, с извинение за думите, ама как се самоуби и детектива и дето го беше наела а??? Как получи сърдечен удар овчаря дето ги е намерил сестрите на поляната 2 дена след това а? Как проф. Раданов, който направи първата ПЕТОРНА съдебно мед. експертиза с състава си от още 4 човека и каза, че сестрите НЕ са били ИЗНАСИЛВАНИ а са били блъснати от висока кола тип Джип се "самообеси на катерушката пред блока си седмица след експертизата а??? А как се "самоуби и 10 дена по-късно "треньора" им по ски в хотела на Петърнейчев дето те са ходели всяка вечер за да си търсят клиенти а??? А как се "самоубиха и другите двама замесени в случая а??? А Майката защо ги е потърсила в полицията на третият ден чак а??? Защото са и носели пари от това, че са се продавали децата на дърти пергиши. Едната е правила и аборт една година преди да ги убият. Майката знае всичко ама са и дали много пари да си трае и са ги заплашили от много високо ниво това е истината народе български! ***!!! Направо ме е срам! Света ни гледа и ще ни направят за смях сега

311

Анонимен

преди 12 години

ЕТО ТОВА СА ГЕРБ ЧИСТО БСП ТА И ПО ЗЛЕ.ЛАЗАР КОЛЕВ ГО ОТНЕСЕ С ИДВАНЕТО НА ГЕРБ. НАМЕРИЛИ ТЕ БИЛИ МАТЕРИАЛ ДЕТО ЛЕКАРКАТА ПРАВИЛА АУТОПСИЯТА КАЗА, ЧЕ НЕ Е ВЗЕТ ДОСТАТЪЧНО ЗА СРАВНЕНИЕ И ОТ НЯКОЛКО ЛАБОРАТОРИИ В ЧУЖБИНА ГО ПОТВЪРДИХА. ГЕРБ НАМЕРИ МАТЕРИАЛ, ЧЕ НАПРАВИ И СРАВНЕНИЕ В БЪЛГАРСКА ЛАБОРАТОРИЯ, ЧЕ И ЗАПОДОЗРЕНИЯ НАМЕРИ :DСЕГА КЛОШАРЯ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ АКО НЕМА ПО ПОДХОДЯЩ.ГЕРБ Е ПОСМЕЩИЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ А БОРИСОВ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА КАТО ПЪЛЕН ИЗМАМНИК И ПРЕДАТЕЛ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСИ НАРОД.

310

Бейлис

преди 12 години

318, ама то това си е било доброволно - кой я е карал да седи в 2 часа през нощта да се клеца в храстите?

309

За Бейлис

преди 12 години

*** скапан, дано тебе да ти го наврът в *** нещастнико, да те пребият и утепат, защото такива болни мозъци са срам и позор за света!!! Изнасилвания стават и посред бял ден и на какви ли не места, това е посегателство и върху личността и върху душата, каквато ти нямаш. И понеже си *** сигурно не знаеш, че преди години изнасилиха 13 годишно момче-спортист в парка, че и му бяха набили и кол в ..., та няма нищо общо с възпитанието драги. Добре че нямаш деца, да се множат *** като тебе

308

200

преди 12 години

На кого ги помяташ тия, става въпрос за изнасилване, *** и за убийство, а в Германия лично посред бял ден на съвсем оживено място видях чисто голи *** да се чукат. И го видяха поне оше 5о човека. По-скоро мога да кажа, че за едно изнасилено момиче в Германия направиха ДНК анализ на *** от 5оо души и откриха убиеца за 7 дни.

307

иво

преди 12 години

вчера го видях тоя в магазина да си купува хляб - гледаше лошо и носеше черно кожено яке. Търсеше къде е киселото мляко, но не го намери и изпадна в амок. Уби три касиерки с едно движение на ръка. Взе си дъвки орбит и излезе.

306

Анонимен

преди 12 години

Аз като мислих открих и една друга възможна хипотеза...Може би този "Клошар" се опитал да помогне на момичето...затова има следи и от него...

305

100

преди 12 години

Живеем в бездушно, безхаберно, озлобено, завистливо общество, без морал, без страх от наказание и възмездие, без уважение към личното пространствои собственост на ближния, пожелаваме си всичко негово, дори и да имаме такова, още на детските площадки се заражда агресията и жестокостта, за които са виновни родителите. Бездушни и безмозъчни сте, всички вие, които мислите че Яна си го е заслужила. Нещастници, бездарни, един ден ще гниете в ада, там ви е мястото

304

до 300

преди 12 години

300 - ти само с това мислене си за затвора. срам ипозор, че си жив и зрав, бездушен *** такъв!!!!

303

Анонимен

преди 12 години

Наистина българският анонимен коментатор е страшен,а как ли изглежда на живо?Дали е същият?

302

Хей,310

преди 12 години

Ти нормална ли си?Хайде в понеделник едно прегледче,а?Момичето не се е самоубило или да искало смъртта си.***,болните хора или прекалено прости ли ?Какви сте вие?!Що за тъпо си ти ,бе?Отговори,бе!!!!

301

do 300

преди 12 години

Stiga ste obvinjavali obshtestvoto,tazi e gertva na samata sebe si !!!

300

Анонимен

преди 12 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ КАКВА МОЖЕ ДА Е БИЛА,А СЕ ОГЛЕЖДАЙТЕ ЗА РАЗНИ СЪМНИТЕЛНИ ТИПОВЕ И НЕ СИ ЗАТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ.СИГНАЛИЗИРАЙТЕ!