13

nn

преди 12 години

bravo cvetanov hvana lo6ite :D:D:D:D::D:D:D ti si na6iq HOREI6O (mi6ka)

12

Българин

преди 12 години

Всеки ***-крадец на метали трябва да бъде осъждан на 5-10 години принудителен труд в някоя мина.Така де, като толкова обича "добивът" на метали, да му се даде възможност да удовлетвори до насита страстта си.

11

Анонимен

преди 12 години

В този отдел се намират най големите вредители в системата на ДАИ ,начело с началника - корупция, изнудване на водачи на МПС, продажби на изпити,покровителство на фирми и т.н.

10

Анонимен

преди 12 години

КОГА ЩЕ БЪДАТ ЗАДЪРЖАНИ ЯМБОЛСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НА ДАИ НАЧЕЛО С ТЕХНИЯ НАЧАЛНИК ???

9

Анонимен

преди 12 години

Кирил Хаджихристев: Полицаят в Чепеларе е изразил гражданска позиция относно тютюнопушенето22 юли 2011 / 11:56 | Полиция | радио "Фокус" - СмолянСмолян. Извършена е проверка по случая в Чепеларе, във връзка със сигнала, че полицаи спират шофьори, които пушат и по думите на полицаите случаят не е така, както е предаден. Пред радио Фокус Смолян комисар Кирил Хаджихристев заяви, че колата е спряна за проверка от полицай, но не за това, че шофьорът пуши. Другият полицай, който е бил там е изразил гражданската си позиция относно тютюнопушенето в автомобила, возещ непълнолетни. Основанието за проверката не е за това, че е пушил шофьорът, каза комисар Хаджихристев. По думите му полицаят изразил позицията си относно закона за здравето, където има непълнолетни, че не трябва да се пуши, това е искал да каже, нищо повече. В България няма закон за забрана на тютюнопушене в кола, ако се возят непълнолетни лица и не е в правомощията на пътните полицаи да спират водачи, които пушат, за да проверяват има ли в колата малолетни и непълнолетни.

8

Анонимен

преди 12 години

Е, най-накрая да налекат *** с истинското му име-ВРЕДИТЕЛ! Че в много отношения той е много по-вреден и от марокански скакалец! Скакалците поне унищожават само реколтата, но не "берат" тухли, жици и желязо!

7

Анонимен

преди 12 години

Кипи осилна жътва, дърт *** с метало търсач в ръце ,жицобере ли бере - кабел !

6

Анонимен

преди 12 години

Две групи крадци на кабели -на български казано ***.

5

draznitel

преди 12 години

За съжаление съдебната система е все още в ръцете на другарите кундурджии. Ама в скоро време и това ще се промени.

4

Старшината

преди 12 години

Малко, много малко шамарат днес колегите в РПУ-тата.... А си требва як кютек и публичност на имената на вредителите (и на снизходителните към тях съдебни състави).

3

Stany

преди 12 години

"криминално проявени"?!?!? Сега разбрахте ли от къде идва проблема? Докато не се смени цялата съдебна система ще е така и *** ще си правят каквото искат.

2

Stany

преди 12 години

Ще крадът ми. Като има кой да им изкупува след това откраднатото... А те се вдигнали да ми протестират в София, че искат да им затварят пунктовете за метал. Пълна пародия. Да ги затворят всичките и да останат няколко под пълен контрол.

1

draznitel

преди 12 години

Сега разбрахте ли, кой иска да уволнява ЦЦ и ББ ? - Главните герои от статията и техните политически покровители