176

Анонимен

преди 12 години

Софиянци само милион и двеста?Дрън-дрън...Хаха-пък и *** 18 000???Те са толкова само в 6 фамилии,бе...Егати глупостите-тея преброители не знаят да броят!

175

Анонимен

преди 12 години

Абе братле, нали после обясниха, че не са преброили 30% от населението. Т.е. 1,3 милиона представляват 70%, от което следва, че около 1,9 милиона живеят в София-град. А областта е поне 2,5 - 3,0.

174

Калина

преди 12 години

Много интересна статистика, със сигурност ще е от полза при реализиране на бъдещи проекти, които да подобрят още живота ни в София, който напоследък става все по цветен с прекрасните реализирани от Общината проекти.

173

Фифи

преди 12 години

Преброяването беше доста полезно. Виждат се много тенденции!

172

СС

преди 12 години

***, които пренаселват планетата (и нашата родина) ни не могат да бъдат търпени, защото са заплаха за нашето съществуване и нашия генетичен код, който ни е направил това което сме и ни е дал възможност да пренесем живота на едно ново ниво. Генетиката която ни е дадена от нашите предци трябва да се пази с цената на всичко, защото Европеидната раса е бъдещето на човечеството. Размножаването на неевропейците в София трябва да бъде спряно, за да остане София на българите-европейци.

171

Игррек

преди 12 години

Не мога да разбера, защо ви е толкова трудно да обичате хората, без значение в коя точка на държавата, или дори в света, са родени! Какво ви става бе хора? Ценете живота и обичайте хората! Браво за преброяването и за данните!

170

провинциалиста

преди 12 години

хахахахах... аман от провинциален шовинизъм... и комплексирани "софиянци", а да питам сега ако не беше толкова добре в София защо ще прииждаме и защо всички плюят София, а в същото време се препълва постоянно...това мили мои е типично българското лицемерие... ако не ги кефи реда и порядъка, що не ходят да живеят в Пловдив или Варна, а? :):):)

169

до 186

преди 12 години

Явно не си слушал хора от тези градове как хулят по София и софиянци и превъзнасят родните си градове ,но ако ти обелиш дума за селяни вече много навътре го взимат ! И това са 90 % от провинционалистите ! Много рядко да чуеш нещо добро от тях ! А иначе големи "приятели" големо чудо ! ПИСНАЛО МИ Е ОТ ТОЗИ МАНТАЛИТЕТ И ЗАТОВА ГИ ИЗБЯГВАМ !

168

Анонимен

преди 12 години

Абе като не ни харесвате, нито софиянци нито София , защо на всяка тема за София влизате и пишете ? Обиждате ,плюете , мразите ... какво правите в София като толкова не ви харесва ?

167

До Коментар 177

преди 12 години

Интелигенти в София? Да, но повечето, уважаема, са от провинцията. Дошли в София да учат и останали тук. Е, познавам и истински кореняци софиянци. Имам един такъв познат, родът им живее от няколко поколения на 6 септември срещу МВР. Всичко е О'Кей! Само дето си говори сам. Сигурно щото иска да говори с интелигентен човек, де!

166

Анонимен

преди 12 години

до 185 Безмислие - аз пъ съм си софиянец - дори бабите ми са от София, а имам много приятели от провинцията, които си останаха в София след като завършиха Университета. Кр5айно време е да се разбере, че не може и не трябва да има деление София-Провинция, а на нормални и културни хора, а не *** (не произход а манталитет). Пак казвам - софиянец съм, но обожавам Пловдив, Варна, Велико Търново, Благоевград и т.н. - прекрасни градове са

165

Безмислие

преди 12 години

Аз съм "провинциалист", живея в София и какво от това?Нормално е в държава като нашата да има 2-3 града, които по икономически, социални и културни причини да привличат население, така е в цял свят !Не се държа като ***, не цапам, не руша, влагам пари в местната икономика. Ако "провинциалистите" си заминат, София ще западне и ще остарее видимо, 90 % от моите приятели и познати са несофиянци, млади хора, които работят тук на различни позиции имат познания, интелект и култура...

164

Българин

преди 12 години

Софиянци нямат и 1 300 000, а по улиците не можеш да се разминеш. *** са само 1.6%, а щъкат навсякъде като *** и цели райони са буквално окупирани от тях !!! 20 600 хъхрещи *** в ЦЯЛА София, при положение, че само във Виетнамските общежития сигурно живеят повече?ЗАЩО БЯХА ПРОФУКАНИ КУПИЩА ПАРИ ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ, ЗА ДА НИ СЕРВИРАТ СЕГА ЯВНИ ЛЪЖИ?

163

вносен шоп

преди 12 години

до 173: така е много народ дойдохме от прованса, защото само тук човек има най-голям шанс да получи образование (висше) което е може би най-качественото в България (поне за сега), както и да се реализира след това на пазара на труда

162

redordead

преди 12 години

всъщност има един много лесен начин да се ограничи до голяма степен достъпа на "селяни" в София. Просто великите софиянци рентиери, които най-много плюят против селяните, да спрат да дават квартири на селяните - но всички да го направят солидарно и то като няма да има де да живеят ще се изнесат по околните села и няма да цапат тази "прекрасна европейска" столица...ама що ми се струва, че т.нар кореняк софиянци не им изнася да спрад да взимат тлъсти наемчета?

161

Анонимен

преди 12 години

Айде пак софиянци са ангели небесни а вси останали - червеи. Добре ве, селянчета софийски, кажете поне един квартал населен предимно със софиянци и ще ви опиша колко е мръсен, неподдържан, рушащи се сгради, опасни балкони и мизерия до шия !

160

Анонимен

преди 12 години

Не чета коментарите под такива новини. Да позная ли? Стандартното София срещу провинцията. Идиотизъм безкрай!

159

Анонимен

преди 12 години

Да се въведе софийското жителство!

158

Анонимен

преди 12 години

Пак *** са изпълзяли и разписали.

157

Анонимен

преди 12 години

Софиянците трябва да се обединим и да не позволяваме на ***, турци, а защо не и селяни от провинцията да завземат града ни! Това е едно от малкото места в страната, където можеш да видиш интелигентни хора, все още! Така, че нека запазим града си, като се борим срещу селянията, като не даваме на *** да ни се качват на главите!