59

venco

преди 12 години

моите деца са там на село за лятото. лошо е много там, не ходете. Англичаните да идват щото е лошо. и пътя от Елхово за Бургас също е много лош.

58

bg

преди 12 години

Regionalno letishte Topolovgrad.Dobre doshli.

57

Анонимен

преди 12 години

Минава се през Сакар и Странджа и на места пътищата са доста разбити. Но иначе е красиво !

56

bg

преди 12 години

1 chas put do moreto sus samolet.

55

осведомен-до 32

преди 12 години

бай Иване, тази новина е отпреди 4-5г.Вече не само, че никой не купува, ами много къщи са изоставени заради обирите. Наистина от някакви съборетини направиха хубави къщи, но точно това привлече престъпниците. А пък местните *** как разведоха някои от тях, няма да повярваш. А за 1 час ще стигнат до морето, ама друг път. До Бургас са 115 км., минава се през много села с разбити пътища. Живеят постоянно не 20 семейства, а по-малко от 20 човека и наистина си живеят царски с техните пенсии.

54

някой

преди 12 години

До: номер 51В допълнение на коментара на номер 54 искам да добавя, че самото определение на думата "ариец" - "индоевропейски народ" подсказва индийската връзка.Нещо повече - самият Хайнрих Химлер е проявявал особен интерес към Индия и всичко индийско. Самата свастика също е много популярна в Индия.Още тогава им е било известно, че *** произхождат от Индия. Затова нацистите са имали големи трудности да обяснят как така *** хем идват от Индия, хем не са арийци. Без майтап!

53

до 51

преди 12 години

Значение на думата ариец ист. Представител на древен индоевропейски народ, завладял Северна Индия и Иран между и хилядолетие пр. Хр.ост. У теоретиците на расизма висок рус долихоцефал, произлязъл от този народ, висш представител на бярата раса (без научна основа). Всички сме руси според теб!!!

52

до Mickey

преди 12 години

Напиши си го честно: "Аз съм *** и за мен бъргарите са арийци....!"Какви са тия мнения плюещи българите без обосновка? Единственото нормално е ти да НЕ си българин ! Даже ника ти е на латиница!Ако имаш проблем с българите ,сега сме в Европейския съюз ,може да вървиш където си поискаш и мислиш ,че ще ти е по- добре!

51

;;;

преди 12 години

Продавайте си евтино имотите на чужденците а в чужбина на вас да гледат като втора ръка хора и всичко да ви е скъпо.

50

Mickey

преди 12 години

До Ели 45 и ПЛЮСкащите я:"Само турци да не се заселват."И що??? Щото са лоши хора ли? Или щото Доган е агент на Турция, а не българската ДС??????

49

Томас

преди 12 години

Когато българи изоставят земята си - ще я вземат чужденци

48

Анонимен

преди 12 години

Първо ще ги нацепят мутрите и областните управители и администрацията и чак след това ***!

47

Mickey

преди 12 години

Всеки тук пише за страшните ***, а за СТРАШНИТЕ "АРИЙСКИ ЧИСТИ БЪЛГАРИ" от които са проплакали и Белите Държави, а и читавите българи в България НИКОЙ НЕ ПИШЕ!, Та от кои да се пазят повече чужденците ? От *** в БГ? Или от "арийските българи"? Че не рабрах нещо!Кой ще им разкаже повече "играта" на тези чужденци авантюристи?

46

rock-n-rollah

преди 12 години

Само днес предложение на промоция: предлагам имот в България за същия по размери имот в Анлгия! Предложението важи до изчерпване на количествата.

45

Анонимен

преди 12 години

Тъпе чужденци да си стоят в тъпите държаве не им продавайте евтина бе *** вие като идете в чужбина къде ще намерите евтино бе ей *** народ проста държава затуй сме зян

44

Ели

преди 12 години

Само турци да не се заселват.

43

Гагарин

преди 12 години

Да, нека чужденците да ни кажат, че в България е гот!Иначе ние ще се удавим в собствената си злоба и ненавист един към друг и към страната ни!

42

Патриот

преди 12 години

Тези са любители на екстремен туризъм явно,тъй де!

41

Анонимен

преди 12 години

gluposti gluposti balgari zigani edna ***

40

Българин

преди 12 години

Горките - те не знаят къде са попаднали !!! Като се върнат догодина за следващата ваканция, няма да има къща неразграбена... може и някои къщи да са изчезнали цели - до основите.Тогава ще разберат със закъснение, че са си купили дом не в България, а в ***.Точно в тоя район преди 1-2 години цяло Българско село близо до турската граница бе буквално разрушено до основи от хъхрещите ***, без т.нар. "полиция" да си мръдне и пръстът да защити собствеността на хората !!!