70

шофер

преди 12 години

Сега полицая като плати и коня и патрулката ще се научи да кара със съобразена скорост с пътните условия.Имах подобен инцидент с магаре преди време и си платих като поп.Колата беше тоталка и от ДЗИ ме посъветваха да съдя собственика на магарето щото нямало застраховка.Консултирах се с адвокат и пих студена вода.Ако законите са равни полицая трябва да си плати.

69

Справедливост

преди 12 години

Установен е собственикът на животното и е проведен разговор с него, съобщиха от полицията.Може даже да го почерпят баклава *** и да му дадът 20 лева, защото са го забавили - бързал е за някоя кражба по селата ! Виж ако беше Българин, щяха да го проверяват за алкохол, за наркотици, да преровят колата, има ли винетки, минетки, гражданска, данък, преглед, щяха да го преровят за аптечки, пожарогасители, грайфер на гумите, изправни ли са светлините на автомобила и накрая да го арестуват !

68

lq lq

преди 12 години

ama ne zabranixme li predi vreme karycite v sofiq ?

67

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е КООООБИИИИЛАААА И СЕ КАЗВА ЦЕЦКА И Е НА ЛЮЦЕРИНА

66

Охранител

преди 12 години

Каквато ни държавата, такива ни и полицаите, и ***, че и конете им...! В Котел полицай българин май няма...след като там българи не живеят, какви да са им полицаите...а той, като е от Котел не знае ли, че в този проход е пълно със свободно пуснати коне? Даже си мисля, че знам кой е полицая...

65

svidetel

преди 12 години

да влезе свидетеля. - кажете си името, обора, собственика, номера на каруцата; - изцвииил, изцвииил, изцвииил, изцвииил; - много добре. бързо ли караше патрулката? - изцвиииииииииииииииииииииииииииил......

64

dragunov7.62

преди 12 години

Какво искате преди избори някой да пипне *** електорат ли ? ха,ха,ха,ха точно в този момент трябва българското население да СЕ ВЪОРЪЖИ и да пази движим и недвижим имот защото в момента *** са богопомазани и имат право да утрепят всеки българин ,да изнасилят всяка българка и да бъдат НЕНАКАЗАНИ и това те го знаят много добре . Лошото е че на всеки две години се правят избори я парламентарни я кметски я президенски и през това време *** си правят каквото си искат .

63

Учуден

преди 12 години

"Установен е собственикът на животното и е проведен разговор с него, съобщиха от полицията." - само толкова ли могат.Бих попитал - защо не е застрелян??? Докога ще има толерантност към ***???*** държава сме , на 100%.

62

БАЧКАТОР

преди 12 години

Няма ли да се намери правителство което да стегне юздите на ***? Пуснали конете свободно да се разкарват! В нормална държава най малкото да са ги затворили а собствениците солидно глобени. И от ГЕРБ нищо не става страхливи са.

61

Темерут

преди 12 години

А, бе по щетите на опела може да се съди, че докато колата е връхлитала върху коня, той се е изкатерил по нея - избивайки с копито предното стъкло и изкривявайки тавана...

60

БТК

преди 12 години

Сега ще ви кажа кво стана ... Коня е пил!Камиона изпреварва неправилно ... таковата и после излиза тоя с бурка и ... джаааас!Щото той не е виновен,те са виновни,че не го пазат.Иначе оня си е добре :)))

59

ПЕТЪР

преди 12 години

Е......ТОВА АКО НЕ Е НОВИНА...БРАВО!

58

Анонимен

преди 12 години

Коня рушвет не дава...зееми това копито ! иииии--ииии / кратко изцвилване/

57

ръфляк

преди 12 години

Браво бре БРАВО, и к'во? Твоя коментар ли е най-важното днес. С постояно тъпия си въпрос "кое е най-важното" си мислиш че светът се върти около търтката ти. Върти се един голям и мазен бахур, който скоро ще го отнесеш. Ей това е най-важното!

56

Милиционер

преди 12 години

Те хубаво направили алкохолна проба на полицая,ама на коня не казват дали са направили!

55

Шофер

преди 12 години

Предлагам за каруцарите да има свидетелство за управление кат.К,каруцата и коня да са оборудвани по най-модерните изисквания на ЕС,каруцаря с каска,наколенки и светлоотразителна жилетка,коня подкован с гумени подкови да не нарушава асфалта и да не се пързаля,както и очила да не му влизат мушички в очите.

54

19

преди 12 години

47 Цвилиган

53

Jessy James

преди 12 години

Каубой Експрес...:-))))

52

Анонимен

преди 12 години

не предполагах ,че има толкова *** народ!!Хайде идете в англия и вижте дали някой ще си позволи да пусне безпризорно животното??Там не само че ще го арестуват за нарушаване на реда ,ами и застрахователите ще го подгонят.Иредовното извинение на ***,,няма пари'' няма да ги трогне-ще го лежат.На другите ще кажа да си направят елементарна сметка-200-300 кг кон,ако се блъсне с кола която се движи с 40 км,какво ще се случи с колата?ас съм блъскал куче/70кг/ с 60 км и ми разби предница,калник

51

Браво

преди 12 години

Нищо не искам да кажа, но може ли една от водещите електронни медии в страна членка на ЕС да се занимава с подобни пошли заглавия и статийки???това ли е най-важното , което става в нашата страна, не се ли случва нищо положително?