27

kami

преди 12 години

ГЕРБ ще направят най доброто което трябва

26

Guttierez

преди 12 години

Фиаско щеше да е ако приемат нещо необмислено и после да му сърбат попарата.Това не е нещо, което с лека ръка да се приема.Трябва да се обмисли.Чест им прави на ГЕРБ, че не са се изкушили да претупат нещата и точно преди изборите да го изтъкнат този специализиран съд като нещо заради което хората да гласуавт за тях!

25

Иво

преди 12 години

По-добре да се отложи старта на този специален съд, но когато започне да работи, всичко да е както трябва. В противен случай ще има много недоразумения и забавяния от които няма смисъл. Добро решение на ГЕРБ.

24

Никсън

преди 12 години

Въвеждането на специализираните съдилища е една много важна за България промяна в съдебната система и за това всичко трябва да бъде прецизно направено. По-добре да има леко забавяне, но когато започнат да действат да го правят добре отколкото да се прибърза и после да има провалени дела.

23

Анонимен

преди 12 години

Хуваво е, че ДСБ и СДС ще подкрепят предложението на ГЕРБ. И дано всичко върви по план.

22

j

преди 12 години

Sтига с тия комунисти, това е една идея утопия. Такива не е имало и няма. Това в Русия в Б-я и т.н си беше казарма и тоталитаризъм Мракобесие от всякъде, една идея на Утопистите беше взета и с послужи милиони да бъдат убити експлоатирани. А сега разни развити до раменете *** да се пишат анти да говорят за нещо което дори незнаят , а и откъде като никой него знае. Просто с тази идея загинаха много невинни хора, а сега много направиха кариера и пари пишейки се анти.

21

Ivan Grozni

преди 12 години

До любителя на Прасето(това си му е прякор заради лич.хигиена) Че Гевара....фалшива лекарска идентичност, измислени партизански подвизи, режисирана от медиите революция, безцеремонно нанасяне в луксозна кубинска къща (аскетизъм? Да, бе, да!), създаване на тайна полиция, командване на зловещ затвор, безброй заповеди за екзекуции, презрение към роднините и близките на жертвите, гонения и изтезания за нелепи провинения (като слушането на рок музика), малодушно предаване и т.н.

20

но комент

преди 12 години

А истински комунисти-като Че Гевара примерно-ти не си виждал, и по добре за тебе да не срещаш такива.защото на първата секунда ще получиш куршум в дебелата глава.

19

но комент

преди 12 години

Все едно да кажеш че селския хитрец Тодор Живков беше комунист.Или селските хитреци около него.Или Бойко борисов бил комунист, щото се уредил с червена книжка а по лесна кариера.Селски хитряги, това има в България.

18

но комент

преди 12 години

Тука някакъв луд халюцинила постоянно ,привиждат му се комунисти.Няма комунисти в Бг, човече, не е имало и сега няма и няма да има.Келепирджии на дребно и едро-това има в България.И се боядисват според интереса-днеска червени утре зелени.

17

Ivan Grozni

преди 12 години

Всички партии в България, които някога са имали депутати в парламентите след 1989та имат общ профсъюз - БКТТ (Български комунистически театрални трупи)...

16

toti

преди 12 години

На тази снимка са все крадливи ***. Смърдят от сто километра на комунистическа *** ,създадена с една цел...... да краде.

15

Ivan Grozni

преди 12 години

Боко ще бетонира комунистиическия 65+ годишен грабеж... след това ще има и нов народен съд(демек този спецсъд) , за да не се допускат нови играчи, а через него бързо да бъдат неутрализирани... явно баницата е тотално разделена между комунистите в новите, след 1989та, условия... може после да се сетят малко да метнат и на офцете да преживят нещо...

14

Рапъра-ДЖАБА

преди 12 години

Я стига глупости - Спец Съд !!! Нима не знаете ,че всички съдии са подкупни. Направете спец звено дето да трепа *** без съд .Простичко казано, щом е *** и пречи на обществото трябва да умре. Хем средствата от бюджета ,ще са по малко, хем проблема с бандитите ще е решен .И държавата България, ще е правова и изрядна. Какъвто и спец "Съд" да създадете, все ще има *** дето да се продадът за жълти стотинки .Решението е едно и това е коршум в главата.

13

Анонимен

преди 12 години

Тя допълни, че повечето от кандидатите за спецсъда нямат необходимата квалификация. ХА ХА ХА ИМАТ ИМАТ АМА НЕ ИСКАТ ДА СА *** НА БОРИСОВ.ИМА И ЧЕСТНИ СЪДИИТО НЕ Е И ДО ЧЕСТНОСТ ПЪЛЕН СРАМ Е ДА СИ *** НА БОРИСОВ ТОЯ ЧОВЕК ВЪРНА ТОТАЛИТАРИЗМА И НЕ СЕ СПЛЯ НА ВСЯКА ДУМА ДА СЕ КЪЛНЕ ЛИ КЪЛНЕ И ТО ЗА НЕЩА С ДОКАЗАТЕЛСТВА.БОРИСОВ Е СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ.

12

Таласъмчо

преди 12 години

Този спецсъд няма да заработи и догодина, защото шайка безхаберници и некомпетентни *** начело с Маргарита Попова те вършат никаква работа в министерство на правосъдието, но за първото тримесечие на тази година са взели по 2000 лв. премии.

11

До 6

преди 12 години

Ало 6ти кво ти е виновно БКП сега.В момента БКП е с малко членове и не е в властта.Ако имаш впредвид,че ББ не си е върнал членската книжка за БКП то тогава си прав.

10

j

преди 12 години

Abe 4 ти си комунист и то от страите. Път на младите, егати кухата фраза. Тук се иска голяма ама найстина голяма теоретична и практическа подготовка. Този съд ще се следи от всякъде и ЕС и САЩ и грешките ще имат силен отзвук навсякъде. Затова и няма желаещи всеки се спотайва и чака да види ще има ли келипир и дали ще може по старому, а младите, са достатъчно интелегентни за да знат че неса дорасли до там. Аман от кухи призиви и нищо незначещи лозунги и такив като теб да ги вдигат

9

Калдъръмчо

преди 12 години

Отложиха старта на спецсъда защото герберите са шайка некомпетентни некадърници. 2 години не им бяха достатъчни да заработи тази институция.

8

петър

преди 12 години

абе вие слепили сте простили сте май е второто българия е оправлявана от комунисти от 1944 насам след 89-та нищо не се промени просто "комунистите" се нарекоха със други имена Жан Виденов Иван Костов Георги Първанов Ахмед Доган и заобикалящите ги министри и заместници немога да разбера кво се дракате оня бил такъв онакъв всички са едни и същи никаква разлика *** народ лесно се лъже