353

СК

преди 12 години

В днешно време кой няма какво да яде, този, който чака всичко на готово. Защото умния и работния по всякакъв начин ще реши житейските проблеми. На нас все някой ни е виновен, работа има, но трябва голямо желание и воля,а не постоянно мрънкане и дърдорене.Нека можещите работят където намерят за най-добре било то и в чужбина,защото малко или много по този начин се представя и родината ни.

352

doc

преди 12 години

един бивш министър на здравеопазването каза че пред българските лекари има две алтертиви -терминал 1 и терминал 2 на софийското летище .......и замина да работи във Франция

351

nindjata

преди 12 години

koi e zemen be muhlio....ne vijda6 li 4e horata nemat kakvo da qdat....bokluci takiva.....mamica ta im.......

350

БА СИ

преди 12 години

ТО *** КАТО ТЕБ ВСЕМОЖЕЩИ ВЕЧЕ НЯМА. КОНВЕЕР ЩЯЛ ДА ПРАВИ.***!

349

мафиозо

преди 12 години

СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!СРАМ МЕ Е ОТ ТОВА, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!НАЧЕЛО С ВАШИЯ ПРЕМИЕР СТЕ ГОТОВИ ЗА ГИНЕС ПО ТЪПОТИЯ И ПРОСТОТИЯ!.ТОВА ДА НЕ ТИ Е УНСС КОНВЕЕР НА ПОЛУГРАМОТНИ НЕКАДЪРНИЦИ. ТЕ ВЕЧЕ И ЛЕКАРИТЕ ЗАПРИЛИЧВАТ НА ТЯХ

348

Теди

преди 12 години

Вниманието, което това правителство обръща на здравеопазването е поредното предимство пред предишните управляващи!

347

Анонимен

преди 12 години

Борисов е винаги харизматичен и земен.

346

...

преди 12 години

Добре го е казал!

345

na

преди 12 години

фона на 41 % неграмотното младо 15-годишно поколение , не знам какво би могло да се произведе след 4-5 г. от него... черноработници по цял свят най-много

344

Фичо

преди 12 години

Tука всички говорите за едно и също нещо без да сте прочели статията.Той Бойко си го е казал, ама помията вече се лее.ЧЕТЕТЕ => Ако са необходими 10 хиляди лекари, ще произведем 20 хиляди. => От тези 20, 10 остават в България колкото са необходими и 10 отиват навън.Къде е проблема?Браво на Бойко.Дано осъществи тази идея :)

343

Тони

преди 12 години

По-голяма простотия не очаквах да чуя.Вместо правителството да осигури условия за завръщане на нашите специалисти в страната-да изнесем и тези които са останали.Бойко,Бойко,къде ти е ума?

342

БГ-ЛЕКАР

преди 12 години

За онзи пиян тип, дето цитира медийни простотии мога само да съжалявам, пък ще се радвам да го видя на летището, само че като го заболи някъде нещо и няма кой да му изпише Виаграта, дано се сети, какво е писал тук. Някой да е прочел, някъде, някой лекар да е спасил живот или да е поставил рядка диагноза - НЕ! Това май само Д-р Хаус го може - с такива мнения на медиите - само за корупция, пострадали пациенти и т.н, мнението на простоватичкия български, телевизионен зрител ще е такова.

341

kak

преди 12 години

точно ще печели държавата от износа на лекари ? като по татово време ли ? ще ги продава и ще си присвоява половината от възнаграждението им ли ?пълни дивотии... то не останаха българи в държавата, ние изнасяме българи по цял свят

340

водно конче

преди 12 години

Бойко, ние и сега произвеждаме и изнасяме лекари и медсестри. Разликата с Германия е, че горките германци не са останали без коли и да разчитат само на каруци. И значи искаш да изнасяме дипломираните специалисти? А тук да останат неграмотните, паразитиращи върху социалната система кърлежи? Не може ли да стане обратното? Изнасяме ***, внасяме специалисти? Или казано с други думи - да върнем собствените си специалисти, изнесли се през последните 21 години.

339

ЕЙ- 345

преди 12 години

Ей- 345- МЛЪКНИ бе, мафиотска ***!!!

338

Тити

преди 12 години

"Както Германия произвежда и изнася коли, така България ще произвежда и изнася лекари. В България обучението по медицина е много добно. Няма нищо лошо в това български лекари да ходят да работят в чужбина.

337

Анонимен

преди 12 години

Затова ли затваряш болници, идиоте?За да изнесеш останалите без работа лекари ли?

336

Анонимен

преди 12 години

344. пиши на български ве ***!

335

Михаил

преди 12 години

Хубаво е, че това Правителство инвестира толкова много в образование и здравеопазване. Това е инвестиция в хората на България и в нашето бъдеще. За това ще бъде чудесно, ако повече избиратели подкрепят този работещ управленски екип и на следващите избори.

334

Анонимен

преди 12 години

НЕКА ВЪРВЯТ КЪДЕТО СИ ЩАТ "БЪЛГАРСКИТЕ" "ЛЕКАРИ". ЩЕ ЗАРЕВЕМ ЗА ТЯХ. НИЕ И С ТЯХ СИ ИЗМИРАМЕ КАТО МОМИЧЕТО С ОТРЯЗАНИТЕ СЛИВИЦИ ИЛИ МЪРТОВОРОДЕНОТО ЗДРАВО ДЕТЕ НА ОНАЯ ***,ЗАЩОТО "ДОКТОРЪТ" БИЛ ПИЯН НА РАБОТА. ЗАМИНАВАЙТЕ МИЛИЧКИ И ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ. ЩЕ ВИ ИЗПРАТЯ С ОГРОМЕН БУКЕТ НА ЛЕТИЩЕТО И ЩЕ МАХАМ ДОКАТО САМОЛЕТЪТ ИЗЧЕЗНЕ. И БЕЗ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ВАС,С ДВЕТЕ ЛЕВИ РЪЦЕ. ИМА КОЙ ДА НИ ДЕРЕ КОЖИТЕ КАТО ЗАМИНЕТЕ. НЕ СТЕ САМО ВИЕ. БЪДЕТЕ РАХАТ!