190

ZARA

преди 12 години

TOVA E ZIVA KATASTROFA KOJ E TOJA MANIJAK BE ZALKO ZA DOBROTO SAZDANIE VZEMAL I ZIVOTA NAJ-BEZALOSTNO ZA TAKIVA SMARTA E MALKO DA SE REZE KAS PO KAS I OCET NA VSJAKA RANA GLEDAL E MNOGO FILMI TOJA ***

189

Анонимен 777

преди 12 години

Ей... "зарибявчице" ( No. 193 ) Ти си част от онова "семе" което трябва да бъде изтръгнато от Българския ген, пожелам ти когато дойде твоя час, никой да не скърби, и никой да не дойде на погребението ти, дано нямаш и погребение... Б****К марка човече си ти "приятелю", явно си плод на някакво невероятно природно недоразумение, щом можеш да се изкажеш така, но в нашата татковина се навъди с такива безлични, безхарактерни копирни машинки като тебе !

188

зарибявката

преди 12 години

всяко зло за добро

187

184 и 186

преди 12 години

Не оглупявайте от правоверност. По Живково време такива неща се случваха наистина много по-рядко, защото: 1. имаше правосъдие 2. имаше смъртно наказание 3. имаше милиция, която, макар и досадно да си вреше носа навсякъде, имаше сила и хората имаха страх от нея, и не можеше всяко сополиво журналистче да си прави гаргара с нея и да се пише велико за нейна сметка. Затова, "познавачи на историята", затова.

186

Анонимен

преди 12 години

защо ли защото бойко казва няма престъпност няма убииства няма нищо и хората вярвят !писна ми от тея лайняри !

185

Fugazi

преди 12 години

Призовавам медиите да не си затварят очите, защото народното недоволство расте...

184

girl1234

преди 12 години

Наистина, изпитват удоволствия от болката.

183

edin

преди 12 години

Баси кви *** има. Как могат да получават кеф от жена която изпитва ужас и болка! Такива са си за изтезаване до смърт на кола на мъчението.

182

дес

преди 12 години

Защо информацията за случилото се изчезна от първа страница? И защо по новините или в други сайтове дори не споменават за това? Всъщност ясно ми е защо :(((

181

Eдна

преди 12 години

По времето на Живков просто не чувахме за тях. Както и сега нямаше да чуем, ако не беше интернет. Новината е сериозно покрита и неглижирана.

180

Анонимен

преди 12 години

я проверете,може явор колев да е убил и нея.

179

до 179

преди 12 години

ти луд ли си?я ходи се прегледай по добре.просто по бай тошовото време не съобщаваха за инцидентите...

178

L

преди 12 години

P. S. Това е към пост 180

177

L

преди 12 години

Искам да видя какво ще напишеш, ако това се случи на сестра ти или ***, *** ***!

176

къде е полицията!!!

преди 12 години

Мен и още едно момиче преди около 2 седмици ни следи идин тип, ходи по нас докато пикахме в храстите и тогава го усетихме, дори и след като го видяхме продължи... трябваше да му се развикам, за да избяга... беше ужасно и само при мисълта, че нямаше какво да направим, за да го хванат (и съответно пуснат веднага от нашите братя полицаи) ми става зле... просто тръпнех да не вземе да се случи нещо подобно и то се случи...надявам се убиецът да бъде заловен...

175

Анонимен

преди 12 години

тия па! Вместо след сех да изпушат по една цигара, зели та се изтепали! Откачена история.

174

Анонимен

преди 12 години

Един такъв случай по времето на Живков се случваше веднъж на 5-10 години. Сега всеки ден по десет-двадесет. ---------------- Айде по-полека... Пийни един валериан, не са дори по едно на година.

173

Дражко

преди 12 години

Ами охраната къде е "бляла"!?

172

пю за 163

преди 12 години

Ако ще и *** да е била, ако ще товас и е неин проблем! но тои, който я е изнасилил и убил е гадина човече? Все едно е да хванат теб и да ти вадят косъм по косъм косата, да те режат на парчета,....? този е изверг. И да е била фльорца, това не оправдава убийството и нито изнасилването. Такива престъпления са гадни. те не бива да се толерират от едно уважаващо себе си общество, държава! Защото едно да простиш и се нарастват като лавина. А *** и стерви е имало и ще има винаги.

171

До 163

преди 12 години

Не разбрах само нея ли съдиш или убиеца? Нека да го хванат и да изгние... ама тя май си го е търсила? Кои сте вие да давате оценки и присъди по форумите бе??? И то за хора дето не познавате? Дано не ти се случва на тебе или някой твой близък да не те обсъжаме после жалко за момчето/момичето амаааа Труд писа, че пийвал значи е бил пиян като са го изнасилвали и убили.