390

Анонимен

преди 12 години

Хитлер е с отнето звание "почетен гражданин" на родния си град Браунау. Решението е взето единодушно с нито един глас "против" или "въздържал се" в Градския съвет на Браунау ам Ин - 16-хилядно градче в северна Австрия на границата с Бавария, където на 20 април 1889 година се е родил Адолф Хитлер. Искането за отнемането на почетното звание е внесено от всичките 5 фракции в Градския съвет. И действително щеше да е голяма новина, ако имаше поне няколко гласа "против", както се казва за цвят. Но такива нямаше.

389

Анонимен

преди 12 години

Браунау

388

Българин

преди 12 години

Да си ходят в държавата им Индия, никой не ги е канил в нашата страна.

387

до мизерия в разкош

преди 12 години

Турци за комшии е хубаво да имаш, но *** и дума да не става!!!

386

dragunov7.62

преди 12 години

Докато продължавамв да се делим на българи ,турци ,и *** винаги ще си останем в 19 век потънали до челото в ***.

385

до 404

преди 12 години

значи си "чист"***

384

Анонимен

преди 12 години

Аз не обичам да се изявявам като турчин по форумите но тук ще кажа - ДА - такъв съм.Няма значение какъв е произхода на Българите. Важно е да се знае колко сме останали в страната но така хората да се делят по етно-религиозен признак не е приемливо.Това беше погрешно според мен.Всички българи обичаме да се веселим да пием и т.нт..Аз ако желая да живея под турското знаме ще отида в Турция.Живеем в едно по модерно по съвършено време и няма повод да се делим какви сме по произход.

383

мизерия в разкош

преди 12 години

Ако аз утре трябва да живея врата до врата с някой лицемерен англичанин, мазен грък или дебел *** американец, 100 пъти повече предпочитам да е наш турчин или наш *** - в един цирк играем, една земя копаем, един хляб ядем; нищо че сме различни - обичаме ракия, туршия, боб, чуждите жени, народните танци, да прецакаш Енергото - това сме ние - всички сме в България - дайте да направим нещо, стига омраза...

382

Анонимен

преди 12 години

Ne se trevojete ve bulgari sega shte iskarat dvoyno po malko turci i romi ,samo i samo vie da ste dovolni,no kuchetata laqt a kervana si varvi

381

Анонимен

преди 12 години

до 398:А ТАКИВА *** КАТО ТЕБЕ ОЩЕ ПО МАЛКО ИМАТ МЯСТО В ДЪРЖАВАТА...........

380

ИСТИНАТА

преди 12 години

А колко ли пъти сами трили коментарите в тоя ЖАЛЪК "сайт" и то само защото казвам че във БЪЛГАРИЯ (и не само) *** = турчин.

379

Анонимен

преди 12 години

***(турски)простотии

378

No Islam In Europe

преди 12 години

Какво му е скандалното ве? Турчин и *** е едно и също и двете са *** и двете нямат място нито в България - нито в Европа.

377

Анонимен

преди 12 години

Колко *** храним днес,тройно повече ще хранят децата ни утре......и ще ни псуват,че сме допуснали това безконтролно развъждане на ***!

376

Анонимен

преди 12 години

*** ПРЕЗИДЕНТ

375

минчо циганина

преди 12 години

Аз съм *** и такъв ще си остана ,Ние сме най тарикатите и си живеем живота,след нас са турците които ще ви завладеят ,а вие дето се мислите за българи сте най простите хора на света

374

Анонимен

преди 12 години

аз съм *** и за мен няма значение дали ми казват ром или ***, тъй като е едно и също. (между другото от малък дружа само с българи, завърших висше, в момента работя много хубава работа както и родителите ми. Може би различното ми мислене се дължи на средата в която съм израстнал а именно само сред българи)

373

цигани , ама

преди 12 години

вижте ги на снимкатат , с бълг. знаме ! Браво ! А вие бягате от родината си и пристигнали - непристигнали в САЩ забравяте корените си ! Типичен пример за това е бащата на Джон , бай Танас !

372

kkk

преди 12 години

mnogo pla4ete za *** i turcite kato iskate vzemete si gi gledaite v kuhti a az hte zapo4na da stroia auhvic

371

но комент

преди 12 години

Жалко ,че ги няма казармите вече.*** махали покрай казармите побеляваха само за няколко години.