186

do andrei

преди 12 години

ti mai ne razbira6 ot ikonomika. v balgariq nemoje da ima kriza za6toto nie nqmame nito ikonomika nito proizvodstvo. tuk ima samo edna kriza i tq se nari4a-GERB

185

анонимен

преди 12 години

Бойко е наи-великиат бьлгарски премиер за всички времена.

184

bg

преди 12 години

az go ocenqvam kato 6 da durji pojarnikarsikq marku, 5 da brati rabotodatelite si, 2 po zashtitavane na BG interesite i horata !!!

183

Анонимен

преди 12 години

Дръж се за роклята на Цветито и си подготви фъскането от България... )))

182

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ отдавна не е в графата "малка злина"... *)))Превърна се в стихийно бетствие, потоп, който заплашва да погълне всичко що е ценно, морално и етично, за да се върнем в ерата на кромяньонците...*)))

181

Анонимен

преди 12 години

В нормалните - развити държави - народите гласуват за десните,а в България гласуват за МУТРИТЕ!

180

Анонимен

преди 12 години

ПОЗЬОР - МУТРА!

179

Анонимен

преди 12 години

И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МУТРИ!

178

Венелин

преди 12 години

Единствения проблем който е решило правителството е как да си пални партийната каса! (включително с кражба на партийни субсидии чрез независими депутати с НЕЗАКОННА наредбичка от Дянков)За контрабандата въобще да не говорим...

177

до... АНДРЕЙ....

преди 12 години

Добре бе братле.....всеки знае, че никакъв проблем не се оправя с "вълшебна пръчица", съгласен съм с теб ! Но и ти си сложи ръка на сърцето и ми кажи само едно или максимум две неща, които е решило правителството на ГЕРБ.... Но не "през куп за грош" ,а таяка че да има реален, видим ефект !Защото аз мога да изброя прекалено много "дейности" на правителството, чийто ефект е не само отрицателен, но и вреден за територията РБ.....

176

Анонимен

преди 12 години

Дълбоко се съмнявам, че Е. Георгиев е дал реална оценка...

175

Николай Стефанов

преди 12 години

Какъв политолог е този Емил Георгиев?!? Някой да е чел някой негов научен труд или да знае нещо друго създадено от него?!? Единственото, което се знае е, че е протеже на Меглена Пръмова, както и че подобно на нея е доста финансово ангажиран с тъмните сили стоящи зад Гоце. По-лошото е, че все повече такива псевдо политолози и псевдо социолози манипулират обществото, разбира се с любезното съдействие на медиите.

174

dida

преди 12 години

Така както е тръгнал на следващите избори релсите ще го отведат до черен коловоз.

173

Пиара на Василев

преди 12 години

За информация на публиката: предсавящият се за политолот Емил Георгиев е бившият пиар на Валентин Василев, бивш министър и т. н. Емил Георгиев е също така виден челен на инициативния комитет на Меглена Кунева. Като такъв, същият не може да бъде обективен и безпристрастен. Ето, кои хора формират общественото мнение. За добавка, същият е доносчик и е от най-тясното обкръжение на доносника на ДС - Борислав Цеков. Така че, лицето Емил Георгиев не е НИКАКЪВ политолог!

172

Петко Попгеоргиев

преди 12 години

Aз не съм съгласен с този политолог.Ако оценката за ГЕРБ е три на релси, то на почти всички предишни правителства от 90та година трябва да сложим отрицателни оценки.ГЕРБ пое отговорността да състави правителство в една доста сериозна криза не само за България, а за целия свят.Освен това те хората от Европа дават положителни оценки за ГЕРБ, а отвън нещата се виждат по-ясно.Така че няма как да съм съгласен с такава оценка!

171

БоСимеонов

преди 12 години

Нека го кажа по начин по който и гербер да ме разбере. Преди две години Борисов ни свали като мацки в дискотека. И сега ни такова като се пъчи какъв мъж е. Ще се възползва от България и ще си отиде. За него премиерското място не е отговорност, а лично постижение. Нека е3е вас. Аз изчезвам от тук.

170

Ами

преди 12 години

Тази оценка не е правилна. Смятам, че Борисов и правителството му се справят много добре, имайки предвид какво положение завариха. Андрей, напълно подкрепям мнението ти. Няма как всички реформи да се случат от днес за утре. Но промяна се усеща и вижда с просто око.

169

Андрей

преди 12 години

Не мисля, че тази оценка е правилна! Борисов работи добре, вече има и доста резултати от работата му. А пък и в условията на криза, няма как да искаме по-бърз прогрес, не е ли така? Нищо не може да се оправи с магическа пръчка, камо ли страната ни, от която в продължение на години е крадено! Трябва д имаме търпение и да подкрепяме ГЕРБ, защото това е начинът за излизане от кризата!

168

Анонимен

преди 12 години

Седерасите дават на *** оценка 3-, но истинската оценка я дават хората с парите си. А тя е кръгла НУЛА. ПЧИ за последната година са отрицателни за първи път от повече от 10 г. През 2007 г. и 2008 г., когато светът беше в криза и инвестициите навсякъде се сринаха, правителството на Станишев успя да привлече в България над 15 млрд.евро ПЧИ за двете кризисни години. Мутрата за 2 г. ги направи НУЛА. Е, това е оценката за мутренското правителство, дошло на власт с подкрепата на ***.

167

1414b

преди 12 години

ем.георгиев.това е такъв подлизурко че няма накъде.много нечестен човек.