41

do 41

преди 12 години

Кой ти говори кой е първи, за да имаш превъзходство в определена област далеч не е задължително да си първи. Космоса е просто доказателство на думите ми.

40

Анонимен

преди 12 години

"Краят на совалките застрашава космическото превъзходство на САЩ", те пък кога са имало превъзходство.1-ва орбита - съветско, 1-во животно горе - съветско, 1-ви сателит - съветски, 1-ви човек - Гагарин, 1-ва космическа станция - съвeтска.. най-дълъг престой в орбита - съветски.. Истината е, че америка не е била 1-ва в ищо - тя само краде мозъци, следователно всичко произтекло от това не е американско. Те само слагат етикети.

39

Анонимен

преди 12 години

da 37 и сондите работещи по 40 години са мит, и марсоходите работещи години са мит, и заснемането на луната триизмерно е мит и хъбъл е мит и т.н. и т.н. В чугунените ви тикви реална е само водката.

38

Striker

преди 12 години

rasate ти колко си ***, не е истина...

37

rasate

преди 12 години

Американското превъзходство в космоса е мит-всичко е пропаганда.Хамериканците са кацнали на Луната-пълен блъф-всичко е световна манипулация.Ако бяха кацнали-да бяха продължили да кацат-а не да спрат програмата Аполо.Що не кацнат сега,а !?След 15 години-като кацнат жълтурите на Луната(ако кацнат разбира се) ще се види.Поздрави.

36

до 31

преди 12 години

Китай са дали много повече от САЩ...Нещата,които си изброил са ги дали европейците,не САЩ!

35

до 34

преди 12 години

Това са им аргументите на пияните мужички. Нито един факт, нито едно доказателство нито един смислен аргумент, просто нареждат като каруцари от Руските степи.

34

Анонимен

преди 12 години

Жалките близачи на афро-американски ***, пак ръсят обилно слюнки по мониторите си, ха ха ха, неудачници!САЩ се провалиха, щото и там има вече много неудачници!Предимно латиноамерикански и ***!НАСА реже бюджет и оставя само няколко проекта!В Сената вече постъпил новия план за НАСА, в който една специална група е решила - James Webb, да се реже за скрап, след като от заплануваните 2 млрд. е струвал 6 и искат още 1,5, ха ха ха...А В Сената от наука не отбират, а само от пари.

33

Василев

преди 12 години

Какво *** топли кой ще има космическо превъзходство?Всеки гледа да го сложи накрая на моята родина!!!

32

Продължение на 31

преди 12 години

ай ся ти ми кажи...кво са дали на света Руснаците...освен калашника и водката?опс sorry постоянно дават на западна европ..няма и минута без да си зависим по някакъв начин от Американско изобретение...тръгнал да обяснява че не са дали нищо на света!!!***...!!!.......

31

до 24

преди 12 години

какво са дали ли?Електричеството,Телефонът,Интернета,Телевизорът,Компютърът,Кинокамерата,Радиото,Транзистора,Микровълновата фурна,Никел-цинковата батерия(тая батерия с която ти работи телефона или цифровия апарат.)Самолетът,Банкоматът,Найлонът,Видео игрите,радиовъглеродно датиране,Изкуствен неврон,Изкуствен пейсмейкър,Автоматична скоростна кутия,Дъвка,Кредитна карта,Факс машина,Интегрална схема,Лазер,Принтер...тва е само малка част...всичко е Madi in USA...

30

Анонимен

преди 12 години

Космическото превъзходство на САЩ е очавадно дори за най върлите руски колхозници по ***, но далеч не го елиминират. И да липсата на совалките застрашава превъзходството на САЩ, но не го елиминира. Машините и сондите на НАСА са достигнали и изследвали там където не са достигнали и руските пияни фантазии.

29

Анонимен

преди 12 години

колос на глинени крака - имаш ли си гадже? ***

28

Анонимен

преди 12 години

24добавенмозъка ти е доста мекСАЩ е най-великата държава в човешката история. Знаеш ли от колко декади разни *** и предвиждат колапс? От поне 6

27

Анонимен

преди 12 години

те ако им застрашаваше нещо нямаше да си спират совалките истината е, че още не сме пораснали за космоса и е добре да си седим на земята

26

Цонев

преди 12 години

грешка..на 23 имам предвид...

25

Цонев

преди 12 години

24, стига писа простотии за телескопа...поне това не са го спряли за 2018 остава...

24

Ц.Ц.

преди 12 години

Америка/САЩ/ е колос на глинени крака. Това се видя на 11 септември. Освен СПИН-а, атомната бомба и тоталния шпионаж, какво друго са дали на света?

23

Анонимен

преди 12 години

Съвсем прясна новина от последните минути - дърпат шалтера на обсерваторията James Webb, ха ха ха ха ха....Като казвам че НАСА стягат коланите, да не говорим че последните статии във Space., точно за това говореха - режат проекти и съкращават финансиране, оставят само няколко, броят се на пръстите на едната ръка!Кофти тръпка, а близачи...?

22

Светльо

преди 12 години

Годината е 2025. На Луната се спуска космически кораб. От него излизат едни хора с жълта кожа в скафандър... Виждат нещо на повърхността, когато го погледнат - било американско знаме.. Оставят го на мястото и продължават напред.