56

ves666

преди 12 години

otkadeto doshli tam i otishli tia pari ,i bez tova bankite kradat ot horata a tezi pari sa na naroda bravo na kradcite vie obrahte ypravliavashti ciala balgaria i nilkoi ne vi tarsi a sega revete.

55

Анонимен

преди 12 години

плащайте си за охрана бе толкова е просто сега парите дето ги спестихте ви ги взеха накуп много се кефя само така поздравления за крадците и с кеф да си ги харчат

54

Анонимен

преди 12 години

Бандата на Оушън

53

1123

преди 12 години

*** *** ДЪРЖАВА

52

охрана

преди 12 години

нещо по организацията за безопастност в трезора куца ,май.Ама и много неясни пари съществуват, те и за това се крадат взаимно. Ха сега да пият една кладенчова вода.

51

Няма оправия

преди 12 години

Без интриги няма пари и влияние.Колкото си по голям интригант и лицемер толкова си по нагоре в стълбицата.Това момче Емо има потенциал дори за депутат.Такива като него ние ги избираме в Народното Събрание.

50

Анонимен

преди 12 години

заведението до бензиностанцията ..мухахахахаха аз мислех да дойда до твоето що ме каниш в чуждо?...*** стига се представя за други хора, стига прави интриги

49

Любомирчо

преди 12 години

Абе *** незнам нарочно ли размивате теамта но факта не е шега. Липсват бая пари. Къде са подръжниците на ГЕРБ да кажат че живеем по-сигурно. Нещо не се вързва. Толкова показни акции а пък 15% увеличение на престъпноста. Единственото министрство с увеличен бюджет пък нещата на по-зле отиват абе нещо не се вързва. Моля от ГЕРБ да ми обеснят

48

dantes

преди 12 години

до емо-братле,много сте ербап,но като влезете в панделата,ревете като магарета и бягате към старшината,само някой *** като кихне.../справка-тодор анчев/..моля ти се,знам ви добре,знам търновските''мъже''..то не е голямо героиство да биеш лапетата..в търново истински мъжкар е видрата,а другите само може да му направите една с------а

47

Emooo

преди 12 години

Грух грух грух - нищо не разбирам! Аре писна ми оди се цепи!

46

рен

преди 12 години

търновска мутра и компютър ха-ха-ха.

45

Emo 4erniq

преди 12 години

Замря ти заспалия уи.Да те подсетя само че в самоводене скоро потрошихме един с дълг към мен които му начислих с лихви.Да не се случи това и с теб ***?чакам те на картала в заведението до бензиностанцията....нали си търновец и знаеш как да се ориентираш ?

44

Анонимен

преди 12 години

Бали замря..този не е от Търново, само ви дразни.

43

Emo 4erniq

преди 12 години

Много сте ербап тук а в дискотека БАЛИ като се появя ставате по ниски от тревата мишки.ще ви *** пак и мърдане няма.Мисля си го знаете.И палячовците в уноформа няма да ви спасят щото половината са ми информатори.

42

Сега пък Емо

преди 12 години

Първо се върни, да не закъсаш нейде по пътя и да се наложат да те преоблекат и донесат. Къде си тръгнал ти бе Корлеоне. Селски комплексар от околностите на В.Т. Големия играч - я слез на земята и си виж мизерията, *** сред *** - живей си там и трепери Титан да не дойдат с кофите и да те натоварят за сметищата.

41

снежко

преди 12 години

4е той мариян райков-4ерния е в затвора бе......

40

Emo 4erniq

преди 12 години

Ела да видиш на живо дали сам газ и защо ти ще гледаш в земята случайно да не решa да тe бухам ***.Всеки град си има своите особености.Ела в моя Търново.Скоро се връщам защото сега сам извън БГ по бизнес дела.Едни *** пласирам и се връщам.

39

Анонимен

преди 12 години

"Нашата полиция ни пази"...след обира! Като не дарявате, така е!

38

до 37

преди 12 години

Не се занимавай с този............Не мисля, че той е такъв за какъвто се представя.Ще ти кажа и защо мисля така-твърде грамотно пише.

37

До Мутра

преди 12 години

Мутро ставаш смешен. Мислиш че като минават покрай теб хората ги страх от смърлив г*з като теб ли? Това е защото никой не забелязва теб и безмозъчните безделници около теб. А за незаконните оръжия няма мн да ти пука ако някой те е пратил във вечните ловни полета :))) Там ще ловиш с имагинерни законни незаконни и каквито си искаш оръжия.