274

Тодор

преди 12 години

И аз съм тук Мина,чакам те за да те чукам

273

do Mina (277)

преди 12 години

Tuk s1m MIna, ostavi si koordinati, 6te Te pot1rsq.

272

мина

преди 12 години

жените -не пускали!!!! пълни глупости! не пускат, защото не виждам, мъже, които заслужават! или миришат на пот и цигари и псуват наред или ла меки китки и превзети! КЪДЕ СТЕ МЪЖЕ????

271

Станислав

преди 12 години

Когато ти тровят живота всекидневно, когато работиш на две места, когато си ежедневно в стрес, когато се тормозиш как ще изплащаш ипотеката или кредита, а прави секс. Да не говорим за боклучавата храна и алкохола. *** що нямат проблеми със секса?

270

учЯн

преди 12 години

това са глупости че порното било виновно,,просто всичко около нас е бъкано с женски хормони, не смейте ами разучете сами !!! плодовитостта на мъжете е намалена на половина... всичко това е свързано!!учените ви се подиграват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

269

Jitan

преди 12 години

БЪЛГАРИН СЕКСУАЛЕН АНОРЕКСИК ?????....НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО КЪДЕ НАС !ДАЖЕ И *** СА НИ НА НИВО !

268

Темерут

преди 12 години

Не, проблема не може да бъде наречен сексуална анорексия според мен. Проблемът е по-сложен, свързан е с това, че да накараш днес една жена да ти "пусне" може да се окаже постижение достойно за нещо повече от медал, прекалено капризни са станали жените! Иначе, относно секса, аз никакъв проблем не виждам, има ли желание, има ли съгласие - проблеми няма.

267

Анонимен

преди 12 години

и на тази статия има голяма цензура. жалко.

266

Анонимен

преди 12 години

ебането е за авторитет, а чекията е за кеф

265

zalez4eto

преди 12 години

От една седмица имам ново гадже и се къртим от секс сутрин съм като болен от недоспиване обаче не заменям това удоволствие за никви сайтове азиатки и тем подобни чикиджиски глупости.Тя си е ненаситна аз съм си такъв, и как си изкарваме просто не мога да упиша ,даже и сега си чатим с нея и единствената тема е довечера как ше ме изцеди за това стига глупости *** си жените мъже.

264

един до поля

преди 12 години

Много обичам да намажа пичето с течен шоколад, и след като свършим да отворим една изпотена бутилка champagne moet chandon с пресни ягоди напръскани със сметанка.....

263

поля

преди 12 години

Хората са мърезливи и не тренират редовно (секс), затова стават все по некадърни и от това губят още повече интерес, и отиват на най лесното- филмче, компютърче ръчичка

262

Анонимен

преди 12 години

Не че не гледам порно, но много порно филми са направени ужасно - по-зле от нашенския сериал "Стъклен дом". Всичко е толкова изкуствено и нагласено че няма накъде. Едни от хубавите порно филми според мен са унгарски.Иначе съм съгласен с 265 - не виждам с какво едното може да попречи на другото.Все едно ако гледам филм за автомобилни състезания да сляза да ходя пеш защото ще ми омръзне да гледам коли.

261

нехай

преди 12 години

Всички обичат секса. Просто в това напрегнато ежедневие ни мързи да губим време около "реквизита" - сладки приказки преди, приказки след, комплименти, изслушване, разбиране, ..."кво ше каеш за бельото - отива ли ми...май съм напълняла...." и т.н. Не че не се уважаваме, ама като е секс да е секс - като в порното и списанията

260

МШ

преди 12 години

Не разбирам,с какво порното пречи на секса? Не може само кюфтета,трябва и салата.

259

до 243- Митака

преди 12 години

Няма жена която да не даде - има мъже които не знаят как да си искат!!!

258

инопланетянин

преди 12 години

Друго си е виртуалното ... днес плющиш азиатка .. утре мулатка... а в реалния живот.. само мечтаеш ;-)

257

246

преди 12 години

До: 248Ооо, сигурен съм че е така! Обаче не си личи. Което нанася вреда на самите жени, дето се казва, всеки си пати от акъла. Уви.

256

246

преди 12 години

До: Меркантилната МимиP.S.: И да, знам английски. Междурасовите връзки обаче не смятам че са еднопосочни - тоест: "жена търси мъж". Мъжете също си падат по мулатки.Всичко това го коментирам, защото след 1989 г. съм срещал предостатъчно жени с такова описание. Меко казано, губене на време е човек да се занимава с тях, защото едва ли знаят какво искат. Но ако смятат че ще си намерят мъжа за когото мечтаят, много пъти съм се замислял дали да не си сменя пола ако ставаше така лесно!!!

255

246

преди 12 години

До: Меркантилната МимиУверявам те, винаги когато детето ми е било болно съм намирал начин да го лекувам успешно. Да не говорим, че самото дете ми струва повече от злато!Но се радвам, че има и такива жени които не гледат първо в джоба на мъжа.Разбира се, че една жена никога няма да се прехласне по някой уличен музикант или безделник философ, никога не съм си го помислял.Но откакто комунистите отвориха границите, отношенията между жените и мъжете "загрубяха" много, ако мога така да кажа.