50

цд

преди 12 години

Подкрепям! Трябва да си поискаме и парите, които давахме всеки месец за построяване на язовир "Асеновец". Защо плащаме почти най- висока цена в страната за вода? Още по време на социализма беше започнал строежа на пречиствателната станция. Защо не е построена досега? И мн. др.

49

ranko57

преди 12 години

Плакатите нищо не правят.Като си пееш Пенкеле кой ли те слуша.Трябва като в Гърция.Всички заедно и да изметем тая ***.Но първо да се почне от тези дето продадоха държавата.И на всяко дърво бесилка.А не едни да крадат,други ги хващат а трети ги пускат.Всички на бесилото.

48

Varg

преди 12 години

Браво.Да го духа нвият световен ред.

47

ИЛИЕВ

преди 12 години

Браво СИЛНИ сте :)))))

46

Анонимен

преди 12 години

ЕРП подлогата Трайчо да се пръждосва!

45

Анонимен

преди 12 години

Да се проверят (засекретените) приватизационни сделки на ЕРП и от там ще дойдат милиони!

44

Анонимен

преди 12 години

Скоро и в цялата страна.....крайно време е ...не се издържа.... Има една думичка, която започва да не ми се струва толкова неприемлива и лоша ЛИНЧ !

43

Анонимен

преди 12 години

До кога тези ЕРП-ета, тези "стратегически инвеститури" ще дерат българина?Бойко, изритай Трайчо, това *** на ЕВН и "избърши" цялата ДЪРЖАВНА Комисия за Електро и Водно Регцулиране - ДКЕВР, които са една продажна ***!А какво стана с твоите помпозни обещания, че "ще разкажеш играта" на ЕРП?Или отново приказки, само приказки, за да се бъбри по телевизиите?

42

Dobri Chintulov

преди 12 години

STANI, OT SAN SE SABUDI !

41

Dobri Chintulov

преди 12 години

STANI, STANI JUNAK BALKANSKI !

40

ls;fjfaskj

преди 12 години

AMI NE SAMO SLIVEN TRQBVA DA E TAKA VSI4KI GRADOVE DA SME TOLKOVA ZADRUJNI ,I SHTE VIDITE KAKVO SHTE SE POLU4I SHTE NAPALNQT GASHTITE DO KOGA SHTE NI TAP4AT I SHTE IM DAVAME DA NI .............................

39

до всички

преди 12 години

Браво на сливналии! Борческия дух в Сливен явно не е загинал!Нека всички се вдигнем дружно срещу тези чужди изедници, които ни смучат като пиявици! Вън ЕВН, ЕОН и ЧЕС от България! Наместиха се на готово и само смучат ли смучат!Никакви подобрения не са направили, а се чудят за какво ли не да ни вземат допълнително пари - зелена енергия, пренос на енергия и други глупости! Последвайте примера на Сливен -града на стоте войводи!

38

Мъдрият козел

преди 12 години

След криминалната приватизация идва ред на поредната национализация. По евтино ще е държавата да плати на Петрол и ЕРД няколко милиарда и си върне собствеността....ако държавата е лош стопанин, то частника е добър само в скубането

37

Анонимен

преди 12 години

Браво на Сливналии!

36

някой

преди 12 години

34, веднага ти казвам защо търпим - 500 г. турски и после 45 г. руски гнет научиха българина, че да протестира е опасно, и ако иска да оцелее, трябва да търпи и да не привлича вниманието върху себе си. или, казано просто - "срещу ръжен не се рита". но когато един ден българинът осъзнае, че може просто да вземе ръжена от ръката на "господаря" и да му го строши в главата, тогава за "господарите" ще стане страшно. дано тоя ден дойде по-скоро.

35

сливналия

преди 12 години

Кви ЕРП-та, кво парно, кви пет лева. То град не остана след Лечков.......

34

Анонимен

преди 12 години

RADVAM SE KOGATO 4ETA TAKIVA *** I RAZBIRAM 4E BALGARIQ SE SABUJDA , MAKAR I KASNO !!NEZNAM OT KADE NARODA IMA TAZI SILA DA IZTARPI VSI4KO TOVA VISOKI CENI , LO6A HRANA , RAZBITI PATI6TA , LO6O OBRAZOVANIE , NEADEKVATNA ZDR. SISTEMA .............. SILNI SME NE SAMO DA TARPIM .........

33

Анонимен

преди 12 години

28-ми, много интересно как ги нямаше тези огромни разходи когато беше НЕК, а не ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН. Последните уволниха служителите си и наемат фирми през които точат едни сериозни пари. Най лошото е, че измислената ДКЕВР разрешава това ограбване на народа от чужденците дошли на печалбарство без да влагат нищо.

32

долу монопола!!!!

преди 12 години

А къде е държавата?Къде е тоя изедник Ангел Сейрджиев?Запушили са му устата и съвестта с един "Лексус".И сега ни дерат по девет кожи от гърба.

31

Анонимен

преди 12 години

В Пловдив Енергото си има блок в който всички живущи са негови служители. Навремето плащаха само 40% от изразходваната енергия. И това не им стигаше, та "лекуваха" електромерите и дори подпалваха таблата. И после пак те си ги възстановяваха ...Та нормални са такива коментари като на 28, особено ако е в същата система. Щом си в кюпа,нека другите да лаят!