31

Анонимен

преди 12 години

Всички са на сериозни медикаменти тука. Милите ..

30

Анонимен

преди 12 години

на цеко тъщата държи един апартамент на точката "Лагранж 1"

29

ас

преди 12 години

Ей днес като прочетох първите коментари и разбрах колко съм грешал ! 100 пъти предпочитам да прочета редовната дискусия НАСА-Роскосмос и кой е по велик отколкото да видя постингите на малумниците за които има само политика ! Дано ви се пр*еб*Т компютрите или да загубите пръстите си че да се отървем от вас! Една новина не оставихте без да споменте Тиква ,Боко ,Цеко ....... АМАН!

28

същата

преди 12 години

С детско анимационно филмче, което ПЪЛНЕШЕ киносалоните дори на прожекции за ВЪЗРАСТНИ!

27

Анонимен

преди 12 години

И с *Ну, погоди* са първи, че и единствени-------------- ??? В какъв смисъл първи?

26

Ну погоди!

преди 12 години

Ботовете на рашките пак са се изходили по темата...направете нещо като американците стига само сте плюли....

25

галактика

преди 12 години

до 23 - обективен - Гагарин може да е *****, но е ПЪРВИ! Руснаците са първи и в идеята, и в опитите, и в сензацията, и в открития космос, и с трите си космодрума, и с идеята си за космически хотел слез 3-4 години... Пък нищо че са *****. И с *Ну, погоди* са първи, че и единствени! Толкоз по темата.

24

Анонимен

преди 12 години

"обективен" навсякъде из постовете ти преливаш от мъдрост... що не земеш да станеш върховен учител и да поведеш необразованото стадо след себе си. Ще се получи един по-добър свят и ти ще си единствен и неповторим лидер...(става въпрос за някоя кошара)

23

обективен

преди 12 години

за кацането на Луната незнам, но бляда Гагарин са го въртели в байконур, като вълка от "Ну погоди"

22

Анонимен

преди 12 години

не се напъвайте!кацането на американците на Луната е една от най-добрите произведения на Холивуд!и всички измислици за инвънземни бази на Луната!

21

галакси

преди 12 години

абсолютно в подкрепа на 5 и 20!!!!! Това е истината! Но защо е в небитието и всички останали говорите глупости?!

20

R2D2

преди 12 години

#5 Даже не подозирате колко сте прав. Естествено, че астронавтите са кацали на Луната. Само че им е било недвусмислено показано от лунните "обекти" (най вероятно роботизирани бойни комплекси), че присъствието им е нежелателно и са били изритани като мръсни котета от Луната. Който не вярва - следете развитието на китайската лунна програма и ще видите как ще приключат безславно с подвити опашки, също като американците. Проблемът за това кой или "какво" контролира Луната е изключително сериозен.

19

MiG-25

преди 12 години

Инфото е старо .Пак не кте в час !

18

Анонимен

преди 12 години

Да попитаме бат Бойко. Ако Той каже, че американците са били на луната, значи е така! Ако Той каже, че Дунав извира от Стара планина - значи е така! Точка! Казах! :) Който не е съгласен - анатема!:)

17

за 14

преди 12 години

За *** *** оставиха едно огледало на Луната.....както и 380 лунни камъни раздадоха на лабораториите по света...*** *** още се чудят дали са кацнали :))..

16

Анонимен

преди 12 години

До 14Прав си! На Луната хора не са кацали, а само македонци.

15

hagen

преди 12 години

До 10 Като прочетеш последния пасаж на статията ще ти стане ясно.

14

voodoo

преди 12 години

Дали ще направят снимки на знамето оставено от астронавтите при кацането им.едва ли според мен.защото кацане не е имало на хора на луната.

13

за 10

преди 12 години

Като гледам колко ти е акъла , ако ти кажа че са го изтреляли с ластик пак ще вЕрваш ....срамота е,... учете чужди езици бре, НАСА имат саит кат слънце .

12

Спешно !

преди 12 години

България търси спешно пушки изстрелващи упояващи стрели / за упояване на мечки / !