30

хаха

преди 12 години

30% повече в сравнение с миналата година, а миналата година колко процента бяха-30, 40 ,или 50%...Общо май вече достигаме 100%,Тоест се подслушват всички. А според мен се подслушва само тогава когато правиш мръсно на хората и те ти обръщат гръб и ти вече се съмняваш - аджабала какъв ще ти е утрешния ден......Твърде неясно бъдеще с това правителство. Може може ама....малко се поспрете , не душете бедния народ.

29

Анонимен

преди 12 години

прегряват от подкупи

28

справедлив

преди 12 години

"Има опасност в един момент българските съдии да прегреят заради свръхзаетостта си", алармира шефът на ВКС......................................................................Да се използва за охлаждане Красьо Черния или кмета на Приморско.Други искания имате ли? Ако не, почвайте да работите татови мързеливци , че тези дела вас чакат .Аз като не внеса данък навреме имам ли лихва,а ? Кой не му харесва, при мене на тръстиката ще му намерим време бол.

27

Анонимен

преди 12 години

60 000 куки а като ти потрябват няма ни един.Явно всички слушат.

26

Анонимен

преди 12 години

100 000 000 лв ако се раздадът на пенсионерите с колко ли ще им дигне пенсията

25

Дизел

преди 12 години

Да се дава по 10 литра/месец антифриз за водно охлаждане

24

Анонимен

преди 12 години

до 11- "адвокат"-всеки, който се отказва от свободата в името на мнима сигурност-НЕ ЗАСЛУЖАВА и двете!

23

Галя

преди 12 години

Полиция, прокуратура, съдии -- корупцията там е страшна, а тръгнали да подслушват и бабите. Познавах едно момиче-продавачка с приятел офицер в полицията с висше образование.В пристъп на откровение един път тя ми разказа, че живеят много добре -- заплатата му била чисто над 1 000 лева /млад офицер !/, а и като отидел вечер с колеги в заведение собственикът им слагал в джоба по 50-60 пева и те нямало как да откажат... Я сметнете -по 2 заведения посетени вечер и ето ти поне още 2500 лв.без заплата

22

мунчо

преди 12 години

Единствените неща, които нарастват в България са : цените, СРС-тата , и консултанските хонорари на Герберите!

21

extr3m1st

преди 12 години

Мноу сте зле ве!Тука е пълно само с ***! 1.Защо непременно СРС-то, трябва непременно да е обвързано с подслушване?Припомням Ви, че СРС съкращение от "специално разузнавателно средство" , т.е. незадължително е да става дума за микрофон!2.Без СРС-та няма как да стане!Това трябва да Ви е ясно на всички!Ползваме ги не само в БГ - ползват се навсякъде.Те помагат за успешното разкриване на тежки престъпления, особенно що се касае до ОРГАНИЗИРАНАТА престъпност!Просто не бива да се злоупотребява!

20

бизнес за 100 милио

преди 12 години

Пожарникарят: Не можем без сересета! Това е бизнес за 100 милиона!

19

нов апартамент

преди 12 години

100 милиона за подслушването, делено на 16000 подслушвания, прави по 6250 кинта на подслушване. Въпрос, колко подслушвания трябва да проведе Цецо Сересето, за да си купи, със заработените пари, нов апартамент?

18

демокрация!

преди 12 години

Когато политическата полиция на ЕТ герб контролира със сересета обществото, това е диктатура. Когато гражданското общество контролира МВР-то, това е демокрация!

17

Анонимен

преди 12 години

Престъпникът престъпник не съди.Това са нашите съдии и прокурори.

16

много подозрителна

преди 12 години

След като държавата смята, че всички нейни граждани са заподозрени, значи, че самата държава става много подозрителна.

15

Анонимен

преди 12 години

Съдебната ни система е позор за БългарияНай големите престъпници са именно там

14

ДО 11

преди 12 години

...То в БГ ,няма ама бъобще няма ..."ЗЛОУПОТРЕБИ" със СРС ,и на каквото и да било !

13

ДО 11

преди 12 години

БРАТЛЕ ,ЗНАЕШ ЛИ КАК МОГАТ ДА ТЕ ИЗРИСУВАТ ПО ...СРС....,ЧАК В ЗАТВОРА ,СЛЕД КАТО ТЕ ОБЕРАТ МАТЕРИАЛНО ,И ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ ВИ-НО-ВЕН !А НЯМА И НА КОЙ ДА СЕ ОПЛАЧЕШ ...ПОСЛЕ !

12

ЕЕЕЙ,

преди 12 години

АЙДЕ СТИГА ДЕ ,ЩЕ СЕ ЗАДРЪСТЯТ ...СРС -ТАТА !ВСЕКИ ИСКАДА ПОДСЛУШВА ВСЕКИ .....?

11

адвокат

преди 12 години

Аз съм за подслушването!! На мен съвестта ми е чиста и не се страхувам, но да има резултат от това!! Лошо е ,че магистратите поставят на първо място паричките, а след това работата си!!!!