14

Мартин

преди 12 години

Пуки, направо си чао, брато. Не знам какво ти е ясно. "БГ-принципът" май такива като теб си го носят навсякъде.

13

кроки

преди 12 години

пукиии..пукиии.... нищо не рабираш ти, приятелю.......

12

vlady

преди 12 години

Кънтилник Христо Ботев и кънтилник Фестивална са известни с отвратителния си звук, тези зали имат нужда от монтаж на поглъщащи плоскости. Дано поне в новата зала да са поставени необходимите поглъщащи плоскости и да не е кънтилник.

11

пуки

преди 12 години

е то беше ясно още отначало че ще стане така. Поредното малоумие на бг организаторите на концерти. Може ли House of Pain да свирят в градинка с потенциален капацитет 1000 човека. При положение, че миналата година, само за Everlast бяха дошли сигурно 10 000 и то в Бургас. И можеш ли да обявиш, че House of Pain "подгряват" фестивала. Може ли те да подгряват, а хедлайнер да са SCRATCH PERVERTS и Youngman?Как дошло, ако въобще стане - всички са на този принцип в БГ.

10

попа

преди 12 години

Аз пъ мисля на български организатори на концерти пари за билет да не давам, поне докато не почнат да се държат човешки с купувачите и престанат да крадат пари от тях. Какво ми е зор че тия са други - и тия като и ония.

9

до 8

преди 12 години

вятъра едва ли, ама да не попречи този път някой токов удар

8

ELEVATION

преди 12 години

Дали вятъра в залата ще попречи на концерта ?

7

Мартин

преди 12 години

От известно време има намерено решение за тази зала - слагат се завеси пред прозорците, но все пак се внимава в работата и избора на екип, защото с нашите зали трябва много да се внимава... По-добре е от три дни дъждове на открито.

6

муню

преди 12 години

зала ""Христо Ботев" не става,ама ще сме там много ясно.....може да се каже че заради тия прослушах рап.Guess who's back....

5

миц

преди 12 години

Еее, верно, по тия зали звука е отврат, отзад се връща ехо с 2 секунди закъснение и е гадост :(

4

3ig

преди 12 години

Еееее мамка му звука там винаги е ужасен...

3

Ключ

преди 12 години

Напишете статия за това как Мишо Шамара, Лора Караджова и ЪпсурТ взривиха вчера нощна Варна.

2

yaro do 1

преди 12 години

е голям праз като си първи,напиши нещо по темата вместо да се хвалиш...иначе аз лично мисля да отида да ги гледам на живо,много ги харесвам

1

Анонимен

преди 12 години

първи