41

Анонимен

преди 12 години

Това ли е новия "свински грип"? След още малко сплашване предстои да пуснат и ваксини и печалбите да завалят.

40

Томас

преди 12 години

естествено, че целта е да няма прости пазари с истински плодове и зеленчуци - а всичко да минава през хипермаркета - да е във вид на паста - в кутия - минало през завод - и пълно със всякакви химикали и отрови - ета и консерванти - за да може да ви тровят и убиват по-бързо.

39

Анонимен

преди 12 години

posledno? Kulnove? Krastavici? Xapvaite mruvka na skara s mnogo bira i vsi4ko 6te si e ok!

38

Анонимен

преди 12 години

Май целта на тези статии е да досъсипят и малкото останали зеленчукопроизводители,единствената полза от статията е всяване на масова психоза.Ще има болни,като ЕС нареди всичко да е опаковано,да ,ама в опакованите продукти при влага и топлина се развиват всякакви гадости,забравихме простите пазари,където бабите с напуканите ръце ни продаваха истински зеленчуци,сега ядем химия и отрови,но пък в лъскави опаковки и от лъскави магазини!По-добре ли сме?

37

Bai Ge4o

преди 12 години

Tiq sa posraa...hahahahahha....drisliuvci

36

Ей

преди 12 години

Нова зараза с КАДАФИ коли стресна Франция.

35

123

преди 12 години

Осама е виновен ! :)))) Бой!

34

Анонимен

преди 12 години

21, ти си или по-скоро не дочиташ докрай: от 10 заразени само при двама бактериите произвеждат н'ам къв си токсин от щама н'ам кой си. При останалите 8 сигурно произвеждат нещо друго;)

33

Анонимен

преди 12 години

*** КАТО НЯМА ХЛЯБ ЯЖТЕ КЪЛНОВИ , ЧОВЕК ОТ ПРОСТОТИЯТА СИ ПАТИ

32

Анонимен

преди 12 години

Що не престанат да кълват тезе семена и техните кълнове?Не разбраха ли че е по безопасна една Флинкстоунска пържола отколкота тази пилешка храна?

31

Анонимен

преди 12 години

в допълнение на предните коментари - резистентността е резултат от генна мутация, което също е характерен процес при живите организми...при микроогразнизмите жизненият цикъл е значително по-кратък, което обуславя по-лесното и бързо проявяване на въпросните мутации

30

26

преди 12 години

така е,прави си.бактериите имат способността на свикват,даже някои от тях свикват на препарати - нарича се резистентност.

29

до 25

преди 12 години

да, веднага обясняваме. при прекомерна непрвилна употреба на антибиотици всички бактерии стават резистентни. най-лесното нещо на света е да се появи нов щам бактерия или вирус. изобщо няма нужда от лаборатории.

28

saki

преди 12 години

Тия пък не се спряха, да набиват зърнени кълнове. Кебапчета и кюфтета - това е истината.

27

Анонимен

преди 12 години

Ако искате се смейте, но аз от години мия със *** краставиците и доматите , дори домашно произвоство.Семената, които се използват за кълнове не могат да се третират с препарати и дори да се промиват старателно, предвид дългото време за култивиране на кълновете , останалите спори на бактерии имат прекрасни условия да се развият и да се размножат. А другите зеленчуци ги консумирана непосредствено веднага след измиване.

26

д-р

преди 12 години

"Това не е ли ГМО?" ГМО-тата съществуват от поне десет хиляди години. Всички плодове и зеленчуци са плод на хилядолетна селекция - те не са естествени продукти! Всичко е ГМО!

25

д-р

преди 12 години

Някой може ли да ми обясни как в природата се появява щам, който е резистентен на 8 класа антибиотици??????????????// ---Чети биология и ще разбереш! Това е естествен процес. Дивотиите с илюминати, тайни ционистни лаборатории са за необразованите. В природата има естествени процеси на адаптиране към средата.

24

Анонимен

преди 12 години

Някой може ли да ми обясни как в природата се появява щам, който е резистентен на 8 класа антибиотици??????????????//

23

redordead

преди 12 години

ами да бехте муали праджоли и шопска салата с рикия, сега хем щехте да сте живи и здрави, хем доволно наядени -а вие рупате някви измислени кълнове и после ривете...

22

инспектор от агенция

преди 12 години

коли се въди но този щам е създаден в лаборатория и направен силно токсичен.