51

Пешо

преди 12 години

Всички партии в българия се командват и финансират от едно и също място така е било така и ще бъде докато гласуваме този театър ще продължава dox.bg/files/dw?a=b5b75b0fd8

50

ivan

преди 12 години

Никога няма да гласувам за вас ви подкрепят само гейове

49

hi-tech

преди 12 години

Докато Боко се бие в гърдите колко сме велики и колко са зле гърците, в момента той налива милиарди за стара технология (АЕЦ), а в Гърция се строи централа от нов тип, която използва реакция с безопасни водородни атоми, която не дава никакви вредни емисии и отпадъци и получения киловат енергия е на себестойност под 1 цент. Потърсете "defkalion green technologies".

48

AHMET

преди 12 години

KOMUNISTITE PREDLAGAT ZORKA ZA PREZIDENT.NAGLOSTA NYAMA GRANITSI

47

иху

преди 12 години

Да живее БСП!!!

46

LOVDZIA

преди 12 години

AKO I NA LOV TAKA STRELIAT PO DOBRE DA SI ARHAR

45

IVAN KOSTOV

преди 12 години

DRUGARI DA PODKREPIM NA6IQ LIDER I IDEOLOG SER-GEI.EDINSTVENIQ 6ANS DA VIDIM PAK VLAST I OTNOVO DA KRADEM NA VOLQ

44

;-))))))))

преди 12 години

KAKVI IGRA4I BE?TEZI SA SI 4ISTI KRADCI!!! I PO MESTA GI ZNAEM KAKVA STOKA SA.S VSEKI DEN VSE PO SME6NI I PO SME6NI.OTIDE SI PARTIQTA UBIICA ZAVINAGI.

43

ha-ha-haaaaaaaa

преди 12 години

polovinata im kandidat prezidenti sa kandidat zatvornici.qvno iskat imunitet.6te trqbva da imame hilqdi prezidenti za da spasqt komunistite zatvora.da zaminavat za severna koreq tam nqma da imat problemi,6te sa v svoi vodi.

42

разочарован

преди 12 години

Бсп да не бърза представянето...той Борисов вече ги предложи и представи,какво става герб нали беше дясна партия

41

до 39

преди 12 години

Ти май бъркаш УБО(НСО) със ДС а? Я си оправи понятията малко. :))))) И кое е подразделението дето било изпратено да сплашва турците? Знаеш ли какво е подразделение, защото аз знам - бил съм в казарма :)))))))))))

40

някой си

преди 12 години

СерГей и Азер Меликов вече били пробвали всичко в хомосексуалната любов, но все още търсели с какво да разнообразят любовната игра. Мислили, мислили, и най-накрая го измислили! Решили да сипват кафе в *** си отверстия!!!Пръв бил Станишката. Азер взел каната с кафе и започнал да го налива в ануса на Сергей.По едно време Станишката изохкал:-Ох, ох, ох, ох...-Какво ти има бе, горещо ли е кафето?- Попитал Азер.- Не, горчиво е.

39

ПРОФЕСОР ВУЧКОВ

преди 12 години

Другари ,аз предлагам др.Лъчезар Иванов .Кой каквото и да каже старото си е старо ,сложи го и в *** лавка ще ти отвори.Е такива нора нам ни требат.

38

отврат

преди 12 години

кво се прават на велики тия мухлювци,гейове и *** от БСП-то.Не мога да им гледам наглите мутри отврат.Къш

37

До 36

преди 12 години

Не задавай глупави въпроси ,нищо че си от ГЕРБ.Как така Борисов ще е агент на ДС ,като той работеше в ДС.Или според теб МВР не е работело за ДС ,а за някой друг.Не случайно той е командир на подразделението изпратено да плаши и да поступва турците дето не искаха да си сменят имената

36

Анонимен

преди 12 години

Каква решаваща фаза! Друг път да е имало истерия толкова месеца преди изборите аз не си спомням. Тоя път псетата много са побеснели. Лиги им текат да се добутат пак до кокала.

35

до Stas

преди 12 години

Нещата са прости - почти всички от СДС, всички от БСП, повечето журналисти, всички дипломати, повечето учени в тази държава са били агенти на ДС. А Бойко не е бил. Нещата наистина са прости.

34

а...?

преди 12 години

БСП пусна ПЪРВИТЕ си кандидати ......от затвора ли ,за да се скрием ?

33

до Stas

преди 12 години

Личи ти отдалеч какъв си. И още нещо интересно - ако Бойко е толкова *** колкото го изкарваш защо управлява по-добре от тройната коалиция и в частност БСП(ДС) с шейсетгодишния им управленски опит? Не е ли комично? За първи път от двайсет години в тази страна има раздвижване, за първи път БСП и ДПС са силно притеснени, което личи по провокациите на ДС проектите РЗС и Атака. Това е достатъчно - гласът ми отива за ГЕРБ. :)))

32

Stas

преди 12 години

до 27/анонимен-ами възможно е да не е бил агент, то навярно за да си такъв се е искало акъл, а да станеш комунист-такова изискване не е имало.