257

До 257

преди 12 години

Напълно си прав. Само да те допълня, че цял мандат им е много, защото още доста поразии могат да направят...

256

елеана

преди 12 години

Христос Мурутис си вади хляба на околовръстния на София.......Той е професионалист дупедаващ и свиркаджия..........

255

Браво Бойко...

преди 12 години

Браво Борисов !!!Малко си се пообъркал, но нейсе. Ако гърците са ти братя, за мен не са. Ако същите тези гърци са ти приятели, за мен са врагове от над 3 000 годинки.Гръцки "експерт" ни убеждава че много, много, ама много ще спечелим от гръцките честни частници, които щели да дойдат тук. Като гледам надулите се гръцки пиявици (бизнесмени) тук, не знам да плача или да се смея. Най-голямата помощ за Гърция и гърците е да бъдат изринати като гюбре от България, а не да даваме още и още.

254

До 265 - Деси

преди 12 години

Дете, ясно е, че не си наясно, *** много елементарно защитаваш някой, който точно като теб въобще не разбира какво обещава и предлага.Как точно ще им помагаме на гърците, щото 5-*** пожарникари и да им изпратим е все тая. Аре да ни е жив премиера, че без него само мъкаъ-ъ

253

Наско

преди 12 години

Как ще са ни братя тези мазни.надути и мързеливи византиици. Бойко че е *** , много е *** ама този път направо прекали, *** се с народа.

252

paragraf 21

преди 12 години

Abe xora kakav brat mi e malakata,tur4ina ili mamaligata ja go lapaite....

251

Анонимен

преди 12 години

БРАВО НА БОРИСОВ,НАЙ-МЪДРИЯ ДО СЕГА-ДЪРЖАВНИК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ,ТАКА СЕ ГОВОРИ.Я СИ ИЗЛЕЗТЕ ОТ КОЧИНКИТЕ И ПОМИСЛЕТЕ.АКО В БЛОКА М/У 2 СЪСЕДИ ПАДНЕ СТЕНАТА-САМО 1 ЛИ Е ЗЛЕКАТО ОТ ГОД ИНИ БАНКИТЕ СА НИ ГРЪЦКИ-АКО ФАЛИРА ГЪРЦИЯ КВО ЩЕ ПРАВИМ С ДРЕБНИТЕ СИ ПАРИ,СКЪТАНИ ЗА ЧЕРНИ ДНИ У НАСА ИНАЧЕ ГЪРЦИЯ АБСОЛЮТНО ТР ДА ФАЛИРА-МЕЖДУ НАС КАЗАНО

250

гр

преди 12 години

Спомням си надменноста им когато не бяхме член на ЕС ,как ни посрещаха нас "голтаците прескочили"да си купим това онова или опитвайки се да си намерим каква да е работа там,защото при нас нямаше еврофондове,бонуси,затваряне на очи и пр. което гърците приемаха за даденост от раждането си едва ли не,затова нищо братско неизпитвам и сега трябва да си изпият до край горчивата чаша на високомерието и мързела си,нас нЕма какво да ни плаши повече..

249

233424

преди 12 години

Toi Borisov ne pomaga na sobstveniq narod trqgnal na MALQKITE DA POMAGA Nqma takiva nekadarnici .POMAGAITE NA *** I GARCI !!!!!!!!!!!!!

248

Безработна

преди 12 години

Хайде, който още не е занимал да слугува в гръцка къща или на къра, да върви да помага на изпадналия в беда братски гръцки народ!!!

247

Деси

преди 12 години

Вие какво очаквате в дипломацията? Бойко да каже, че не му пука, че Гърция е зле, например?! Политиката е яко мазнотия, за да вървят нещата по масло и по-лесно да се изплъзва, каквото и който е необходимо.

246

sofeto

преди 12 години

Срувами се че Боко ако не друго е възприел византийският начин на обещания към "гордите ЕЛEНИ" !!!

245

попa

преди 12 години

Разбира се че трябва да се помогне на братския гръцки народ - премиера го е решил още след 2рата година в която гърците ни завардиха границат вместо да си завардят търговското пристанище, и донесоха за 2ри път загуби за стотици милиони на сума ти народ. Евала Бойко, да знаеш че те гърците ни помагаха 21г. така че сега как да откажем....ние нали сме цъфнали и вързали.

244

Чичо Гошо

преди 12 години

"Този, който отказва да участва в политиката, е обречен да го управляват ***"Платон

243

Анонимен

преди 12 години

"Братският гръцки народ на нас ни е съсед и във всички случаи ще бъдем на позиция да се помага максимално на Гърция, за да имаме стабилен съсед, посочи премиерът. "Без коментар!

242

брен

преди 12 години

до whatever"Най-хубавото нещо на демокрацията е мандатността, така поне някои идиотии имат край."Но големия въпрос е колко идиотии могат да бъдат сътворени до края.

241

258

преди 12 години

Оле, оле, ето защо сте толкова зле още си вярвате на легендите и митовите и си мислите, че живеете в приказка. Не ви знам на кого сте деца ама сте много грозни като цяло, мързеливи и крадливи, това е.

240

whatever

преди 12 години

В статията става дума поне за едно лице, което попадна по неведоми пътища в политиката, стряска с некомпетентността си, а от известно време насам най-вече с маниерите си. Poor poor BG.............. Най-хубавото нещо на демокрацията е мандатността, така поне някои идиотии имат край.

239

до Христо от оле

преди 12 години

Пич, хич не вярвай, че банките ще опростят 60 - 70% от дълговете на Гърция. Ще ги изсмучат като коктейл през тънка сламка, но няма да опростят. Просто ще ги заробят за 20 години. Свиквайте с картинката - бедна Гърция, а скоро и богата България. Докато гърците ще има да дават ама мнооого пари на Европа и то мнооого години, към България текат милиарди безвъзмездни помощи от Европа.

238

ааа

преди 12 години

*Христос Мурутис живее в България от 1999 г. Родом е от Атина и е завършил право в Гърция. В България е учредител и мениджър на дружеството"Arceland", занимаващо се с управление на недвижими имоти и енергийни проекти на стойност ?200 milliona и председател на "Асоциацията на собственици на земя и недвижима собственост в България - Bullpoa".