15

иваком

преди 12 години

Дали е поза, незнам, ама има полза! Какво да кажем за нашите богаташи, които само се чудят как да вземат, какви далавери да правят, но не и да дадат. Малцина от тях вършат благотворителност и чест им прави това. А другите - нека знаят, че когато много ти е дадено, трябва и много да дадеш. Незнам как е в другите страни, но в България народът, който мизерства е по-състрадателен и милосърден и дава, дава от малкото, което има, а богаташите - не, засъжаление.

14

happy

преди 12 години

Аз пък съм впечатлена от тяхната благотворителна дейност. Уилям и Хари и друг път са отделяли доста пари за благотворителност и при тях не е просто поза. Евала и да има повече такива хора по света.

13

ДО 7

преди 12 години

- МЯСТОТО ЗА *** ПРИ ТИЯ ДВАМАТА БИ ТРЯБВАЛО ДА Е СВОБОДНО !!!!!! НАЛИ СИ ОБЩ И ИНТЕРЕСЕН ЩЕ ТИ ПОДХОЖДА ОТЛИЧНА КАНДИДАТУРА СИ КАКТО НАДУШВАМ АЗ СЛАБИЯ ФОРУМЕН БОЕЦ САМОТНИК :))))))))) ...... АРЕ

12

11

преди 12 години

Ако погледнем реално винаги така се получава със сватбите. Излиза ти в пъти повече, отколкото младите ще съберат.

11

Анонимен

преди 12 години

Във времена на криза събират един милион а харчат десет! Това се казва прах в очите на британците!

10

Горски

преди 12 години

Нашият Кобург,като е от същата династия какво дари?

9

6500

преди 12 години

А СА ПОХАРЧЕНИ 52 000 000 БРИТАНСКИ ЛИРИ ЗА СВАТБАТА........................

8

Анонимен

преди 12 години

Симпатяги

7

до номер 4

преди 12 години

Вижте какво господин/госпожа девственик/чка,В живота печелят силните, щом са успели да се задържат на върха толкова столетия и да управляват света да те са сред силните! Ти не си! Ти си форум боец, който пише с CAPS LOCK, защото така или иначе и в реалния живот никой не те слуша "forever alone". Лек ден, изтегли малко порно за да отпуснеш напрежението след дългият ден на самотност!

6

rainbou1

преди 12 години

Защо не изкарат още един сами и него го дарят.То така всеки може, като си търка гъ*а в каляските.

5

Анонимен

преди 12 години

Леле че тези нищо не са събрали.То нашият Цецо събра повече дарения за МВР ,само за три месеца.

4

тъй тъй

преди 12 години

ТЕ ТИЯ НЕ СА ЛИ ОТ КРАДЛИВАТА ДИНАСТИЯ ....?????? ДОБРЕ , ЧЕ БЕШЕ НЕУМИРАЕМА ИНДИЯ , ЧЕ ДА ГИ СПОНСОРИРА А СЪЩО И КИТАЙ !!!!! ....*** НАДМЕННИ , КРАДЦИ И МАСОНИ .............СИГОРНО С ТИЯ ПАРИЧКИ ЩЕ КУПЯТ ВАКСИНИ С ИСТЕКЪЛ СРОК ДА ПРЕЦАКАТ НЯКОЙ ГЕНОТИП...!!!!!!!!!! ВРЕДНИ СА КАКТО И ВРЕДНИ СА БИЛИ........КАКАТО И ДА Е ...ПОНЕ СИ ЖИВЕЯТ ....

3

аноним

преди 12 години

Мисля,че то си е в реда на нещата-кралски особи да се занимаят с благотворителност.То и възпитанието им е такова.Браво!Сигурно ще имат много благодарни сънародници/и не само/.

2

Анонимен

преди 12 години

Айде кибиците да започнат пак да плюят.На запад хората са много по-читави от нас.

1

Гошо Тъпото

преди 12 години

И ние в Кривунделово разбрахме от...кралската благотворителност;изпратиха нибезплатни фотоси от...сватбата,които всички се изредихме да...гледаме,катопускахме в едно съндъче(което дойде с...пратката),по едно кривунделско,метално...евро.