21

Ергатис

преди 12 години

В Атина където живеех (до Платия Агио Николао) е буквално пълно с пакистанци , индиици и ***.Просто не се диша от тая ***.Вечер се събират на тумби по улицата , пият бира и пушат трева открито.Крадат , грабят и убиват на поразия.Брутални са и безскрупулни.Това е супер *** и долна ***.Дано никога не ги допуснат тук.

20

gogo

преди 12 години

номер 18А пич грешиш,скандинавските страни ги искат,и ся виж как си вкараха тоя автогол,нямат отърване от тях,убийства,изнасилвания и то на деца .....въобще .........Хитлер не е трябвало да убива евреите,а мюсюлманите и ***

19

DOGAN

преди 12 години

DA DOIDAT V SOFIQ.6TE STROIM O6TE DJAMII.

18

Анонимен

преди 12 години

pakistancite sa nai-gadnata nacia. predpochitat da ubivat,kradat no ne i da rabotiat. ne sluchaino nito edna darjava ne gi iska na neina teritoria. te sa bolni mozaci,abe *** gadni. bravo na nashata granichna policia. neka ne dopuskame pakistanci v bg,imame si dostatachno bokluci

17

Гошо

преди 12 години

ей такива като ги хванат на границата, да ги бият и да ги ------ и да ги пращат обратно в Пакистан да разказват какво става на Българската граница

16

Honorik

преди 12 години

До Евреина:Кога най-накрая ще укротите тези фанатици-ислямистите?Почвайте ги и който не слуша-бой!Искам само мирни мюсюлмани.Не желая повече да чувам и чета за насилствена ислямизация,вършена от арабите и турците.

15

Honorik

преди 12 години

Веднага да ги махат оттук.

14

до 7

преди 12 години

По същия начин разсъждават и западните европейци за източните.Никъде емигрантите не са обичани.Понасят ги ако са кротки и работят.

13

Анонимен

преди 12 години

Не ни искат в Шенген,а ги спираме.Дръжте границата на излизане малко по-свободно .Тогава те ще поикат да влезем в Шенген,защото те са владели полвината свят като колонии/Холандия,Франция,Англия/,но това не са вече техните роби.

12

ники

преди 12 години

Сега като влезем в Шенген няма да е нужно да се крият в тръбите.

11

choco

преди 12 години

Дреме му на някой вече за държавата, където е роден. Всеки иска да живее нормален живот, а не да е с половин век назад като нас. За да тръгнат по пътя на незаконните емигранти надали са толкова мързеливи и просто не им се работи. От това което съм видял в Европа именно законните емигранти са тези, които цоцат държавата, защото имат документи и получават помощи. А най-мързеливи са по-тъмните европейци от бившите колонии, на които им дават гражданство и имоти като обезщетение за робството им.

10

ssss

преди 12 години

ПО същия начин арабите са идвали в Франция,и сега децата на тия дето са влизали като *** в Франция от арабския свят,запалиха предградията на Париж щото ги дискриминирали....и искат джамии......

9

Евреинът

преди 12 години

Пакистан е една от страните с най- силно изразен ислямски фундаментализъм. При тях има смъртно наказание, ако богохулстваш. Думата на един мюсюлманин тежи много повече, от тази на който и да е друговерец. В Пакистан християните са изключително силно дискриминирани. Интересно тогава какво търсят в страните на друговерците и ако Европа ги дискриминира така както те правят в техните страни ще имат да пискат за толерантност.

8

Зевс

преди 12 години

Такива елементи вън от Европа !!!!!!!

7

Анонимен

преди 12 години

Ето така Европа се пълни с ***. Ясно е че всеки иска да живее в богата и добре уредена страна. Но защо не направят собствената си такава, а все гледат да се докопат до Европа - да паразитират тук на социални помощи.

6

Анонимен

преди 12 години

Европа се напълни с араби , *** , турци , *** , китайци , индийци и още всякаква ***

5

Анонимен

преди 12 години

Сигурно ли е че са пакистанци на цвят и манталитет не се различават от гърчолята ?

4

Анонимен

преди 12 години

Това са терористи. Както са наредени с гръб - 2ма гранични с калашници да ги почват.

3

Анонимен

преди 12 години

И *** бягат от Гърция вече...Те са така тез мангаля (пакита,индийци и нашите родни роми) - като видат дебелия край, като видат, че без бачкане няма как да изкарат пари и веднага бягат.

2

Анонимен

преди 12 години

*** бягали са от фалита в Гърция!!!