36

Анонимен

преди 12 години

На калпава ракета Космоса й пречи.Тръгнал да произвежда, пък не си е намерил пазар за проукцията.Ето такива некадърни капиталисти има в България.***.Държавата не му е длъжна да му търси пазар за продукцията.Селско *** просто.

35

ves666

преди 12 години

dvesta tona ,da ne sa dvadeset ,mai nesto tyka ne pasva .

34

Проклетник

преди 12 години

До МартаПомниш ли ,че преди месец и нещо,тъпите краставици бяха изтъпанени по рафтовете с цена от 4 лева,това нормално ли е?

33

Марта

преди 12 години

Къде е земеделският министър, така ли се подкрепя и насърчава родния бизнес!!!А в същото време камионите бълват краставиците от Турция, Гърция и Македония, чак жълти отвътре - от амониевата селитра!!!Сърцето го заболява човек като гледа тази снимка! Спрете този безсмислен внос, дайте път и подкрепа на българските производители!!!Всяка държава си измисля закони за да защитава родното производство и работните места!Големите хипер маркети могат да подписват договори с българските производители.

32

Анонимен

преди 12 години

Абе, умници, бедните да дойдат да си ги вземат тези краставици, до къщите ли да им ги носят? Кой ще плаща за съхранение, транспорт и т.н. Естествено, че е по-лесно да се изхвърлят. Заради малоумието на хората продукцията не се реализира (параноята с бактерията), а вие обвинявате производителите естествено. Малко хора все още произвеждат нещо при нас и още по-малко ще осатват.

31

unknown

преди 12 години

Откъде знаеш, че не се продават? Продават се по 40 ст./кг, но просто много малко хора купуват.

30

Иван

преди 12 години

Колко е добивът от 1 декар от тези краставици ?

29

Анонимен

преди 12 години

От къде тази злоба,бе хора,за това все по-малко хора ще се занимават със земеделие,а ние ще ядем вносноте,но евтини ***,децата ни няма да знаят вкусът и аромата на истински зеленчук.Злорадствайте сега,после тичайте за лекарства!

28

Анонимен

преди 12 години

що ги продаваш скъпо,от вън идват по-евтини,тях ядем

27

willy

преди 12 години

Za6to ne gi razdavat na xorata ili sa xvalili 50kg ipisali 200t ne6to nema vrazka ja nekoi drugar si e lapnal lukanka s bel xleb a...

26

Анонимен

преди 12 години

Значи по лесно е да се изхвърлят отколкото да ги раздаде на хората, или организациите които могат да ги разпределят с благотворителна цел в детските домове,болници и т.н.

25

ЗАЩО

преди 12 години

Защо не направи ракия от краставиците , а ги изхвърля.

24

BG

преди 12 години

otkrivai maistrali tam ne e risk

23

гладен

преди 12 години

тоя бунак защо не ги раздаде поне на гладните който още не са опитали тая година краставизи много умно хвърля ги а после иска компенсация от нашите джобове да ги продаде на обикновенните хора по 0,20 ст поне няма да вонят на сметището

22

pensioner:

преди 12 години

pone da ni gi bjaha podarili :)

21

fggnm

преди 12 години

ne e samo do tva zabolqvane,to y nas e ot al4nost gi izxvarlqt,na pazara v mladost ,palnqt konteinerite za *** s plodove ama ne gi puskat po-evtini,nali po-dobre e da go xvarli6 otkolkoto,da naxrani6 bednite

20

Проклетник

преди 12 години

Цигара и краставица лежат в една килия.- Защо те опандизиха?- Бяхме 20,останах само аз.Обвиниха ни в организирана престъпности предумишлено убийство.- Ами ти?- За склоняване към перверзии иза измама в особенно големи размери,била съм 98 процента вода.

19

stg

преди 12 години

пазара не прощава , като не знаете кака да продавате ще изхвърляте, като има спад намалявайте цените и на 0.30 да се продаде пак има полза ама то трябва да имаш нещо в тиквата

18

Анонимен

преди 12 години

Във "Фантастико" дори бяха паднали на 0.79 лв/кг.

17

КОНВОЯ

преди 12 години

Абе я да си е...**т майките, да умрат от глад прекупвачите. Тия нагли ко**лета с е-коли, е-беси, е не знам си какво изкупуват за жълти стотинки, а цената на кг. 1,50..... АХХХАХАХХХ АХХАХХХХ...Да ми ядат краставицата тогава, аз техните - нЕ!