17

Анонимен

преди 12 години

Днес при Бареков един от министрите предложи да се третира като "тероризъм" кражбата на релси и прочие ! Но каза също че парламента това искане го връща за не знам си кой път че не било нужно .... После *** се ухилват и си надуват химна "жица жица пълна паница" ! Па ти българино РАБОТИ ! РАБОТИ ЗДРАВО ! ЧЕ 300 000 *** ЧАКАТ НА ТЕБЕ !

16

Патриот

преди 12 години

Абе хора, нали В.Сидеров от 5 години приканва към съд на грабителите на съвременна България, нали предлага да се даде предимство на българския бизнес, да се отнемат парите и имотите на кредитните милионери и ерзац банкери, че и на чужди тарикати,най-вече турци и прочие....Никой не слуша! Такъв бил, онакъв бил...да ама не е краднал,не е в сговор с мафията.Съвземете се малко и до изборите и на тези и на другите/парламентарните/ дано ви светне под шапката за кого да гласувате! Жалко за страната!

15

Българин

преди 12 години

Аз мисля, че тия негодници са били БЕЛИ. *** за убийство ги осъждат на две години, а за кражба на кабел дори не ги арестуват.

14

Nobody

преди 12 години

Е как да не си мечтае човек другия път да ги утрепа ток.

13

Онанимен

преди 12 години

Да им *** майката глупава на съдиите. Може ли да унищожат 280 м. кабел, а не го върнат на собственика му? Що за малоумно решение да унищожиш нечия собственост, вместо просто да му я върнеш?На всички съдии в БГ трябва да им се побият главите на поляната пред Дондуков 1 в предупреждение към всички бъдещи ***, които ще носят името съдия.

12

Червената помия

преди 12 години

До 8.Приятел, като тебмисли 90% от народа, и 100% от правоимащите, депутатите, политиците.Но диаметрално противоположно.Народа, изключвайки 10% назначени бизнесмени, мутри и администрация иска не съд, а линч както в дивия запад, а другите 100% от тези, за които писах, са направили всичко възможно да не стане това.Всички мерки-полицейско-жандармеристки, икономически, административни, кредитно-банкови, профсъюзни, по кодекса на труда ако щеш , са взети именно с цел народа да не се вдигне.

11

Червената помия

преди 12 години

На кой ли депутат или партийно величие от местно значение са развалили уикенда, във някоя виличка или закътана градска къщичка, че толкова ефикасно е действала полицията?Че даже и осъдени?Да не повярва човек, от декември миналата година-и вече осъдени...Това си е направо светлинна скорост за следоватнелите, дознателите, прокурора и съдиите!

10

ves666

преди 12 години

goliama rabota ,zashto da ne kradat kompaniata nee balgarska.

9

разбира се

преди 12 години

че ще ги осъдят ! Няма да осъдят тези ,които окрадоха и изнесоха парите в чужбина я!

8

Реал

преди 12 години

А кога ще започнат да съдят виновниците за днешния хал на държавата ни, коятоза последните 21 години се превърна в страна не от третия свят, а в страна отчетвъртия свят? 1000 години затвор не биха били достатъчни за тези виновници.Питам: кой и кога ще задейства НОВИЯ НАРОДЕН СЪД, който да прати тезибандити и предатели там,където им е мястото - зад решетките.

7

Анонимен

преди 12 години

В полза на държавата са отнети гумени ръкохватки за клещи и клещи...........няма що,държавата се замогна! а рецидивисте...условно-

6

Анонимен

преди 12 години

Браво! Най-накрая за двайсет години - двама осъдени!

5

#

преди 12 години

за кокошка няма прошка

4

е все някой трябва..

преди 12 години

За крадците на кабели е ясно, но да видим дали ще осъдят Мурина, Масларова..и т.н

3

ЦИГАНИН

преди 12 години

С ТОЗИ КАБЕЛ ДОСТА *** МОЖЕ ДА ВИСНЕ ПО СТЪЛБОВЕТЕ!!!

2

Гепето

преди 12 години

Еййййййййййй разгеле, доживяхме да започнат да съдят крадливитв ***.

1

Справедлив

преди 12 години

САМО ТАКА *** ПОД НОЖА:)