8

Червената помия

преди 12 години

До 5.Приятел, идеята може да е добра, но ти смяташ ли, че ще се построят някога заводи за преработка на ***?Аз не смятам.Кой ще изпусне печалбата от комисионни за превоз, печалбата от предаването на вторични суровини след сепариране на отпадъка на много хиляди хора?Знаеш ли колко пластмаса ,метал и други подобни се прибират сега направо от ***, безплатно за общините?Сепариращата линия на едно такова сметище се издържа само от вторичните суровини.А и още не са се разбрали за комисионните..

7

ИВО

преди 12 години

НЕ СМЕТИЩА А ЗАВОДИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ОТПАДЪЦИ ТРЯБВАТ ВЪВ ВСЕКИ ОБЛАСТЕН ГРАД И ПРЕРАБОТЕНОТО ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В ЕНЕРГИЯ ЗА ТЕЦОВЕТЕ ХЕМ РАБОТНИ МЕСТА ,И ПОЧВАТА НЯМА ДА СЕ ЗАМЪРСЯВА ТОВА НЕ СЕ ПРАВИ ,НАЛИ СТРОИМ МАГИСТРАЛИ СЕГА ДА ЗАПОЧНЕМ И ЗАВОДИ .

6

Проклетник

преди 12 години

Аман от партийни мушмуроци,омаскаряват и най-добрите идеи,България няма нужда от партизани,а от технократи,които да я изтеглят от блатото на последното място в Европа,та да можем да надигнем глава и да изправим гърбицата.

5

Проклетник

преди 12 години

Браво,добра идея за регионално депо за ***,добре е обаче около това депо да бъдат настанени всички роми от петте региона,тъкмо ще имат занимание и препитание,а иначе ако говорим сериозно,наистина е добре, че *** се концентрират на едно място,за да може фабриката която евентуално ще се построи да има неизчерпаем ресурс за преработка!

4

Анонимен

преди 12 години

ДГД

3

Анонимен

преди 12 години

ейййййййййййй *** *** пише се батеНбергама иначе селяните били прости

2

do #1

преди 12 години

Преди да почнеш да *беш вземи се фърли нейде отвисоко!

1

Анонимен

преди 12 години

Е къде да ги изфърлят бе буклуци мръсни....тука няма да е...къде да ги хвърлят бе на площад Батемберг лиД*ба и селяните прости