180

Анонимен

преди 12 години

*** без един ден трудов стаж , подтикващи децата ни към извършване на престъпления , употреба на наркотици, проституция и други гадости трябва да бъдат непрестанно и непрекъснато респектирани ! Родителите на тези *** също , защото само *** може да роди и възпита себеподобно животно ! Само бой тормоз и за награда , че не са им отрязани *** кратуни , да ходят в Белене ,Скравена и ли в урановите мини ! Бах ги в *** !

179

x3m

преди 12 години

да не би да си мислите, че никъде по света ченгетат не постъпват така?! Не може да сте толкова наивни, или??!! Ставински и той отърва кожата, а уби невинни. Тези поне освиткаха бая ми ти гад...

178

ефенди

преди 12 години

Ами полицайчето дето уби момиччето в софия то зе 3 години условно или тя беше наркодилър а сигурно от операция "Ученичките"

177

Анонимен

преди 12 години

Сега драги подкрепящи милиционерския манталитет запомнете утре може да пречите на шефа на куките и да ви лепнет некоя доживотна като лазар колев или да ви респектират мечката играе ли в комшията ще дойде да играе и у вас като го хванат да го съдят е ко да правим тогава за педофилите закон няма те крадците с какво са по лощи че не знам

176

Анонимен

преди 12 години

Сега баща му ще ги осъди в хага а после пак ние ще плащаме на милиционерите масрафа *** милицайките скапани

175

filomena grimaldi

преди 12 години

otli4no skalapeno. BRAVO!. mi tozi Angel Dimitrov se e zaduwil to4no po vreme arestuvane zawoto imeno togava upotrbil kokain v golqma doza. neznam vie vqrvate li no az li4no NE.zalko za mladeza.

174

До сор

преди 12 години

Ясно е ,че си колега на петимата юнаци.Я кажи сега като Чората го няма вече 6 год има ли наркотици в Благоевград и проституиращи момичета или няма.Просто убихте един бандит за да разчистите терена на друг ,който да ви се отчита редовно.После ще "респектирате " и него и т.нататък.Не заблуждавай хората ,че сте го убили за да пазите децата ни от наркотици-не ви пука за децата,иначе нямаше да сте комбина (не всички полицаи) с бандитите

173

cop

преди 12 години

Патоанатомите отдавна се произнесоха неколкократно по въпроса и разни сълзливи коментари от сорта "Аууу, колко са лоши! *** те са го бутнали на земята, горкото момче!" са напълно излишни. И като ви е толкова мил Чората, що не попитате колко живота на млади момичета и момчета е затрил, долния ***?! Ако вашите деца бяха от тях, друга гайда щяхте да надувате, депесарски мекерета!!!

172

Гражданин

преди 12 години

За мен съдиите от състава на ВКС, оневинили убийците на Чората, от които трима са офицери от БОП, са не по-малки престъпници от тези,кото оневиниха! Защото да имаш под ръка убедителни доказателства, че Чората е бил удрян и ритан дори когато е викал, че се задушава, което е убедително доказателство, че той е бил умишлено умъртвен, и да оправдаеш тези убийци, е направо престъпление. Вече се съгласявам с Шопов от ВСС, който на заседанието на Съвета вчера сподели,че е налице сценарий за сваляне на властта, в който участва и съдийската гилдия.

171

caracala

преди 12 години

znaci imat pravo da ubivat

170

dani

преди 12 години

tozi pat sada vze pravilnoto re6enie! takiva kato 4orata ne zaslujavat da jiveqt!

169

Георги

преди 12 години

едва ли са виновни, не може да се обвиняват полицаите всеки път. полицая трябва да е защитен отзакона, а не всякакви *** да се *** с народа и с властта

168

иво

преди 12 години

не е ли по добре че *** се е споминал че в тази криза с кво да ги храним по занданите след като то за нас няма да ядем???????????

167

Радостин

преди 12 години

Не сме равни с полицаите.Техните дела се разглеждат от военен съд ! Те носят винаги по голяма отговорност за грешките си !

166

aza

преди 12 години

da gi vrushtat tia bokluci v zatvora

165

Анонимен

преди 12 години

Интересно ми е какво очаква една мутра при спец акция на полицията - покана за кафенце с цигарка и сладка раздумка за "бизнеса"? Според мен си е получил каквото трябва, но дозата му е дошла в повечко, та се е споминал без време. На практика каквото повикало - такова се обадило.

164

росен

преди 12 години

Боже пази ни от невинни полицаи

163

Анонимен

преди 12 години

колко невежи има в този сайт чак не ми се вярва тц тц - утре полицаите, които защитавате днес, като ви пребият до смърт друга песен ще пеете !!!!

162

ПОЛИЦЕЙЩИНА

преди 12 години

ЗАЩО ЗА ПОЛИЦАИТЕ ИМА ОТДЕЛЕН СЪД?НЕ СМЕ ЛИ ВСИЧКИ РАВНИ.

161

ТеМиДа

преди 12 години

Оставаше и да си виновни за смъртта на един наркодилър . Този път съда заслужава похвала !!!