51

Все тая 2

преди 12 години

Той е чист като дете. И затова събужда в покварените ни и злободневни души умиление към онази чистота, която ние, за разлика от него, сме загубили в пиянските вечери с много алкохол и леки жени...

50

Все тая

преди 12 години

Не ме интересува дали ще ми повярвате или не, но аз го познавам. Работил съм с него и се надявам да работя и занапред. Изключителен човек. Не може да си представите колко чист е на сцената, колко по детски наивно подхода към всичко. Веднъж имаше проблем с една доставка. Нищо сериозно, но той толкова чисто и неопетнено се притесни, сякаш аз и другите видяхме притеснението на едно дете, че на Дядо Коледа ще му е топло през лятото с този колям кожух...

49

Wahn Sinn

преди 12 години

С представления на Мариус са свързани едни от най-интензивните и най-смислените ми преживявания. И всичко е някак отвъд разумното и изговоримото... Той е изключителен и аз го обичам и му благодаря, че прави театър и че внася малко светлинка в сърчицето ми.

48

Иво

преди 12 години

Ееееее, не сме загубена кауза! Над 2/3 от коментарите потвърждават очевидното, а което е по-важно, осъждат и хейтърите. Мразете, нещастници!

47

Танюша

преди 12 години

Мариус е велик! Много прекрасни думи могат да се кажат за него, но това е най-точната ВЕЛИК! Винаги съм го харесвала- той е над всики и всичко- не избива комплекси, не ламти за слава, чест и богатства, или да си навира личния живот в очите на обикновения човек, за да бъде забелязан и коментиран.. Той просто върши това, което умее отлично, и радва България с присъствието си, естественото си поведение, чар и одухотвореност по възможно най-приятният и интересен начин! Страхотен е!!!!

46

Анонимен

преди 12 години

не съм гледала негови постановки, но в интервютата му винаги виждам един много интелигентен и одухотворен човек

45

Анонимен

преди 12 години

Много е добър, но за съжаление все не мога да отида на представление, гледал съм го само на запис. Още първия път ми взе акъла с изпълнението си.

44

софиянец

преди 12 години

в допълнение - гледам някои Форумци са напислаи, че Мариус не се е продал - още една причина да го уважавам - отстоява си мнението - т.е. се държи като мъж, а може да си го позволи защото повтарям е истински и второ има таланта и професионализма да не му се налага да се продава - предполагам не му е било лесно да изгрее като звезда и много се блъскал - уважавам това - пак браво!

43

софиянец

преди 12 години

значи искам да си изкажа комплиментите на тоя пич - *** е - да ама му свалям шапка - има талант - не се бута в лицето ти - прави каквото си прави и има талант - прави го от душа - гледал съм го няма фалша на повечето измислени звезди, най-много ми харесва, че има собствено мнение - рядкост е за много тарикати които се правят на мъже - а тоя *** се държи като мъж на място - браво - адмирации! кефи - той си е това което е и не претендира нито за по-малко нито за повече - истински е!

42

театър

преди 12 години

за човекът Мариус Куркински нито мога, нито искам да пиша каквото и да е...НО ЗА ТАЛАНТЪТ КУРКИНСКИ МОГА САМО ДА СЕ ЗАКЪЛНА,ЧЕ Е ДАР ОТ БОГА, ДА ДОКОСВА ДУШИТЕ НА ХОРАТАочаквам с нетърпение следващия му спектакъл

41

Сони

преди 12 години

Мариус - човекът театър! Не съм способна да кажа нещо повече...

40

BG

преди 12 години

Мариус Куркински е невероятно талантлив режисьор и актьор. Не се бута да го дават по "телевизора", но постановките му пълнят залите. Не е комерсиален и е адски талантлив.А дали е гей, си е лично негова работа, важното е че не го демонстрира явно и не парадира с това - неговия личен живот си е негов, но изкуството , което прави - ни радва нас.

39

ХХХ

преди 12 години

Тоя е 100% *** , срам и позор за нацията.

38

Анонимен

преди 12 години

ГНУСЕН,ПРОТИВЕН,***,П***Л.

37

Samiat Chovek

преди 12 години

Marius ne se prodade, kakto go napraviha mnogo golemi bulgarski aktiori, koito biaha v nachaloto na karierite si prez 90te. Ostana veren na teatara i na chistoto izkustvo. Za tova se iziskva smelost i silna otdadenost na tova, koeto naistina obichash i tsennostite, koeto go opredeliat. Jelaia mu uspeh. Pisachite na glusposti v tozi forum sigurno ne sa bili na teatar, ne e i neobhodimo. No neka ne govoriat za neshta, koito ne razbirat.

36

ethanopium

преди 12 години

Прекрасно интервю. Мариус Куркински отдавна е достигнал онази точка, която е отвъд материалното, за да се превърне във въплъщение на чистото изкуство. То е това, което извира от центъра на съществото и храни душите на другите. Поклон пред гения! Всичко друго е прах и сянка.

35

здравейте

преди 12 години

Животът - сянка блудна, клет актьор,пилеещ време в кухи дитирамби,забравен подир туй навеки; разказ,изплют от *** с врява и безумство,лишен от капка смисъл.Колко от добре платените актьори могат да го кажат това? Едва ли са много. Този човек сигурно може обаче, и то така че всеки да го разбере.

34

Анонимен

преди 12 години

ДА ЖИВЕЕ КРИВОРАЗБРАНАТА БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ.ДА ЖИВЕЕ ГЛУПАВИЯ БЪЛГАРСКИ *** И ДА ПЛЯСКА С РЪЦЕ НА ДВА ПЪТИ ПО ГЛУПАВИТЕ *** ОТ ТЯХ "ПЕДИГРИ АКТЬОРИТЕ "

33

Анонимен

преди 12 години

Мариус ке се жени за Азис и Дим Дуков.3 таланта в един креват събрани ,.

32

Анонимен

преди 12 години

Мариус е един от най-добрите български актьори за всички времена. Който твърди обратното не познава това изкуство, аман вече от критици, дето не стъпват в театър, ама коментират. Цялата ни работа е такава, дай ни да плюем, норматив ли гоним, какво?