48

malart

преди 12 години

Тази новина звучи страховито. Чуя ли имена като Рокфелер и тръпки ме побиват. Тези са най-глемите пиявици и врагове на християнството и човечеството въобще. Освен това са болни мозъци с маниакални наклонности да ръководят света

47

Анонимен

преди 12 години

Точно! Когато ние не си ценим земята ,имотите , родината , нормално е някои друг да я оцени и да печели на наш гръб .Кои е виновен , че ни натякват по телевизията колко са ни евтини имотите и колко ще поевтинеят ...явно си има хора които само това и чакат

46

Анонимен

преди 12 години

Аиде сега хубавичко изчакаите и се надяваите да паднат още цените на имотите . Тези големите инвеститори си имат екипи които оценяват пазара и рентабилноста на инвестицията .Изводите си ги правете сами !!!!

45

глупав

преди 12 години

тия въпросните държат и фармаиндустрията,за България нищо не са направили,само изкупуват роби

44

do 45

преди 12 години

Нека идват чужди инвеститори, няма лошо. Но едно са чуждите инвеститори, а съвсем различно - чуждите експлоататори.

43

Анонимен

преди 12 години

и какво като Рокфелер купил мол в Пловдив и в София? Само е напълнил джобчетата на бившите им собственици. Друго щеше да е да инвестира да построи нещо ново, да открие нови работни места - а то нищо!

42

Анонимен

преди 12 години

Като ми дрънкате толкова много конспиративни глупости вие пък от къде сте сигурно че и преди това не са го притежавали но тайно ... Е СЕГА ВИ БРЪКНАХ В КОНСПИРАТИВНИТЕ МОЗЪЦИ ИМА ДА СЕ ЧУДИТЕЕЕ ХАХАХАХА

41

Балабана

преди 12 години

За да не спорите напразно прочетете книгите на Никола Маринов, ако ги намерите разбира се, защото педи десетина години ги издаваха в няколко тиража, а след това изведнъж спряха. Защо ли - чувам, че питате? Защото показва с документи как Родшилт се е пръкнал и с банкови измами, лихварство и прочее неща присъщи, само на евреите управлява и дирижира света.Та там ще видите защо Рокфелер играе заедно с Ротшилд и.А това, че че евреите завземат всички позиции и децата го знаят.ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЕВРЕИТЕ!

40

до 40!

преди 12 години

Дааа прави си пич, а и бащата на Английската Кралица не е братовчед с Цар Симеон Втори, нищо че имат общи предци през 16 век... Нали, царят е от Италия и Германия, а Нейно Величество си е от Острова. И аз ли да ходя да се прегледам???

39

Анонимен

преди 12 години

Рокфелер купуват каквото могат по целия свят за да завладяват всичко! Купуват и земеделски земи! Рокфелер и Ротшийлд са тези, които искат да вградят чипове на хората за по добър контрол. ТЕ, заедно с другарите си от Римския клуб, управляват света, ТЕ притежават банките, от които ние живеем, ТЕ всяват сатанистките си послания в духовния ни живот и завладяват младите като им промиват мозъците! ТЕ следят и кой какво пише във и извън Фейсбук! ТЕ ни притежават! Света е техен, NWO е тук!

38

до Разобличителя

преди 12 години

Разобличителю, лекарствата! Взимай ги,момче!Има една страница в интернет- Википедия- в английската можеш да прочетеш за Джон Д. Рокафелер, какъв е бил- потомък на френски хугеноти, които избягали към Германия.Айсберг също не е Еврейска фамилия, а е вид ледено образувание, което плува из океана и е опасно за корабите. Чичкото с бялата престилка и инжекцията също не е Евреин- той е от персонала на лудницата и иска да ти помогне.И това на корема ти не е микрочип, монтиран от масоните, а пъп.

37

Анонимен

преди 12 години

Рокфелер не е евреин., но е бил по-лош от тях. А кой е купил Мола и за какво, може би ще разбереме друг път.Mitsubishi Estate Ко ООД , японска компания е сегашният собственик на Рокфелер център, а оттам и на Рокфелер груп, компания за недвижими имоти.

36

Разобличителя

преди 12 години

фамилията Рокфелер заедно с Ротшилд и др еврейски фамилии са собственик на "FED" в USA. Рокфелер са основният диригент в Съвета за чуждестранни връзки и Трилатералната комисия в Ню Йорк.Те участват в така нареченото "световно правителство". Под техен патронаж и този на Ротшилд се провеждат всяка година срещите на клуба Билдерберг.Те са основни участници в налагането на "новият световен ред"Рокфелер искат да бъдат имплантирани чипове в хората за по-добър контрол над тях.Разобличителя

35

c,nj kbgw k we

преди 12 години

e nali президента го купи? поне така дадоха в "стъклен дом" с поставени лица. ееее човек не може да разбере кое на кого е. хахахахаха смешки на рокфелер кесиите. пак е някоя офшерка тая Europa Capital LLP.

34

Анонимен

преди 12 години

Какви евреи ви се привиждат пак? Рокфелер изобщо не е бил евреин, а си е бил християнин. Аман от конспирации. А тези сделка е много положителен сигнал за инвеститорите.

33

Анонимен

преди 12 години

Ужас! Молът собственост на този рептил ... Досега си мислих, че е собственост на хайка бг мутри, а то още по-лошо - Real Estate,а вече и най-лошото Рокфелер ОМГ

32

Азъ

преди 12 години

Киноманите,мола е Сердика мол:-)))

31

Анонимен

преди 12 години

До 30 от 29Щом казвате - така да бъде! :) Кое е дървена философия и кое не - ще го видим. Бъдете живи, здрави и все така демократично и широко скроени.:) България има нужда от такива като вас. Няма нужда от такива като мен.:) Всичко добро и успех!:)

30

SS

преди 12 години

Хм...какво ли мисли по въпроса кмета Виктор Сарафов :)

29

Анонимен

преди 12 години

Ако искате да мутирате на ниво *** американец купувайте си ГМО храни от рокфелер мол каквато е целта .