16

Avok

преди 12 години

До PPPА ти обади ли се в полицията по този случай? Нищо чудно да го правят съвсем законно по определена квота. Ако не, снимай ги и пусни сигнал. После от там ще ти се отчетат какво са направили. Ако не си доволен и продължават, има по-високи места където може да се оплачеш. От празни приказки тука във форума полза няма.

15

PPP

преди 12 години

А тия горските нарочно са ги оставили да си пуснат мрежите, та на другия ден като им изземат мрежите да намажат и рибата да си я поделят с полицайчетата...

14

PPP

преди 12 години

Писна ми от тези бракониери с мрежите! То няма риба вече никъде заради тези. Лошото е, че истинските бракониери са горските точно. Те си пускат мрежите или техни приятели и после си делят улова. На Панчарево например всяка вечер се пускат 2 мрежи по 300 метра от хората на гребната база и рибата я продават в ресторанта им и никой нищо не може да им каже. Виждал съм ги десетки пъти... Така че, горските патрули са най-големите бракониери ако се загледате и замислите. Както и митничарите крадат де..

13

Анонимен

преди 12 години

Няма другаде такава простотия. Бракониер да влиза в затвора , а убиец да се разхожда нагло на свобода!!!

12

haha

преди 12 години

"Тогава бракониерите са забелязани да пускат мрежи от гумена лодка, но не са заловени заради лошото време" hahahhahahahha

11

рибар2

преди 12 години

Дори глобата е малка,трябва по-солидна. Нека се научат най после че не трябва да се бракониерства по водоемите. За какво плащаш билет? За да ти лови някой друг рибата ли? Прави като мен: арматурата,въжето,теглича и накрая 300 гр. бензин. Какво си мислят че е бащиния ли?! Те ли са най-умните деца на майка си? :)))

10

рибар

преди 12 години

И каква е ползата на държавата от конфискуваните мрежи и лодка.Инспекторите ли ще ги ползват.Глобите добре ама панделата пак е набутване за данъкоплатците.

9

някой

преди 12 години

Скъпи ми,приятелю, в другите европейски страни,наказанията са дори доста по-големи за бракониерство. За това има риба в Европа. А тук няма закони. Крайно време е да се приеме един солиден закон за бракониерството в България за да се спрат набезите и като отидеш на язовира или на реката да не оставаш разочарован че не си хванал нищо и си висял цял ден като изпразнен х..й. В Испания например наказанието почва от 3 години до 5 и глоба минимум 5 000 евро. За какво говорим?!?!

8

man

преди 12 години

нека го пуснат при стадо лъвове. те да го съдят

7

Анонимен

преди 12 години

Никаква пробация, а направо кастрация. И да видим, няма ли да спрат веднага всякакви престъпления.

6

oktai

преди 12 години

tova ve4e na ni6to ne prili4a da li6avat ot svoboda brakonieri moje6e nakazanie s globa az ne mislia da ima bodoben zakon v drugite EC ima po golemi i vajni prestaplenie za6to ne gi vijda darjavata ili sadebnoto ministerstvo

5

Анонимен

преди 12 години

Затвор за крадливите ***!

4

Людмил Стойков

преди 12 години

До Ковачки :Айде стига.. бе. Знаем си нещата.

3

Ковачки

преди 12 години

Само така! Затвор за тия престъпници.

2

Анонимен

преди 12 години

Трябвало е от морална твоя гледна точка. Но съдиите съдят според Наказателно-процесуален кодекс, приет и пълен с текстове ала "Ванко 1". Съкратени следствия, споразумения, освобождаване от наказателна отговорност с налагане на глоба, пробация, условно осъждане са все опции за измъкване от наказание, а шефът на съда Груев плачеше вчера че това е малко - иска да има и нова вратичка - МЕДИАЦИЯ.

1

Анонимен

преди 12 години

След като имат вече издадени присъди за друго подобно престъпление, значи е трябвало за това три пъти по толкова да им дадат!