34

галактика

преди 12 години

Погледнах за обща култура - по принцип не харесвам затъмненията. Не ми хареса - Луната ми изглеждаше някак като безпомощна и тъжна. Обичам си я светла, а пък когато е и с *ореол* - направо й се усмихвам... А пък точно Земята да я затъмни... Дори да Ви се стори налудничаво - това е мойто мнение.

33

Анонимен

преди 12 години

Беше невероятно, луната беше огромна и земята започна да я закрива от ляво на дясно на лунния кръг.

32

narodna prikazka

преди 12 години

propusnala sam da vidq i sazalqvam.

31

пенчо киселия

преди 12 години

баси тъмницата :D

30

землянин

преди 12 години

Не обичам затъмненията - нито лунните, нито слънчевите, нито информационните....Но първите две са природни и естествени...

29

drako

преди 12 години

Чудесно, надявам се времето да е ясно за да може да се наблюдава.Относно голямата част от другите коментари - потресен съм :(

28

гх

преди 12 години

Тази статия ми допадна,най-накрая нещо полезно,но не свързано с политики и спорт.

27

о.з. студент

преди 12 години

Е,ха честито на рожденниците! Да знаете,че има нещо академично,заложено у вас. Като върнете 9 месеца назад се оказва,че сте заченати втората половина на септември. Тогава беше разгара на студентските бригади и хормоните извираха неудържимо.

26

!@№Гери

преди 12 години

И аз и аз имам рожден ден. Ставам на 23. Само да свърша работа какъв купон ще има :) Всички сте поканени :)

25

G

преди 12 години

И аз имам рд :) Колко много рожденници днес

24

Мацо

преди 12 години

Честито мацка жива и здрава бъди :*

23

Мацка

преди 12 години

И аз имам РД, честито на всички останали :) Да сме живи и здрави, всичко друго се оправя :)

22

daniel

преди 12 години

i az imam rd :D

21

ДО 2

преди 12 години

Dark Rift НЕ Е ГАЛАКТИКА ***(оставям те сам да разбереш какво е) :) ВИЕ ФЕНОВЕТЕ НА 2012 ТРЯБВА ДРУГАТА ГОДИНА ДА БЪДЕТЕ ОКОВАНИ ЗДРАВО ДА ЗАЩОТО ОЧЕВИДНО СТЕ ЛУДИ,ОПАСНИ И НАЙ-ВЕЧЕ МННОГОООО ГЛУПАВИ

20

Sepuko

преди 12 години

I az dnes imam rojden den muhaha :D are nazdrawe

19

21.12

преди 12 години

"Моментът на най-голямата фаза ще настъпи в 23,12 ч."Това по GMT прави 20,12 ч.Като извадим 2 часа разлика + 1 час лятно часово време.И съзвездието е Змиеносец - има нещо общо с 2012 :)Честито на рожденниците днес - дано е за добър късмет - преход към по-добро !

18

висшист

преди 12 години

Астрономическата страна на това явление е маловажна в случая. Какво се има предвид - факта, че има съвпадение на нумерологично, астрологично, хомеопатично и биоенергетично ниво. Довечера потоците на Чакра ще бъдат пословично силни и без корективната намеса на доказани екстранси ще е трудно да бъдат насочени в подходящата Карма. Гледайте предаването Пентаграм, не яжте краставици, движете се паневритмично.

17

Шуменка

преди 12 години

Ако имам възможност довечера ще отида да гледам затъмнението от Астрономическия център. Благодаря на Сунай, че винаги по време на интересни астрономически явления организира свободен достъп до телескопите на университета.

16

harakiri

преди 12 години

благодаря на всички за пожеланията! пожелавам на всички вас всичко най-хубаво и "това, което ви е на сьрце, да ви е в рьце!" кьсмет и да пребьде бьлгарското!

15

Discovery

преди 12 години

Честит рожден ден harakiri, надявам се никога в живота си да нямаш падения и да не ти се налага да си правиш харакири ;). Най-вече ти пожелавам здраве, ако го имаш него значи имаш всичко останало :)...Статията е интересна, жалко че коментират само *** и обръщат всичко на политичестка тема... хубаво от време на време да коментират и интелигентни хора, така ще можем да научим нещо и от коментарите :)...