32

Весо

преди 12 години

Абе ***!Какво не му е умишлено.Да не би да не е знаел,че като няма книжка и е употребил алкохол няма право да кара МПС?Тези норми са наложени,защото такива водачи са потенциални убийци.

31

Защо не

преди 12 години

Нека увеличат присъдата за пияниците-шофьори.Да я направят дори доживот или разстрел.Не ми пука.Аз пиян не карам.По-добре да дам 5 лева за такси отколкото да препускам като джигит из града. И НЕ ,НЕ МОЖЕ НА ВСЕКИ ДА СЕ СЛУЧИ ГОСПОДА ПИЯНДУРНИЦИ .Трябва да си отчаян алкохолик за да не си знаеш мярката и да се наливаш до припадък при условие че пред заведението те чака кола и ти си и шофьор.Няма извинение за тези които пият и карат

30

nis

преди 12 години

Такива *** трябва да непредумишлено да "се самоубият", а ако не го сторят, тогава ... има си начини. Смъртното наказание трябва да се върне! Иначе няма управия.

29

Pilat

преди 12 години

Единствената горе-долу адекватна присъда в случая може да бъда минимум 50 години принудителен труд - ама като казвам принудителен, като в Сирия - чукаш камъни в пустинята - по 6 куб.метра на ден (тука си имаме уранови рудници, хем полза за АЕЦ-а). Напълно съм съгласен, че трябва да е като в САЩ - присъдата да е с натрупване. Ама няма кой да го гласува ... освен ние като народ не го ИЗИСКАМЕ, това и други работи!

28

Мучо Пух

преди 12 години

Виште сега, аз съм съгласен, че този човек трябва да плати за това което е извършил. Съгласен съм с това, че цял живот трябва да плаща за своята грешка.Да "ПЛАЩА". За какво да лежи в затвора на държавна издръшка. Цял живот да бачка и да плаща. Кръвнина 200000 на човек. и докато е жив и може да бачка да обещетява с определена сума семейството на пострадалите.Сгрешил е, сгрешил е. Като го тикнат в затвора да лежи до живот, какво ще получат близките. Освен това човек се променя какъвто и да е

27

Тоягата

преди 12 години

Горките дечица!След всяка подобна трагедия прекланяме глави,поругаваме виновника,а после-пак същото,и пак,и пак...!Или сме безсилни да се справим,или мръсотията в страната наистина става от ден на ден по-гнусна!Колкото до убиеца-дори и неволно да го е направил,ако беше съвестен,досега сто пъти да си е посегнал на живота!

26

ISTINATA

преди 12 години

IAVNO E , 4E AKO SE OBEDINIM 6TE IMA PRISADA ! ... NO NEKA DA E KATO V DRUGITE STRANI : PRISADATA DA SE SUMIRA ... , OTNEL 6 4OVE6KI JIVOTA ... DA MU SE UMNOJI PO TOLKOVA I DA SEDI DO JIVOT !!! .... V NA6ATA KERLIVA DARJAVA : DALI SI UBIL 1 ILI 10 - BILO INCIDENT I USLOVNA... KAKVO STANA S IOSKO???... AMI S "KOLATA NA VETKO" ??? ... ZA STAVINSKI ... NA VSI4KI NI PISNA NA H** OT DVOINO PRAVOSADIE !!! ... CIAL SVIAT NI SE SMEE VE4E !!! NE ISKAME DVOEN STANDART , ZAKONA DA BADE EDIN ZA VSI4KI !!!!!

25

Анонимен

преди 12 години

АКО БЕШЕ СТАНАЛО В САЩ ДО ЖИВОТНАТА ПРИСЪДА НЕ МУ МЪРДАШЕ И ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА СИ ИЗЛЕЖАВА ПРИСЪДАТА..........

24

NoName

преди 12 години

Може и да прозвучи малко или много гадно, но трябва да има организация (регламентирана или не, по-скоро не), която при очевидно неприлагане на закона при такива особено тежки случаи, да "реши" проблема. Тази практика съществува в една от най-развитите държави (да не кажа най-развитата). Финансирането със сигурност няма да е проблем, а неофициално се знае, че в САЩ, то се извършва от правителството. Не смея да твърдя, че е истина, но щом се говори така е възможно да има и истина в това.

23

Анонимен

преди 12 години

съд - и какво, в най-добрия случай - максимум 15-20 години ще му дадат сигурно. Ако се признае за виновен, ще му ги намалят на половина....а семействата на 6-те убити няма да успеят да се възстановят цял живот. Защото законите са ни такива. В такива случаи ми се иска да бяха като американските - да се сумират наказанията за всяко престъпление...

22

подкрепям 3-ти

преди 12 години

Подкрепям те но и да допълня : И ежемесечно бичуване без право на обжалване за целия период на присъдата!

21

Светла

преди 12 години

Тези хора едва ли са в състояние да искат нещо :( По скоро някой по амбициозен и безскруполен грамотен човечец иска да се възползва от нещастието на хорицата.

20

артемида

преди 12 години

Дори живот за живот не стига. Защото пак няма да е справедливо да отнеме 6 живота, а да плати с 1. Нека това *** да нае, че докато са живи най-близките му ще плащат скъпо и прескъпо тези деца, докато той, естествено трябва да бъде обесен публично.Миналата есен един *** поради същите причини уби млад свещеник на пътя и все още си живее на свобода....Закрийте държавата, който и да я поеме след нас,май все ще е по-добре.

19

Анонимен

преди 12 години

Опитвам се да се сетя в коя страна правосъдието приема това, че си се напил като кирка, за смекчаващо вината обстоятелство и извинение, че си отнел нечий живот.Това хлапе не бива да излиза от затвора. Присъдата не е само акт на възмезсие, но има възпитателен и възпиращ ефект. Мисля, че ако Ставийски го бяха отпрали с едно 10 години ефективна присъда сега тази статия нямаше да я има.

18

до 10

преди 12 години

как пък не е умишлено? На сила ли са го качили пиян на кирка в колата? На сила ли са го накарали да натиска *** на газта и да се прави на Шумахер? Имал е избор - да го направи или не. Щом е избрал да го направи - значи е умишлено. Точка по въпроса!!!!!!!!!!!!!!!

17

kantara

преди 12 години

koito go zasntitava toia ubiec sled kato go osvobodiat da se napie pak i da im utrepe tehnite deca togava snte gi vidia kak snte im se smeni i fizionomiata im i pisaneto im !!!zasntoto sto toiagi sa malko na cujdi grab :::!!!!

16

Пенсионерка

преди 12 години

Никой извършил престъпление не е осъден в България, джебчиите са си по улиците, убийци и те...като този дето е убил майка си баща си и брат си преди 14 години съвсем умишлено и още е на свобода.Така, че и тук не чакайте справедливост!!!

15

Анонимен

преди 12 години

Кога обществата ни ще израстнат малко и ще престанат да третират по-хуманно посегатели на обществения ред от голяма част от народа? Докога ще се плащат заплати на затворници за труд при положение, че и без ги издържаме с данъците си. Могат да събират и сортират ***, да шият по 14 часа на ден, да копаят руди - и без това има хора без да са нарушили закона го правят срещу мизерно заплащане.

14

jo

преди 12 години

е не бе глупости няма смисъл да го затваряте пуснете си го да си трепи още хора....както процедирате с повечето пресъпници в БГ....

13

до Мамантос

преди 12 години

ти си голяма *** бе ...да не би да си роднина на тоя съсел? Май не ти увира главата че за всяко престъпление с отнет живот трябва да има тежко наказание без да броим че тук са повече от един.Чудя се още как не са го линчували родителите на децата.Но и това ще стане като видят че няма справедливост.Аз лично даже не бих чакал и ден....