8

Анонимен

преди 12 години

Наистина имат нужда от съвременна охрана пощите.Те са като машина на времето,пренасят те в на *** младините.

7

Българин

преди 12 години

Предлагам т.нар. "полиция" да бъде закрита - така и така тия мръсни *** нищо не правят, само дето ни струват над милиард годишно. А, забравих - понякога симулират дейност, биейки невинни хора в домовете им... през останалото време стоят отстрани и гледат, чоплейки си носовете, как *** грабят и убиват.По-добре да останат само частни охранителни фирми, те поне ще пазят тези, които им плащат.

6

Ухрънител

преди 12 години

Ко сеа ? Намаля печалбата от СОТ и искаме още. Нал затова държат *** на воля да крадат-за да има предпоставки за търсене на охранителни услуги. *** не си изпълняват стриктно задълженията и печалбата падна ли кво стана ?

5

Анонимен

преди 12 години

Гербаджии далавераджии. Защо плащаме бюджет 3 МИЛИАРДА на МВР (Цецко) като ДЪРЖАВНАТА поща трябва да я пази частна фирма. Е това ако не е престъпление. Избори - махане от власт и в панделата. Да се осъзнаем най-после.

4

koino

преди 12 години

mnogo malki nomerata na gi6etata i mnogo ravno naredeni, brei, bg post!!!

3

Някой

преди 12 години

според мен ще са VIP Security - те са любимците на ББ напоследък - нали спечелиха заедно с Цв. Бориславова конкурса за дистрибуция на винетките - там печалбите се изчисляваха от порядъка на 50 милиона. Абе да са живи и здрави :)))

2

Анонимен

преди 12 години

ААаа не е само тя-има и една дето започва с Е и завърва на ГИДА

1

Иваело

преди 12 години

Браво бе! Сега ще скочат с още 30% цените на пощенските пратки заради тази глупост!И защо направо не напишат името на фирмата! Как беше, почва с "И" и завършна на "ПОН"