7

Селянин

преди 13 години

Хахахах, гражданин! Извинявай ама си в най-голямото село, да не говорим к'ви са софийските улици, колко много *** има в София и за какви граждани става дума, говорят на диалект, карат коли с купени книжки и живеят като маймуни по панелките и си мислят че им е гот :D. Докато софиянци не си избият грешната представа, че само София е град и всичко друго село, нищо няма да се промени и по пътищата. Щото ти пише СА на регистрацията не ти позволява да минеш на червено, където няма камера.

6

до 4

преди 13 години

...същото като вие селяните колкото сте нахални като се преселите в София...само че вие не сте нахални само на пътя, това е лошото!

5

Кардашев

преди 13 години

Вчера между бяла и Обзор къ обяд, един моторист се беше забил в голф. Мотора беше като взривен, голфа тоже беше сгънат. Какво е станало с маторджията , не знам, но не изглежда да е минал леко. ВАРНА-БУРГАС: пътят по който не искам да пътувам често. Много камиони, много чужденци и мнооого *** българи, незачитащи правила. Път с две ленти, натоварен за 6.

4

Анонимен

преди 13 години

ПО МОРЕТО САМО ДА ГИ ВИДИШ ТИЯ ШОПИ КОЛКО СА НАХАЛНИ ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА ПФФФФФФ........

3

Анонимен

преди 13 години

Леко го наместих.

2

провинция

преди 13 години

На няколко пъти е подчертано - от София. Има такива хора, които смятат, че другинте са смет и че трябва да ги разпознаваме. Да, разпознаваме ги - по високомерието и неспазването на правилата. За късмет не са унищожили поредния невинен. Жалко за младата жена.

1

Анонимен

преди 13 години

секунда невнимание,цял живот мъртъв :(