60

rdolqrjb

преди 12 години

FiWgL1 , [url=jlppdocohgwm/]jlppdocohgwm[/url], [link=zsahwvnmaieq/]zsahwvnmaieq[/link], wsddgqjkdrur/

59

Krastavichar

преди 12 години

Аз ям само лапад!

58

Бай Араламби

преди 12 години

Най-после да им узреят тиквите на някои ,че т.н. биологично производство е пълен мит и торенето с кравешки *** си е по-опасно от амониевата селитра, дето торя с нея в двора, ама а де!

57

111

преди 12 години

estestveno, to BG naroda ot vsi4ko oceliava...

56

Анонимен

преди 12 години

krastavizite , domatite i salatite, koito ne gi iadat na zapad 6te poletiat kam nas s kosmi4eska barzina! nikoi ne iska zagubi i kato na zapad nikoi ne gi kupuva, za6toto e mnogo stra6no v momenta i to pri tazi dobra medizina 6te poletiat za BG, Rumania i taka. pasete se, osobeno vasrastni i deza.

55

лора от плевен

преди 12 години

току що използвах една краставица вместо ..... и нищо ми няма значи е чиста

54

здравен инспектор

преди 12 години

Ако въобще си доктор, до 21-ви.Сега в агенцията са водещи ветеринари. Тях питай за паричките кдето ви скубят. Още първата седмица в София хванаха двама ветери . така че инспекторите от бившето ХЕИ не са на дневен ред. Нека сега за твоето здраве да се грижат ветеринари,както и не фармацефти да ти предлагат илачи. Аман от гербаджий полу ***.Никакъв професионализъм. навсякъде са капо.

53

серГЕЙ

преди 12 години

охааааа,,,ся яко брато..няма и да ги мия вече

52

Азис

преди 12 години

Изключително възбеждаща тема и статия!Здрасти Евгени,върха си *** ***!

51

Анонимен

преди 12 години

Кажи?Какво се случи с протестиращите?

50

Райко коьота

преди 12 години

У нас никога не е стршно,няма радиация от Япония,няма отровни краставици от Германия,едно време след Чрнобил всичко беше перфектно,изобщо нашата държавица е заобиколена от непробиваем щит.

49

Анонимен

преди 12 години

До кога ще се оставяте да ви манипулират ,зет ми е Испания ,там хората говорят ,че тези краставици са с ГМО ,аз като лекар мога да ви кажа ,че Е-коли е бактерия която си върви с човека още от неговата еволюция . За юдо- масончетата човешкият живот е без значение ,за тях е важна единствено печалбата и в тази връзка знаете ли какво се случи с протестиращите в Испания ,защо спряха да говорят медиите за това ,знаете ли какво се случи ?!

48

Евгени Минчев

преди 12 години

Препоръчвам приложение на краставиците само аноректално.Ще ви хареса!

47

26

преди 12 години

това го кажи на Миро Мършата,дето гласува за него...

46

здравен29 инспектор

преди 12 години

Как може един ветеринар да дава мнение по въпроса с тези бактерии, пък бил той шеф на агенция. Тези конски доктори какво разбират от хуманна медицина.Кадрите се определят от практиката в европейския съюз , но стази разлика ,че те са професионално подготвени . нашите *** ветери само са чували за хигиена на храненето. те разбират от шап и животни, ама от хуманна медицина какво разбират?И тази агенция е създадена от Найден-пердето,които вкара 25год ирланско месо.По въпроса с нашето здраве ветерина

45

Анонимен

преди 12 години

"Ако има такива краставици, те ще бъдат възбрани..."Бъзбрана, възбранявам, възбранен

44

гражданка

преди 12 години

Крайно време е да започнем да си ядем българските краставици и домати. Стига сме им яли *** и на гърците, и на турците, и на тем подобни. Няма по-плодородни от българските земи!

43

Анонимен

преди 12 години

до 43 Няма и ти го потвърждението!!!

42

Тек ю вери фак

преди 12 години

Мерси на Бойко и Цветанов, мерси на *** от Гербаджии , стига бе ! Давам пари , виновни комунести, не давам пари пак виновен чичо сем !!!!!! Абе в тази ш*бана държава има ли нормални хора бе?

41

Анонимен

преди 12 години

Силвия от Париж, всъшност е Кремена от Ст. Заг!!!