102

Име

преди 13 години

Първо чухме, че болничните заведения прилагат подобна схема за изнудване. Тук става дума за разнородни и безобразни действия на представители на един репресивен орган, които вършат каквото им е угодно - на тях и на началниците им. Тези началници са "бизнесмени", част от подчинените на които имат за задача да насочват всякакви разходи към случайни и нарочни фирми. Част от приходите от рекет явно се оформят като дарения. Друга част е в черните каси. Трета ... За какво се използват ли?

101

Анонимен

преди 13 години

Ако имаш по-едър бизнес - спонсорираш Цв. Цв. с едно апартаментче и готово !

100

воевода

преди 13 години

елати в сливен искаш работа даваш на лечков и работиш така е цяла ЦИГАНАРИЯ да ти и ..........държавата

99

до Дедо Гаджа

преди 13 години

Блажени са вярващите (разбирай в случая наивните)!

98

GERB

преди 13 години

A SEGA VECHE PLASHTASH I NA GERB ZA DA TE TORMOZIAT !!!!!!!!!!!!!!!

97

Анонимен

преди 13 години

Абе, хора не четете ли? Пише дарявала през 2006, 2007 и последно 2008 г. Кой управлявяше тогава, а?

96

mind twist

преди 13 години

Предизборно, анонимна жена говори анонимниработи :) колко удобно.

95

Анонимен

преди 13 години

tctctctctctctctctctcttcctctctctctct ne e istina v kakva darjava jiveem tctctctctctctc

94

Анонимен

преди 13 години

za sujalenie si prav

93

Анонимен

преди 13 години

Мутренска държава!ГЕРБ ни върна много години назад в развитието!

92

haha

преди 13 години

Ама мнооого странно подобни изявления излизат преди избори - и видиш ли всичко е анонимно и няма конкретни данни! Обаче сложили снимката и на Цветанов :) хаххаха

91

до 93

преди 13 години

Не , Бойко е от СИК ! Но принципа е същия..

90

ма тоооооо

преди 13 години

не бяха ли същите и вис2, даваш *** живееш, не даваш кютек???

89

Dedo Ivan

преди 13 години

При този, от снимката има пълно съвпадение между визия и умствен багаж. Е те това е основен извод за дисертационен труд на тема "*** и начини на общуване с тях". Евала, Цецо!!!

88

НФБ

преди 13 години

и днешните управници са ни едни ангели ...начело с боко дето стана и Свети боко победоносец от икона! а и модна линия се запали...Надминаха тошовото време по правене на наколенки някои УФСИ!Ангел цецо и Св.Боко тона е елита на България! това са кумирите на българските Уфсци!

87

Алексей

преди 13 години

Това недоразумение Цветанов говори смехории. В интервю той обясни, че дарението не е спонсорство и че полицията не е спонсорирана , а дарявана. За сведение на физкултурника - спонсор е лице или организация дарител; спомоществовател.Справка речник на думите в българския език.Има и такива книжки. Те задължително трябва да се четат още в ученическа възраст.

86

Дедо Гаджа

преди 13 години

Прави впечатление, че дамата си е плащала като попадия до края на 2008, а после се е отказала от защитата на МВР. Това ми говори, че нейният бизнес най-вероятно е бил тясно свързан с 3-та коалиция, а след 2009 година тя се е отказала от "дарения" в полза на Силните на деня.

85

Анонимен

преди 13 години

"Тук няма избор. Когато имаш бизнес в провинцията, той е зависим от двама души кмета на общината и началника на полицейското управление. Началникът ми обясни, че щом искам да нямам проблеми с моя бизнес, полицията няма гориво и трябва да помагам", каза жената.Това си е самата истина.Под формата на спонсорство за гориво пари се събират от бизнеса за банкенчета и срещи с началството.Може и в натура като вино и пр.Това си е практика която не е прекратавяна и от сегашните на власт.

84

zvezdichka

преди 13 години

Откриха Америка! Занимавам се с автомобили и регистрирам помти всяка седмица, за да ми вървят безпроблемно регистрациите ( нови автомобили - какви проблеми очакват не знам) им дарявам периодично принтер хартия, химикалки, тонери, канцеларски материали, че и календари по Коледа... Пари не са ми искали, но тия неща си ги вземат с удоволствие

83

Майко мила ...

преди 13 години

Това биологично разнообразие на снимката ли щяло да става доктор на науките ?!Във всяка нормална държава по света ще бъде обгрижван от медици , а тук ... министър станало. Живеем не в държава, а в сюжет като от Стивън Кинг ...