115

FBI

преди 12 години

ATAKA sa TERORISTICHNA ORGANIZACIQ regisrirana v Balgariq .Gospod da ni e na momo6t.

114

Kiril Nikolov

преди 12 години

Районният прокурор Александър Налбантов събира данни за извършено престъпление по чл. 162 и 164 от НК - за насаждане на етническа омраза и за проповядване омраза на религиозна основа Александър Налбантов (вляво) и Николай Кокинов Ако бъдат събрани достатъчно данни за насаждане на етническа омраза и за проповядване омраза на религиозна основа, освен повдигане на обвинения, прокуратурата може да поиска и забраната на политическа партия "Атака", позовавайки се на закона за политическите партии.

113

Ivanov

преди 12 години

Tezi bezrabotni huligai nqmat 2 lv. v djoba si da si kupat kafe , tragnali ATENTATI da pravat ,skapana DARJAVA nemogat edin zakon da priemat i da zabranqt takiva 6estviq kato tozi ATENTAT ot strana na ATAKA ,6to za partiq tova.Misleh tova lqto da se prebiram v Blgariq na more , no ste hoda v Palma de Mliorka , neka tezi gladni jadni bezrabotni huligani ot ATAKA da hodat na more ta da vidim kolko oborot mogat da napravat.

112

граждански ултиматум

преди 12 години

Ако общинарите от столицата не забранят воя мегафоните от джамията, няма да им плащаме общинските данъци. Уличните кучета се плашат от воя на викача и после стават невиновно агресивни към минувачите. Да защитим безпризорните софийски четириноги, да спрем мегафоните прокламиращи ислям в идеалния столичен център - в самото сърце на държавата ни.

111

ЗАЩО ЛИ ВИ ТЪРПИМ

преди 12 години

НЕ САМО ЦВЕТАНОВ А И БОИКО ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ЗАЩОТО НЕ САМО 4Е НЕ АРЕСТУВАТ ДОГАН А СИ ТРАЯТ КАТО МИШОЦИ - БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗСЕЛВАТ И ТУК ЩЕ СТАНЕ ТУРСКО - ОПРАВЕТЕ ПЪРВО БЕДНОСТА АКО ИСКАТЕ ДА ОСТАНЕТЕ НА ВЛАСТ ЗАЩОТО НА НАРОДА ВЕ4Е МУ ПИСНА ДА ВИ ТРАЕ И ЩЕ ВЪЗСТАНЕ ПРОТИВ ВАС - ОПОМНЕТЕ СЕ ИЛИ СИ ХОДЕТЕ И ТО С БЪРЗИ КРА4КИ !!!!!

110

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 12 години

Единственото нещо което ще изпрати българите пред урните ,са думите на щатният служител на ДС-Доган.

109

недоволен

преди 12 години

Фъндъкова, не знам с какво се занимаваш докато в центъра на София се създават взривоопасни ситуации и полицията със своята толерантност ще доведе нещата до там, че ще започнат ексцесии на етническа основа. Я си представете, че някой провокатор стреля по едната или другата група протестиращи пред джамията, можети ли за момент да си представите какво ще стане или трябва да паднат невинни жертви за да се реши един или друг проблем. Помислете добре над този въпрос, наложително е.

108

недоволен

преди 12 години

Цветанов, братко мой, това не е просто "неприятен инцидент", това е добре организирана акция от вашия коалиционен партньор "Атака". Аз не мога да разбера друго, защо когато депутатът от "Атака" и лидер на същата формация нарича българските полицаи "ЕНИЧАРИ" вие отминавате този факт с мълчание, ами да почнем и ние така да ви наричаме, щом като това ви е приятно. Всеки хвърлен камък по полицията е посегателство върху държавата, ами свършете си работата г-н Цветанов, за която ви се плаща или чао.

107

blackradio

преди 12 години

Болен Сидеров е абсолютно плямпало, обградено от комплексирани ***. Или е шизофреник или е шут отклоняващ вниманието на обществото от главните проблеми. А основния проблем е, че властта никога не е сменяла притежателя си от 09.09.1944 година, когато цървулите изведнъж се оказаха господари. Някой да ми посочи един единствен пример от световната история, при който властта доброволно е преминала от едни ръце в други и си оттеглям думите...

106

Бонго

преди 12 години

Волен Сидеров е пълен *** и прави единствено пари от *** хора които му вярват все още. Той също играе с ДПС и да не се прави на голям националист, защото вече нема кой да му се връзва на глупостите. Това с противопоставянето на вероизповеданията са отживелици и пълни глупости. Просто някои хора се възползват и създават искуствено напрежение. Проблема в България не са мюсюлманите, а прираста на ***, които са социален бич за обществото.

105

Анонимен

преди 12 години

Болен Скопеца се прави на мъж за радост на 100 ***.

104

ponti

преди 12 години

hora dokaga ot 6izofrenici 6te zavisi balgariq!ceco priberi go bolen v karlukovo!

103

лили

преди 12 години

Не мога да разбере какво се случва с нас-изправени сме да избираме мажду един *** и един измислен "герой"-О,Господи ,помогни ни и ни посочи някой нормален и нтелигентен човек,който да ни помогне най-накрая да вземем бъдещето си в свои ръце!

102

Анонимен

преди 12 години

Волен НЕ е патриот - той е пълен и необхватен !

101

nexta

преди 12 години

да с насилие нищо не става

100

Анонимен

преди 12 години

никой не зададе въпроса до кога воят от джамията ще създава напрежение в центъра на софия.ако този проблем беше решен сега нямаше да се коментира нищо.лошота е,че пак не се прави нищо против този провокативен и изнервящ вой и както обикновено темата се измества.

99

Аз

преди 12 години

Сидеров е време да влезе в затвора - както и всички бръснати маймуни около него. Омръзна ми да ми обяснява, какъв българин е. Това е животно не човек. Българина е духовен човек. А да нападнеш човек докато се моли, пък било и мюсюлманин е най-нисшето възможно деяние.

98

до всд

преди 12 години

Не само ти имаш такива съмнения ;)

97

всд

преди 12 години

Винаги съм смятал,че вредния за България , тежко психично болният лидер на Атака е таен агент на ДС още от стъпването му във вестник Демокрация

96

Анонимен

преди 12 години

Не може да се позволява на 100 човека да скарват два народа. Сидеров за някои неща е прав, но не е това начина!