39

ves666

преди 13 години

tova e edin ot golemite prestapnici na balgaria, taen hitar dolen i nagal svolach.

38

ves666

преди 13 години

eto oste edin mrasnik moshenik koito chres podstaveni firmi i lica v grad iambol izkupi zemiata da stroi blokove i kooperacii zaedno s drygite predateli dalaveradjii.

37

Mery

преди 13 години

До #28: Проф.Корнезов действително е признат специалист по Конституционно право, но както правилно отбелязвате, той е доайен сред юристите. Един преподавател, който навремето беше обичан от студентите и се ползваше с авторитет, трябва да знае кога да слезе от сцената и да не бъде толкова активна фигура. Проф.Корнезов може би не усеща, че е време да предаде байрака на по-младите, което е определен минус за него. Не бих желал да говоря за работата му като политик от елементарно уважение към него.

36

Е.

преди 13 години

Този човек просто не го познавате - той активно е измислял и участвал при приемането на всички закони с "вратички" за престъпници - политически и криминални. Сега вижда, че предишната тройна коалиция ще изгуби и тези избори и приказва, за да обърка гласоподавателите.

35

Анонимен

преди 13 години

Нагъл, мазен и арогантен лъжец, преди 13 г. Корнезов лично пое ангажимент в най-скоро време да внесе законопроект на закон за измама с недвижима собственост поради хилядите граждани, които са станали жертва на имотната мафия-до сега такъв закон няма.Сега "не е против отседналостта", но за да може"българите", които живеят в Турция да гласуват за ДПС и БСП, иска по-малък срок за отседналост, може би 2-3 дни, така *** отново ще ни изберат местна власт и президент, някой нов агент на ДС......

34

Май са му дали

преди 13 години

да помирише това , което е направил за последните 20 години.

33

тя

преди 13 години

Още като млад съдия в ...и после преместен в в София, Корнезов си беше, си е, и ще си отиде едно мазно и в душата подкупно ....еди какво си. Не съм видяла някой да си занесе нещо в гроба... След години, ще Ви дам да четете доста за този и други Знайни другари..Засега има Табу.

32

..

преди 13 години

Дядо Иване, за 10-12 часа Не става... Рекорда който съм слагал за екстренно връщане в България е 14 часа..

31

дядо Иван

преди 13 години

Корнезов отдавна трябваше да си отиде в САЩ при семейството и роднините. Само той от фамилията остана в България.Но каквито и да ги върши и говори той си знае, че за 10-12 часа си е у дома.

30

Анонимен

преди 13 години

Корнезов е един много умен човек!ГЕРБ-ерчета поне малко се вслушайте в думите му!Кашата е пълна!

29

до 27

преди 13 години

Извинявай друже,но моля да ми дадеш един пример в който ГЕРБ да не са забърквали каши.Те откак са власт не са спирали да ги забъркват та вече потече и се размириса яко.

28

до 26

преди 13 години

Корнезов може и да е комунист,но е доаиен на коституционото право в БГ и всепризнат експерт,професор по право от деситилетия,признат от всичките си политически опоненти,уважаван преподавател,политик и човек.С две думи всичко това което ти не си неграмотнико и това което никога няма да бъдеш.Ти си един колхозник с мозък на тели.

27

Анонимен

преди 13 години

Вкавайте ги пак В Конституционният съд и да видите каква каша ще забъркат ГЕРБ! Същата, като с отпуските!

26

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 13 години

Другаря Корнезов е рафиниран комунистически *** . Такива са и болшенството съдии от КС назначени от ГОЦЕ и тройната коалиция. Освен това по изцепките , които прави напоследък и откровенно неадекватното му държание по телевизията показва , че има нужда от почивка в Карлуково .

25

do 24

преди 13 години

кои комунисти,на Гоце,или на Боце?

24

родолюбец

преди 13 години

моля махнете комунистите

23

не се мотайте

преди 13 години

Мераците на Курнезуф са ясни - пак искат член номер едно на конституцията да гласи: БКП и нейните отрочета БСП и ДПС завинаги на власт. Явно нещо е объркал епохата. Да си хване червените другарчета под ръка към бунището на София или на историята - където си изберат. Чао!

22

Анонимен

преди 13 години

Двадесет години все уж българи избирахме, май сега е по-добре да се гласува за ***. Българите не ставаме.

21

mimi_anelia

преди 13 години

Хора, не сте ли чували за български словоред? Кой кого какво е нарекъл - Фиаското на Фидосова е нарекло Изборния кодекс червен депутат, или червеният депутат е нарекъл изборния кодекс Фиаското на Фидосова?

20

намръщен

преди 13 години

А с решението си КС още ведднъж доказа, ЧЕ НАЙ-ГНИЛАТА ВЛАСТ У НАС Е ТРЕТАТА