19

ina

преди 12 години

za razlika ot ostanalite muje v nashata taka mila rodina Sokola e edno ot mujkite momcheta ostanali da se borqt sus skapaniq jivot.

18

УУУУУУУУ

преди 13 години

А шефа му МАРГИНА

17

ak47

преди 13 години

sokol ili sopol se kazwal toa

16

xxx

преди 13 години

Tezi vsichkite gorespomenatite v momenta arestuvani li sa...ili si shtukat navun i si porabotvat??

15

хаха .!.

преди 13 години

абе има ли още някои каде вярва че ще осъдят мутра ,мафиот или политик ?...ПОРАСНЕТЕ

14

старо

преди 13 години

Та, казала Кума лиса на Вълчо :Който си е имал кожухче ,пак ще си има !

13

само питам ?

преди 13 години

Във този форум срещу кого да пишем ...?

12

до ...11

преди 13 години

Борба за КОКАЛА на всички нива .....

11

Анонимен

преди 13 години

поне ще се пробват ,то друго няма да има пак

10

до 1

преди 13 години

Това се нарича :"Внедряване ",само че по български !

9

пророка

преди 13 години

Лека полека ще си отидат на място всичките червени тумбаци. Скоро идва и Спец-съда, където Гоце не играе... На Б. Велчев също му изтича мандата, а паниката все повече задушава Позитано.

8

Анонимен

преди 13 години

Сако-добре, а Костюм, Панталон, Бомбе и Шлифер?

7

Анонимен

преди 13 години

Във всички държави има МАФИЯ, но България е единствената, където МАФИЯТА си има държава. От м.юли 2009 вече и официално. Ха, честито.

6

Анонимен

преди 13 години

Из столицата топлата връзка между Борисов и Исуса и Таки е публична тайна. След като ГЕРБ спечелиха изборите, софиянци започнаха все повече да усещат властта на Вартерян, който се изживявал като кмет на столицата в сянка. Цветанов е имал хиляди златни възможности да прибере Таки и Исуса на топло. Вътрешният министър много добре знае къде се подвизават наркодилърите на ВИС 2, но има изрична забрана от шефа си Бойко Борисов, разказа ни наш източник. Двамата представители на подземния свят имали голяма заслуга за спечелването на изборите от ГЕРБ. В замяна на това пък премиерът трябвало да гарантира тяхната сигурност и закрила. Излиза, че патрулките, с които Таки и Исуса уж се прикриват от властта, са всъщност тяхна охрана, осигурена от Бойко Борисов. Публична тайна е и че двама депутати от ГЕРБ работят за Ицо Стружката. Самият Вартерян се хвалел из цяла София, че е вкарал двама от своите в парламента в редиците на ГЕРБ. Народните представители били добре познати в средите на подземния свят.

5

Анонимен

преди 13 години

Сокол Димитров=Орел Иванов

4

Станишев

преди 13 години

Невинен е! Полицейски произвол! Оставка ГЕРБ!

3

Гоце

преди 13 години

Спокойно, другарю Аманатидис, ние не си оставяме хората на произвола на съдбата.

2

Анонимен

преди 13 години

Честито, Румба, лека полека се затяга примката ;) Колко пари снесе тоя на Петков и Миков, откраднатото от Масларова са жълти стотинки...

1

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

ГЕРБ = МАФИЯ Патрулки развеждали едни от най-страховитите наркобосове у нас по барове и дискотеки. Служителите на МВР покровителствали Христофорос Аманатидис-Таки и Христо Вартерян-Исуса, като ги превозвали до нощните барове в столицата, където двамата висаджии купонясвали. Таки и Исуса използвали подкупните ченгета като таксита. Корумпираните полицаи ги откарвали до желаното място и след това ги връщали обратно. В същото време двамата наркобосове са обявени за общодържавно издирване. Таки и Исуса използвали патрулките за камуфлаж, като по този начин нямало опасност да бъдат заловени. Според запознати обаче причината ченгета да прикриват Таки и Исуса била по нареждане на премиера на България Бойко Борисов. Неотдавна по жълтите медии се заговори за топла връзка между ГЕРБ и наркобоса Христо Вартерян-Исуса. Още по време на изборите за правителство Вартерян, познат още и като Ицо Стружката, агитирал из София за ГЕРБ и дори заплашвал със саморазправа, ако някой си позволи да се възпротиви.