43

Разочарован

преди 13 години

Хора не гласувайте против гласувайте за ако няма за кой да гласувате пуснете недействителна бюлетина само това е начина да спрат да ни пробутват лайнйни политици!Нека на тези избори всеки пусне бюлетината на този който най мрази като я задраска! Нека покажем на света че ние сме отговорни гласуваме но няма за кой всички партии обслужват интереса на мафията и олигарсите!Досега ни цакат с един и същ *** номер! трябва да се гласува но винаги за човек на когото вярвате а не за поредния наличен ***!

42

ай-вай

преди 13 години

Името не прави човека,но за съжаление целта на всички е една и съща - да се докопат до "кокала".

41

ДО 20

преди 13 години

Като ти чета поста , с тоя език дето си служиш вече е ясно от какви "интелигентни хора" е тая "Справедливост" Петър Гогов ли ви е вожда или друг фашизоид?

40

Анонимен

преди 13 години

Айде, поредните *** повлякоха крак!

39

До 32

преди 13 години

Подлежи на проверка *** ти твърдение. Ще се намерят мераклии за проверяващи.

38

до 37

преди 13 години

"Груйкин" е българско име, какъв ти е проблема? Ахмедов ли да се казва? Или Голдщайн.

37

ЩОМ Е "ГРУЙКИН&

преди 13 години

...ЗНАЧИ Е ОТ РУСКО-СЛАВЯНСКИ ПРОИЗХОД!!!!ЗНАЧИ.....ИГРИЧКАТА Е ЯСНА---ПАК ПОДСТАВЕНИ, ПОЛИТИЧЕСКИ "МЮРЕТА"!!!!САМО СИНИТЕ!!!!

36

Анонимен

преди 13 години

20, поинтересувай се учредителите в какви още организации членуват и ще останеш поразен къде ходят и от кой си получават инструкциите. Не ме интересува кога е създадена, а кои са учредителите и и във връзка с какво са я учведили.

35

До 32

преди 13 години

Полека бе момко,не си давай толкова често гъзот на тия от гроб!Имай и ден почивка!!

34

ФАШИСТ

преди 13 години

на времето имаше строителни войски (*** войски). сега му е времето и за *** партия (като пукаш , да не е напразно по 10 на патрон )

33

Тая нова Партия....

преди 13 години

...да не е .....част от РЗС, на Трактора???!...щото и ония са се нагърбили с тия ...понятия!

32

Никога не гласувам..

преди 13 години

....за *** комунисти и мръсни доносници и ченгета на Партията!!!!В МОЯТА КЪЩА ,САМО ВИНОТО И *** МИ СА ЧЕРВЕНИ!

31

До 13

преди 13 години

Прав си! Но трябва да направим всичко възможно, за да влезем в Шенген. А после да съберем чрез волни пожертвования пари за еднопосочни билети на нашите *** - за Западна Европа. Онези си го заслужават, след като ни вадят душите да зачитаме "правата" на тези, за които "правото" е да живеят на чужд гръб!

30

Do 23-ti

преди 13 години

Ako na myastoto na "Sergo" napishesh "bulgarin", neshtata shte ti se varjat 100 x 100. Zashtoto novata formatsiya se pripokriva s "pryasnoto.....", a bulgarina go DEMONSTRIRA na vsichki izbori. Nali e NOVATOR.

29

Червена бабичка

преди 13 години

БСП и никоя друга партия!

28

до 13-я пич

преди 13 години

*** ние си я допуснахме сами. не са ни я натрапили марсианците. когато един етнос се ***, друг такъв нахлува в територията му. това е. или-или. с благи приказки не става и молитви.

27

Анонимен

преди 13 години

След уроците , които получихме от Мадридския крадец и Боко , на нови въдици малко хора ще клъвнат ! Аз ще гласувам за БСП .Тия поне вдигаха редовно заплатите !

26

БГ

преди 13 години

Като окрадоха всичко,или по точно"приватизираха",сега ще защитават частното,сякаш всичко са си платили по пазарни цени.Затова изчезнаха собственостти т.с.нашата за 50 милиарда.В бюджета постъпиха през тези 20 години 2 милиарда.Какво стана с останалата собственост,като стойност,кой я раздаде.Затова нямаме работа,всичко е 1 :10.Стана много дясно,трябва и с левия крак да стъпваме,защото ще паднем на земята и ще си счупим главата и то най скоро време.Не е имало правда никога,всичко е само лъжа .

25

Анонимен

преди 13 години

какъв е тоя Груйкин бе ,каква 'справедливост' айде стига с тия измислени политици

24

бай Симо

преди 13 години

Още кандидати за бързи печалби...