107

анонимен

преди 13 години

Този какво се прави навсякъде по бестници,телевизия се говореше колко деца е убил как да не зане че пишете на всички улици на къщата му че е убиец с големи букви какво се маете / имената на момчета и момичета снимките им да напомнят непрекъснато не трябва обществото да мълчи.Стига мълчалици убиици.Съдии ударени с мокър *** или по точно с пачки в главата .

106

ДО 97

преди 13 години

Може и част от мезетата да поемем! Ти редовен ли си каква вина , кой го е сложил на волана обществото ли!?

105

никсън

преди 13 години

Пил не пил причината е една 150км в населено място.

104

хакир

преди 13 години

Оставете алкохола и наркотиците на страна. Пил не пил в населено место не се кара с 150км/ч. и даже и пътя да е нов. То и трезвен да си със 150км пак ще катастрофираш като този ***. Оставете дупките и като ги оправят можем да караме и с 200 а ? Просто това нямаше да се случи ако беше карал с 50км/ч. че даже и пиян да беше. Пияните карат с 20км а не с 150.

103

до 100

преди 13 години

Ами ако беше твоето дете сред групата,тогава ти ли щеше да си жалкия,че искаш справедливо наказание.Тоя *** почерни 6 семейства-защо ? Защото му е било УБАВО да си пийне! Ами ако твоето семейство беше сред тези 6.Присъда ще има,само се надявам да е ефективна,защото аз се движа по същите улици,моите деца се движат по тях и за мен гниенето на такова *** в затвора значи само едно-един убиец по малко по улицитеП.С естествено че има злоба ,ненавист.......говорим за 6 Деца

102

до 100

преди 13 години

ТИ АДВОКАТ ЛИ СИ МУ ИЛИ БРАТ, БРАТОВЧЕД.

101

до 100

преди 13 години

Обяснявай си глупостите за Страшният съд на почернените семейства. Сигурно ще те разберат - ако имаше дете, което е прегазено от такъв пияница много ми е чудно дали щеше да размишляваш така? Ако не беше пил и не беше карал с такава скорост може би пътят щеше да го оправдае! Аз книжка нямам защото изпитвам параноя да шофирам - но се оказва, че това няма да те спаси, ако едно такова келешче като това хлапе те помете и за секунди те прати на Оня свят.

100

ДО 97

преди 13 години

Ти луд ли си? Я се скрий. И спри с тези нравоучения. Да не би с фуния някой да му е наливал алкохола! Прегазил 6 деца, изкъртил бетонов стълб, разрушил дувар... Не обвинявай обществото, затова че няма грам мозък в главата си!!! Аман от ***...

99

Анонимен

преди 13 години

Ако можехте да се видите отстрани колко сте жалки! Както съдите, така ще ви съдят! И тебе, който оня ден не спря на "Стоп" ("голяма работа, един стоп..."), и другия, който кара и говори по телефона, и третия, който вижда каква е управията в държавата, но си трае, защото преклонена главица сабя не я сече (...но *** целува). Прави сте - акъл с фуния не се налива. Ще ви го напомня в Съдния ден!

98

до 97

преди 13 години

Алооо, ние обществото да поемем вина! Защо? Акъл с фуния не се налива! Тоя убиец има майка и баща, близки които са го отгледали, или е бил на произвола на съдбата. Би трябвало те да го възпитат поне първите 5 г, после става късно. Той не работил, или работил от време на време, ама искал кола..То всеки може да иска много, но всеки да се простира спрямо чергата. Никой на никого не е длъжен в този живот.Всеки трябва да си прави сметката какво може и какво не, и колко му е потенциала и възможностите

97

до 97

преди 13 години

Каква вина да поемаме бе?! Ти луд ли си? Да не би ОБЩЕСТВОТО да му е наливало с фуния алкохола в гърлото? Хайде моля те спри с нравоучителните си глупости - 6 деца си отидоха. Не обвинявай обществето, за това че този не е имал грам мозък в главата си!!!

96

Анонимен

преди 13 години

Едва ли има някой, който да смята, че момчето не е виновно. Въпросът е ние, обществото, ще признаем и ще поемем ли част от вината или ще хвърлим всичко на негов гръб? Като чета *** коментари, май ще е второто.

95

данъкоплатец

преди 13 години

Не бил виновен! Пиян, със 100 в населено място, счупил бетонов стълб,бутнал дувар и размазал шест деца! Пътя, дупките, общината, държавата,не познавал пътя,... броил звездите. Тоя ***, дали е плащал здравни осигуровки и кой плаща лечението му и престоя в болница.Всичко за сметка на данъкоплатеца. Защо не му кажат какво е направил. Сега ще му търсят психолог...Аман от такива несретници. И шофьора и този дето е дал ключовете от "Вектрата", и собственика на колата... Един да шванеш друг да удариш

94

do 76

преди 13 години

Не е лошо преди да питаш другите дали са нормални, да вземеш да погледнеш себе си. Първо - нямам идея "как се дига 100 км. в такава улица и с толкова дупки". Обаче ИМАМ идея, че железобетонен стълб не се реже на две със 50 км./ч. А за установения алкохол - не са ми нужни примерите ти. Нито смятам да "Здъвча една дъвка орбит", нито да "иСпуша" една цигара преди да "духна на дрегера". Щото на въпросния водач му е взета КРЪВНА проба, а тя не се влияе от "Здъвкване" на орбит и т.н

93

Анонимен

преди 13 години

Живея в село - улицата, на която живея е осеяна с дупки (в градовете не ги запълват, за селата да не говорим). 90% от пътищата в цялото село е дупка до дупка. ВСИЧКИ шофьори карат с много ниска скорост минавайки през дупките и за толкоз години няма смъртен случай заради дупките!!! Спрете да оправдавате алкохолизираното *** с дупките!!!

92

weedman

преди 13 години

съдете се един друг и се бесете колкото искате.....

91

До 76

преди 13 години

Абе ти нормален ли си първо знаеш ли улицата да видиш кво е дупки второ знаеш ли в такава улица как се дигат 100 км ? 1/2 от тук говорите на изуст самите родители на загиналите деца, го казаха това! В тази улица е невъзможно да се вдигне 80 да не говорим за 100! Още по малко, че само щи дам пример испуши една цигара и духни на дрегера! После здъвчи 1 орбит пак духни! Или ако си настинал пак духни! Второто което е от къде сме сигурни че общината не прикрива грешките си заради които загинаха 6деца

90

АВАСФСД

преди 13 години

Ще се оправи и пак ще тръгне да трепе хора. Щер го изкарат болен и невменяем.

89

Мая

преди 13 години

Убиецът ще живее... , а на загиналите деца вместо балове - панахиди! Защо не му кажат, какво е направил!?! До леглото да му сложат снимките, от погребенията на децата!!!

88

Ветаро ми пее

преди 13 години

Ако в опелчето е имало ароматизаторче с ликана Вожда - Боко Борисов - значи е невивен и вина за катастрофата има Първанов, КГБ и комунистите !!!