462

Диан

преди 12 години

Знам един такъв виц.Двама пенсионери на изложение на автомобили. Стоят пред един и си говорят-Представяш ли си ей тая колица сега да я взема и утре като се изтъпанча на работа с нея и как ще ме гледат всички и как ще ми завиждат?-Ама си ***,***... я малко влез в час бе склерозо.Дядката поседял ,почудил се , пък се плеснал по челото:-Ееее верно съм голям ***.Ми аз работата я напуснах отдавна. Е жалко. Тогава няма да я купувам.

461

анонимен

преди 13 години

тая дребна и нищожна душица да вземе и да се гръмне шматарок

460

нели

преди 13 години

ЩЕ...АКО все още е министър и най-ве4е ако ние оцелеем физически , че и психически до тогава!

459

АВЖИЯ

преди 13 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГРЪМНЕ ТОЗИ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ***

458

666

преди 13 години

Дянков,тогава да замрази и цените на всичко,а не постояно те да скачат.

457

pipi

преди 13 години

какви 7% ще вдигате, цените скочиха до тавана а вие ще ги вдигате 7% срам нямате ли и чак 2013 *** скапани заслужавате да живеете на заплата 500 лева да видите мизерията каква е пожелавам ви го от сърце господ има за такива като вас вън всички от парламента като неможете да управлявате като хората...

456

BOG

преди 13 години

youtube/watch?v=ORPYw5-DJWM

455

Nqkoi si1235

преди 13 години

За пореден път управляващите показаха че са некадърни и че немислят за хората. Вярно, е че доста хора от администрацията бездейства и напразно взима пари но има и доста хора който се трепят по цял ден за тези мижави заплати не е честно спрямо тях. Вместо да замразяват заплатите на хората по добре е да намалят техните с 50% и тези пари да ги дават на болни деца за лечение и без това държавата ги е отписала от живите за съжаление. Некадърни политици и некадърен народ това е България срам и позор.

454

африкански

преди 13 години

вън от България на мошениците и лъжците,начело с техния измислен идол.предполагам, че се разбира за кои става дума.който пръв познае ще спечели купата на мин.председателя и голямата награда на републиката.

453

Анонимен

преди 13 години

Не виждам кой, с здрав разум, ще гласува отново за ГЕРБ... освен клуба на мазохистите.

452

Анонимен

преди 13 години

Хахахах... 2013-та. Тоест, когато няма да е министър вече :D :D :D Тоя яко се бъзика с българският народ. Първо 7-8 пъти обявяваше че сме излезли от кризата, после 2-3 пъти казваше, че евентуално може да се увеличат заплатите и пенсиите. Ами, честито :)

451

Хер Флик

преди 13 години

Дянков вдига заплати и пенсии... ама за изборите :)))))))

450

anonimen

преди 13 години

abe tozi *** go izpratete na m ,,,y v ,,,ia rabota ot kadeto e dowal

449

burlak

преди 13 години

Ами то същата работа.Пред избори,едни вдигат,после другите се бият в гърдите,че те ги плащат.А ние ще духаме супата.Да им го начукам на всички минали,настоящи и бъдещи пултици.

448

Анонимен

преди 13 години

важното е на изборите колко са недоволнитеа те няма да са малко..

447

Parcuc

преди 13 години

Както винаги много недоволни в нета, нито един на площада...

446

Анонимен

преди 13 години

Безработицата защото безработните емигрират...по 150 хиляди на година.До три години половин милион ще са зад граница,затова пада.А това въобще не е за хвалене.Единствено показва каква пародия е държавата.

445

Анонимен

преди 13 години

Дянков,с колко ще вдигнеш заплатите?с 2% ?а инфлацията колко е ?20% ?вече на един пенсионер 100 лв му стигат само за лекарства, за храна не остава

444

Анонимен

преди 13 години

дига щот 2013 идват изборите нали.................... ***

443

Анонимен

преди 13 години

абе какво стана с тая държава,тука без война ще изчезне държаватакакво направиха тея хора,за 25 години ликвидираха всичкоа после ми разправят,че нямало план Ранът..