33

Dark_One

преди 13 години

До 28 ако това наричаш истинска бг музика, значи наистина си много задръстен...послушай малко ИСТИНСКА българска музика... като БТР ФСБ Щурците и вместо да отидеш на концерт на Азис посети Цвете за Гошо за да разбереш истината...

32

д-р Хаус

преди 13 години

Американската критика със сигурност не е чувала мегахита на Дражето - Ямбооол е градът

31

:)

преди 13 години

В повечето случай този отрицателен PR или по-известен като "черен PR", изиграва много положителна роля за човека срещу,когото е направен.

30

Анонимен

преди 13 години

Не откривам голяма музикална разлика между нейното парче и тези на Бийбър. Явно всичко е въпрос на пи ар. В случая нейният е отрицателен, но както се вижда - пак върши работа.

29

tarbuh

преди 13 години

Тази има още хляб да яде, а днес.бг май също.JB е най-гледан с 522 милиона гледания само на 1 видео, втора е лейди Гага с 369 милиона - youtube/charts/videos_views?t=a

28

Nerealen

преди 13 години

Ей Попфолкмания, учудвам се, че си написал толкова дълъг пост- все пак такива като теб не се отличават с добро владеене на който и да е език... Браво, сигурно поне два дена си го мислил...А Назмилер и всичките Ари, Пайнери и т.н може да си ги вземеш на някой остров да си музицирате дружно!

27

някой си

преди 13 години

Баси мастията е тая Ребека!Супер задръстенячка и доказва колко са *** американците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

PopFoLkMaNIA

преди 13 години

Нашите поп фолк изпълнителки са далеч по добри от тази. И най-лошата ни изпълнителка пее по добре и има по-хубава песен. Има много хляб да яде г-цата за да достигне нивото дори на най-лошата ни поп-фолк певица. Пожелавам на всички приятен ден и поздрав с една прекрасна и повдигаща настроението песен: ***. Назмилер - Отворко. И не забравяйте, родното си е за предпочитане!

25

Анонимен

преди 13 години

egati gadnoto hlape,kakvo li mu haresvat?

24

До 8

преди 13 години

Защото са си известни само в Чалгаристан и околността.

23

Боян

преди 13 години

Направих си труда да зърна парчето и трябва да кажа,че съм чувал далеч по-трагични случаи в чужбинско,а у нас-единствено трябва да си пусне човек произволен фолк ТВ канал и да си умре от смях пред телевизора.Значи какъв е извода-индустрията създава и сваля звезди.Да си гледат работата!

22

Boncho

преди 13 години

Ама толкова да не ме *** ни за Бибър ни за Шмибър ни за всичките им новоизлюпени педерастчета, че няма накъде. Хората в България почти лекуват рака вече, тия се занимават на ю-тюб кой бил по голем ***.. аааее мааму и новини....

21

Etien

преди 13 години

Точно така приятелю. Ерджан е истината!

20

хаха

преди 13 години

Икебаната цепи мрака глобално!

19

Анонимен

преди 13 години

Зле е много, но е много далече от Деан Неделчев

18

Nqkoi

преди 13 години

Не, сериозно - никой да не гледа видеото на Ребека ако иска да остане с добра психика. Макар, че момичето е на 13 и е продуцирано зле, тя кфо е виновна. Но се е получило доста отвратително.

17

Анонимен

преди 13 години

Мега зле сте у тоа сайт! Това даже баба ми го знаеше, преди вие да се сетите да го публикувате! *** и пенсионерския сайт, ***! Пенсионери пишат новините и пенсионери ги четат! Умрели сте си в кожата просто!

16

Neli

преди 13 години

A zabravihte li LIBU DIBU DAU4U? Totalen hit!

15

СуФИЯНЧИ

преди 13 години

дреми на дедовеца за бийпър мийпър и другите там ***

14

j

преди 13 години

xaaxaxaxaaxaxaxaxax :DDDDDDDDDDDDdd