21

Баба Яга

преди 13 години

schetovodstvo.bulboard/vt33.html

20

Баба Яга

преди 13 години

schetovodstvo.bulboard/vt33.html

19

Баба Яга

преди 13 години

До 13За пенсионерите по гр.договор не е задължително пенсионното осигуряване.Ако желаят тогава може да се осигуряват.Ако сумата след придпадане на нормативно признатите разходи е по-голяма от МРЗ,то здравната вноска е задължителна.Ами влезте в Гугъл и си направете справката.

18

Баба Яга

преди 13 години

Карла....не си в час изобщо! Цял живот съм се занимавала с трудови и граждански договори защото съм работила като ТРЗ.*** и се обеси някъде.Я ми посочи законовата уредба в която е регламентирано,че гражданските договори не подлежат на облагане.Разликата между трудов и граждански договор е тази,че при гр.договор няма опраделено работно място и определено работно време.При гр.договори има и определен % нормативно признати разходи.

17

карла

преди 13 години

алоооооооооо баба яга ти проста ли си му какви здравни и пенсионни осигуровки *** кранто това е граждански договор *** с *** измамници и мошеници и ти си част от тях вашта мама

16

porednata podigravka

преди 13 години

nai - nakraq si vzeh parite....ili po to4no jaltite stotinki, otgore na vsi4koto ima i ydrajki...

15

една от всичките

преди 13 години

Аз си взех парете от преброяването !!! УРА,УРА,УРА

14

roza

преди 13 години

az hodih predi 30 min nqma6e pari

13

roza

преди 13 години

kvi sa tezi ydrujki nali e grajdanski dogovor,nikoi ne pla6ta osigyrovki na prebroitelite,a 6to se otnasq za parite moje i da ne poly4im da stanat pomo6t na durjavata

12

Марина

преди 13 години

Вече има преведени пари,аз лично си ги взех от банката около 11:30 днес

11

до 10

преди 13 години

Видът на договора включва ли задължение за пенсионно осигуряване за срока му? Пенсионерите, които бяха преброители, за каква нова пенсия още трябва да си внасят!ДОГОВОРИТЕ НЕ СА ТРУДОВИ! Всъщност, никаде в самите договори не е упоменато основанието (конкретен закон, чл. от закона и прочее) на което държавата сключва договора с преброителя. Само някаква перефразирана длъжностна характеристика е "сключена" с хората. И сега ще ги връткат както си пожелаят.

10

една от всичи излъга

преди 13 години

Истината е че само ли лъжат, все още няма преведени никакви пари в банка ДСК на преброители и контрольори!

9

SISTEMATA

преди 13 години

SISTEMATA KAZVA NE.

8

Баба Яга

преди 13 години

Ами какви пари търсите днес, като е 20.4.2011.Много ясно е написано,че възнагражденията ще се изплащат от 21.4.2011г.А що се отнася до сумата на удръжките,то тя включва освен ДОД-10% и здравни и пенсионни осигуровки-така,че всичко сборно е 22% удръжки.И аз бях контрольор и утре ще проверя дали са преведени парите.

7

izlgan

преди 13 години

Tova e na6ata drjava izmamnici .Akoga li 6te svr6at budalite ?

6

Росен

преди 13 години

Здравейте и от мен!Аз като всички тук участвах в приброяването,бях преброител.371 лв. са ми начислени да получа едва преди няколко часа разбирам,че от сумата от 371лв ще получа 283 лв.Данак на сумата от 371 лв е 22% или по просто казано 80лв одръжки никъде ни бе споменато че ще има данък на парите 10%се ядват *** 22% съжалявам че така жестоко се прецаках да участвам в преброяването

5

Бойо тиквата

преди 13 години

Абе вие не разбрахте ли,че това са поредните лъжи на правителството.Парите не са преведени даже в НСИ.Преброителите има да си чакат,най-малко до 6 юли.

4

преброител съм

преди 13 години

Току-що на гишето в районен клон на ДСК ми казаха, че още не са получили превод, че за утре нищо не се знае, а най-вероятно е да преведат парите чак след празниците.Кой ни лъже? НСИ или ДСК ?

3

хаха

преди 13 години

От цялата работа счечелиха контрольорите. Ние преброителите останахме излъгани. По 1.50 лв. трябваше да се дава на ел. код. Не знам дали и 120 лв. ще вземал .50% от хората в моя район се бяха преброили електронно. Е, както винаги пак сме излъгани, а беше толкова голямо обикаляне !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

Селянин

преди 13 години

Да в последния работен ден на седмицата.Гениално,великолепно.Баш преди празника в последния работен ден хората ,ще са принудени да се редят на опашки,в банката.Просто който го е измислил е пълен ***,кретеноид и ***.Просто нямам думи.