168

za 167

преди 13 години

A za 16 000 000 ще е затворът ???

167

nikolay

преди 13 години

"Затова първата крачка в тази посока е справяне с ДДС измамите" + двойното счетоводство и криене на даници.Не може ли да се приеме закон, който да наказва със затвор криенето на данъци и данъчните измами. Например: до 5000 лв./година скрит данък = мин. 2 години затвор. 5000-10000 лв/год. = 5 години затвор,10000-100 000 лв/год = 10 годининад 100 000лв - 15-20 години.Наказание за счетоводителите, който са съдействали - парична глоба и отнемането на правото да бъдат счетоводители за 2-3 год.

166

ha-ha-haaaaaa

преди 13 години

DQNKOV VI GO SLOJI NA VSI4KI 4ERVENO SINI KRADCI.MOJETE DA ME4TAETE SAMO ZA NEGOVIQ POTENCIAL SME6NICI KRADLIVI.

165

Обективен

преди 13 години

Дянков се справя добре в условията на криза. Червените не успяха да го прогонят. Повечето от техните кадри биха били метачи в институциите където този мъж е бил .Горд съм че има и такива българи

164

ХЕРРРРРРРРРРРР

преди 13 години

ТОВА Е КОМПЛИМЕНТ ЗА БСП. НЯМА ДА УЧАСТВАТ В ПОРЕДНОТО ПРАЗНО ГОВОРЕНЕ БЕЗ МИСЪЛ ЗА ИКОНОМИКАТА И ХОРАТА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ХЕР ФЛИК-"БРАД ПИТ" ИЛИ ПРОСТО СИМЕОНЧО ДЯНКОВ ПРИКЛЮЧИ КРИЗАТА.

163

kliooo

преди 13 години

volen go slagga na bareka!bareka e geiiiiiiiiiiiii

162

Довиждане ГЕРБ !!!

преди 13 години

Премиерът ще продължи да потъва,:))1.Защото не може да избяга от миналото си ..2.Защото има ограничен Ентелект и неподходящо образование - меко казано ..3.Защото е грандоман и самовлюбен *** , които не иска да слуша по-умни от него ..4.Защото не направи коалиция със сините , а е с психопата Волен..5,Защото е руски агент или са му слаби ангелите - пред руснаците .6.Защото им кляка - с АЕЦ-а, -началото на края му ..)7.Защото е по- посредствен популист , дори от Тошо..)..Мачлета и простащина ...)))Държане -интервюта и прочие ..)8.Защото НЯМА идеи и не идейно убеден...в това , което иска и прави - днес едно , утре- друго..)9.Защото все повече ще "цъфти' посредствеността му - театърът е до време ..)10.Защото НЕ изпълни обещания - за Доган и мафията , за олигарсите и 'съдебната' власт , за корупция и връзкарство..)11Защото в края на краищата е поредния дубликат , комуно продукт , червен,които излуга много граждани ..))12. Вижте му ДС-другарите , олигарсите , приятелчетата, езика , номерата , ...

161

Анонимен

преди 13 години

Най-добре е Дянков да се качи на самолета с еднопосочен билет,можем да му го заплатим,за да не го вкарваме в разход!Дано и Бойко Борисов час по-скоро го разбере,в противен случай негативите ще са за него!

160

хм

преди 13 години

и сега след няколо дни , очаквайте поредните апотеози на мисъкта на финансовия министър...сега, щото има измами не става, ще става някога после, ако спрат с измамите... глупости на търкалетаква е тая държава и кви са тея НАП и всякакви други агенции, дето не могат да заковат далавераджиите - или са подбирани с конкурс калинки и тем подобни, или не си вършат работата съзнателно, ако пък е така, като как точно ще се намалят измамите не става ясно...

159

Анонимен

преди 13 години

Служил ли сте войник, всъщност? Симеон Дянков: Не, не съм служил войник. След езикова гимназия-Ловеч веднага отидох да уча. Първо в Европа, след това в... Такива неща не ставаха случайно и без връзки. Кандидатства във ВИИ Карл Маркс, където според думите му победил Тошко Славков на изпитите. По този повод Иван Славков, баща му, заявява пред в. Труд: Но този недорасляк, сложен да управлява финансите на държавата, забравя да каже, че през 1988 г. е изпратен да учи във Виена по програма на фондация Знаме на мира-основана от Людмила Живкова. Учи международни икономически отношения в УНСС, във виенски университет и в университет в Берлин. През 1991 г. заминава за САЩ, където в университета Питсбърг защитава докторантура по международни търговски и финансови отношения. Кога е завършил и кога защитава докторска титла след като нормално висше образование се завършва поне за пет години ?! Доктор е по икономика от Мичиганския университет. Не знам какъв опит в икономиката можеш да натрупаш за една-две години, че да те признаят за специалист и да те вземат в Световната банка, но нещата за г-н Дянков се уреждат.

158

живковист

преди 13 години

Този първо да го освидеталстват, па после да преписва.Това е най-голямата издънка. Тоз повече от млад счетоводител няма акъл. Да нарича учените-феодални старци? Ами той от яд ще се скъса ,че няма това уважение.Треторазряден финансист. Абе как можа Бойко да се обтгради с такива като него. Да пицаря е черешката на "тортата". Просто е неповторим пицар

157

yazoniks

преди 13 години

Dragi mi smehurkovci,zashto ne razchitate na sobstevenite si vazmojnosti a vse si milite che nqkoi shte vi upravi.Naroda e zatova za da izgrajda darjavata,a ne darjavata naroda.Zashto vmesto da govorite tuka vreli nekipeli ne zaprednite rakavi za da si namerite rabota.Jiveem v globalen sviat i vseki koito tarsi-namira.Takiva kato vas na koito vse pravitelstvoto im bilo vinovno s lopata da gi rinesh v Balgaria.Radvam se che nai-posle imame raboteshto i otgovorno pravitelsvo.

156

миро

преди 13 години

vij-me/bg/liubopitno/58-liubopitno/560-iaponski-injineri-.html

155

миро

преди 13 години

И в тази държава май само хората могат да постигнат нещо,политиците не са над хората а представители на народа,след като едни управляващи не се интересуват от мнението на народа закво да ги държим на власт.

154

Бай Танас

преди 13 години

Ще има специални фирми които да изкупуват продукцията,как досегаЕстественно доматито ще се плаща на производитела на 20 стотинки килограм и ще се продават в чужнина на 2 леваИдеално щеАбе що не си е... м.....

153

Венелин

преди 13 години

Следващия труд на Дянков ще е пренаписване на "Война и мир"

152

дедо пешо

преди 13 години

до 151Ама верно ли?Я се чудим що Тиквения вожд ни кара компири да копаме?!Че изхраним целио свет с компири и гле ко стаа тогава.Как че се редят на опашка за БГ компир карти.То туй пицата бил мнооого хитър.Че бутнем и турция като смъкнем цената на доматите!

151

clearly

преди 13 години

Нова стратегия ще прави от България основен износител на храни17 Април 2011Правителството ще разработва национална и регионална стратегия за развитие на селското стопанство съгласно тенденциите за поскъпване на храните, съобщи в неделя на среща с бизнеса в Ямбол вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков.Той посочи още, че световната тенденция за увеличаване цените на хранителните стоки може да работи за България, която има възможност да стане основен износител. Така той подкрепи тезата на премиера Бойко Борисов, изказана няколко пъти както на заседание на ООН, така по време на правителствена визита в Япония, че България може за "храни света".

150

Анонимен

преди 13 години

Правителството потвърди, че минималната пенсия за старост от първи януари 2012 година ще е 2000 евро, а пенсионната възраст 114 за жените и 119 за мъжете.

149

Анонимен

преди 13 години

Пакт-макт, пак ще има да плащаме за министерски простотии, при които целта е други да се облажат..... Не сме късопаметни, помним Милен Велчев и неговата "обмяна" на външния дълг!