128

nekoisi

преди 13 години

само така само така

127

Мартин на 12

преди 13 години

Дебилеско...!Не сме стигали до комунизъм!Хаха ама ти май вярваш,че при комунизма всеки взема без да работи...!А и бил съм навсякъде в Европа без бившите републики включващи СССР!!!!И ти започна нападката аз просто ти казах нещо!Да живее свободна България и Обединена Европа!

126

Язе

преди 13 години

И кое му е лошото на сутрешната гимнастика, не ми го побира главата... Мързеливци!

125

crus

преди 13 години

Самодива ...точно в тая гимнастика как върви ученическата униформа :)))))))))))на тия дето още бълнуват за комунизъм ....ми хуу ...продължавайте си ...на всички други лека вечер ...все пак събота вечер е :))) айде марш по кръчмите :)))

124

СИБАНКЯ

преди 13 години

Лелеееее-тоя е по-*** и от Тиквата..........

123

до 123

преди 13 години

...Само Дива...И какви диви мисли....Действай...

122

родител

преди 13 години

До 12 годишния..Мартин - ей, с *** човек не бива да се хващаш, но почнах..Та де си бил - само ти си знаеш - то и ти личи...А какво за комунизма си говорил - че то комунизъм не е имало , умнико, стигнахме до социАлизЪма...А да ти казвам къде, кога и защо съм ходил си е губене на време...Едно си остава вярно - простото и ограниченото се познава от една дума - а ти каза повече....Няма какво друго да ти кажа...И смисъл няма...

121

НАА

преди 13 години

Всичко в образованието ви е наред, сега и комуниззарядка.

120

samodiva

преди 13 години

Стига сте писали . Време е за гимнастика :) креватна :)или и тази гимнастика мразите :))))))

119

Varg

преди 13 години

Нека да има физзарядка като в казарма.

118

Анонимен

преди 13 години

От днес влезе в сила споразумението за взаимно премахване на визите между Турция и Русия, което Дмитрий Медведев и Р.Т.Ердоган подписаха преди една година в Анкара. Първата група руски граждани, които за пръв път стъпиха на турска земя без визи, днес бяха посрещнати тържествено с цветя на летището "Ататюрк" в Истанбул. Руснаците ще имат право на едномесечно пребиваване без визи в Турция. Същата процедура ще се прилага и за пътуванията на турските граждани в Русия. Русия е 58-та държава, в която турските граждани ще имат право на безвизово пътуване. Взаимното премахване на визите между Турция и Русия се очаква да доведе до силен подем в развитието на търговско-икономическите отношения. Взаимният стокообмен, който сега е около 26 млрд. долара, се очаква в рамките на една година да достигне 40 млрд. долара. Русия ще строи първата турска атомна електроцентрала на стойност около 25 млрд.долара. Турция заема пето място в износната листа на Русия и 11-то място във вноса. Близо един милион повече руски туристи се очакват тази година в Турция, като така числото ще достигне 4 милиона души. Турските граждани, пътуващи в Русия, от 300 000 вероятно ще се увеличат на 500 000 души.

117

Аз

преди 13 години

Я да вземат да го закрият това министерство на спорта.Големия спорт в България, че и министерство ще има.По-добре да направят министерство на просяците, ет са повече от спортистите.ГЕРБ=ГРОБНяма физзарядка, за министъра и Бойко - ***!

116

Мартин на 12

преди 13 години

А защо да не съм на 12 защото съм писал по-важни теми за света и за такива у нас ли?Просто сам образован и е интересно!Да наистина бил само на почивки реално,не съм работил или живял,но макар и неопитен в живота забелязвам простите неща,измитите болеварди и улици по-добрите коли чистите сгради!!!

115

Мартин на 12

преди 13 години

Родител.Mисля,че ти си с промито мозъче,комунистически настроен ненормалник!Аз говоря за комунизма,не за сега,айде ако може чети малко!И да не съм виновен,че не си ходил никъде по света,забутан човек,интересуваш се само от твоя живот и влизаш в интернет да четеш от време на време!А и не харесвам нито 1 политическа партия,но какво се кефите на Бойко пожарникара,мафиот...!Аре беше охрана на бай-Тошо!Айде моля ти се кажи ми,че в Западна европа не е по-добре иначе закакво ще се изнасят хората!!!

114

френска гимназия Вар

преди 13 години

А филма "Вчера" - помните ли ?А сутрешните физзарядки ?А директора ?За кариесите - помните ли ?Е, в такова училище бях и не съжалявам....

113

Анонимен

преди 13 години

Истината е че някой много упорито се опитва да разбие психиката на децата (а и на народа като цяло).Промените следват една след друга без никакво мислене и насоченост.Ако сегашните възрастни тръгнат на училище просто ще полудеят.Всеки ден нови наредби.Всяка година нови учебници.

112

az

преди 13 години

Да трябва да спортуват учениците, но съм абсолютно против физзарядката, помня как с палта и якета правихме смешни подобия на упражнения от които няма смисъл.Искам децата да спортуват по екип в хубави и модерни зали и салони, друг е въпроса как ще се подобри материалната база.

111

Майка

преди 13 години

Я па тоя вместо да измисля простотии да направи школите за децата безплатни и повече деца ще спортуват,а не когато иска детето да спортува да ме рекетират.

110

родител

преди 13 години

Мартинчо, дето си на 12, как така си бил в цяла западна Европа, и какво няма там, момчето ми - ей, жал ми е за теб - кой ти проми мозъчето още в крехката ти възраст ?Че и за Америка знаеш - какво ?Няма разхайтени ученици.Няма родители, дето искат детето им да стане чалга - певица, вместо да работи.Няма тинтири-минтири- учиш и бачкашА ти - от сега - на компютъра и вече с изкривено съзнание - "Защо трябва да бъдем изолирани и тероризирани за да има дисциплина" - кой те тероризира ?Сами се тероризирате и се качвате в ю-тюб, с клипчета...с разбити глави и с пор.....сценкиМартинчо, Мартинчо, като станеш родител друга ще запееш.../ти не си на 12 но нейсе/...

109

Узунов

преди 13 години

Подкрепям!