137

ТЪНКИЯ

преди 12 години

*** нАРОД !!!!! ХЕИ *** ДОШЛО Е ВРЕМЕ ДА ВИ ЗАПОЧНА СЪС СВИНСКИ САЧМИ. цЕЛИЯ НАРОД Е СТАДО ОТ ДИВИ ПРАСЕТА -ЗАТОВА ТРЯБВАТ И ловджии........ДОШЛО Е ВРЕМЕТО !

136

Анонимен

преди 13 години

Поредната измислица. Хората не са глупави,за да вярват на глупостите на един престъпници.

135

Анонимен

преди 13 години

До кога ще ни занимавате с това,какво е казал този бандит-трактора?Защо той е още на свобода,вярно ,с крадените пари си откупува свобода,но тия съдиинямат срам и морал,но всичко има и мярка в крайна сметка!

134

Интересуващ се

преди 13 години

До # 136 : Виждам,че живо се интересувате от това, което се пише за Ал Петров човекът, който ту се готви да става президент, ту се отказва. На 21 март т.г. сайтът Уикилийкс публикува пълният текст на поверителния доклад на експосл. Дж.Пардю за организираната престъпност в БГ.Същият ден 24 часа публикува този доклад със съкращения. Там фигурират 12 мафиотски групировки. Петата е Съюзът на бившите командоси (Спартак). За нея е написано: Алексей Илиев Петров е бивш офицер в елитната специална част за борба срещу тероризма. Той и групировката му от бивши военни командоси (известни и като "барети") се занимават много активно със застрахователна дейност чрез ЛЕВСКИ СПАРТАК ИНШУРЪНС (известна преди това като АПОЛО&БАЛКАН и СПАРТАК). Петров притежава и най-голямата таксиметрова фирма в София, ТАКСИ ЕКСПРЕС, с повече от 3500 коли. Смята се, че участието на Петров в Такси С Експрес, Левски Спартак и други компании с името Спар-так се прикрива като израелска инвестиция. Петров е тясно свързан с бившия израелски посланик в София Дейвид Коен. Друг член на групировката Златомир Иванов (Златко Баретата - б.р.) беше директор на АПОЛО&БАЛКАН, а в момента е директор на Аркус Секюрити. Иванов ръководи контрабандните дейности на групировката, както и изнудването и рекета. Смята се, че групировката има най-голям дял в бизнеса за ескорт и интимни услуги в София, които са всъщност прикритие на проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация. Г-н Петров, вие сте човек с много пари; защо не вземете да осъдите г-н Пардю за обида и клевета? Нали преди 4 дни приеха такъв закон! Впрочем, имате ли виза за САЩ и държите ли на нея?!

133

Asen

преди 13 години

ABE NIAMA LI EDIN LISICHKOV DA IM RAZKAJE IGRATA NA TOZI NAGAL POMAK DETO SE VJIVIAVA KATO KAPO DI TYTI KAPI,AMAN OT CHERVENI PODLOGI SEGA PAK I AKAL TRAGNAL DA DAVA *** NAGAL

132

Анонимен

преди 13 години

ако Яне е истински играч, сега е моментът да покаже изгубените или откраднатите му флашки.във Флашкария, където МВР министърът отказва да говори по незавършенив разговор с Танов, като казва че това била забравена история и че общетвото не се интертесувало от такива минали неща-ама моля моля- така ли ще ни каже че сме забравили за битото семействов кърджали; за изключително слабата му работа на министерството и служителите му по залвянето на престъпниците .колко ли пъти ще четем че некакви били следени-разработвани 6 месеца и ги арестували с 3 грама кокаин, едно листо мариХУЙяна и едно хапче витамин...дадът ги тия шмекери на цъда, а съдийте земат та ги пуснат. пуснати те вече са легализирани и моеш да ги видиш на улицаа трамвая да пласират с литри, килограми и денкове...мен лично в трамвай номер пет, една вече, такъв дилър ме заплаши с нож че ще ми среже млечните жлези ако гъкна. видях как му от якето наилонова торбичка с хапчета.татко искаше да идем при Цветанов, познава го от времето когато Ц Цветанов е бил служител на ДС. Майка скочи, и отсече-НЕ- МВР+Цветанов+наркодиларите са в комбина и скоро на Уолрик и американците щяло това да им писне и да го изритат. ще ни избият ако посочим дилар. рече майка. те сега събират парти за изборите като основен спонсор са им нарко трафикантите, нелегалните цигари и конкурсите за бюджетни проекти.Баба каза. Да заплим кущите си, да изгорим парите си, и с по един вързоп да тръгнем за Каваказ и от там през казахстанските пустини да стигнем териториата на Юингиз хан и там да измрем....батко каза че това щяло да съсипе ГЕРБ, ако Цецо станел собственник на всички апартаменти и жили, Борисов построял всички магистрали а Дянков нарежел Кремиковското желязо на стотинки....Яне, вярвам, каквато и *** да си, че си се подготвил добре за изборите и че имаш флашки за всеки Гербераст който посегне да заграби власт.Надявам се утре когато Цветанов е натикан в *** на Борисов, да яде по-пресни кървавици, че ще мога да ида в полицията и без да се страхувам че ще ме окасапи некакв дилър, да мога спокойно и ясно да го покажа на ченгетата.Щтракнах дилъра с мобиния докато се изправяше с падналат торбичка некакви хапчета. Вижда се ясно една татуировка на вратът му у на лявата ръка, вижда се също така пръстен на дясното кутра и ключове висящи на колана му....

131

хикс

преди 13 години

Не знаем кой е от "Наглите", но днес чете ли? Някой прекарал секретарката на министъра с 4000 лева за бог да прости? Е, по-нагли от това не бях срещал?

130

Анонимен

преди 13 години

Тоя нагъл *** ,защо е още жив бе.Няма ли гранатомет за него.

129

Анонимен

преди 13 години

Само на престъпниците забравихме да им поискаме мнението.

128

ДД САЩ

преди 13 години

Ще бъде ли Алексей Петров преследван за нарушаване на човешките права? Близо 40% от международния износ на какао идва от Кот д'Ивоар. През март Лоран Багбо обявява национализация на производство на какао. Държавният департамент на САЩ предупреждава Багбо, че ще бъде преследван за нарушаване човешките права. Либия е социалистическа страна с централна планова икономика. Кадафи национализира петролната индустрия и ще бъде преследванза нарушаване човешките права.

127

д-р хаус

преди 13 години

ами за да са на свобода рецидивистите, най-напред вината е на полицията.за съжаление отминаха времената на професионалистите в мвр.22 години всякакви се упражняват да ръководят това министерство.сегашните са само жалки далавераджии-физкултурници с много власт.съдът е корумпиран- факт.ами полицията-некадърна и зависима от една,айде две воли/на цоко и боко/.съдът съди на база доказателства,не на натиск в/у свидетели от страна на прокуратурата.да му се повърне на човек от гадостите на сегашната вла

126

да живее демокрация

преди 13 години

до 131,132,133,134/вероятно си един и същ-няма лошо/ ами това е демокрацията,всеки има право на мнение,което да изказва свободно.това не се харесва на теб, боко, цецо и останалите дървени кратуни.герб вече отнемат ИЗВОЮВАНИ ПРАВА,за да контролират и да скриват далаверите си/справка- търговски регистър вече не е публичен/.ред е и на имотния.алексей може и да не е херувим,но когато доказания престъпник с най-много власт се представя за светена вода ненапита,защо да не се казва истината за него?!?

125

шопът като помак

преди 13 години

НАПЪЛНО Е ВЪЗМОЖНО.АЛЕКСЕЙ ЗНАЕ МНОГО.НЕ СЛУЧАЙНО ТАКА НАСТЪРВЕНО СЕ РАЗПРАВЯТ С НЕГО.ЩО ЩЕ СНАХАТА НА ОТВЛЕЧЕНИЯ КИРО КИРОВ ДЕПУТАТКА ОТ ГЕРБ.СИГУРНО ТОВА Е ЦЕНАТА /ПЛАТЕНИЯ ОТКУП ЗА КИРОВ-КЪМ ГЕРБ/,ЗА ДА СТАНЕ СНАХАТА ДЕПУТАТ.НЯМА ДРУГА ЛОГИКА.ДО ТУК НЯМА И ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО СРЕЩУ ПЕТРОВ. НЕЩАТА СЪВСЕМ ЗАГРУБЯВАТ.ИСТИНАТА ЗА БОКО И ЦЕЦО Е МНОГО ГРОЗНА.И КАТО НЯМАТ ДРУГИ АРГУМЕНТИ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ПИСАЧИ СЕ НАХВЪРЛЯТ С ***-ТОВА ПЪК КАКВО Е-ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ВИНА ЛИ? А БОКО Е *** И НАХАЛЕН ШОП

124

Случаен читател

преди 13 години

Тази прословута секретност не позволява да се види хората от специализираните служби ДОТИ, НСС, отдели на ДАНС, ГДБОП за кого работят и дали не работят за себе си. Става въпрос за паралелни мрежи, в които има хора от службите, или хора,които са били във властта, но са запазили свои ключови верни хора в нея. Колко са влиятелни тези хора и по-силни ли са от държавата? Може би защото основният аргумент на скритата власт е неясната заплаха: ние извадихме компромати и ще извадим още компромати за теб, за близките ти, ще те съсипем, ако продължиш да се бориш с нас!. Тази заплаха предизвиква аналогия със спомена за отвличанията: ако случайно ни видиш, ти си мъртъв; ако платиш, ще загубиш само пръст или ухо. България е малка страна и кукловодите и техните източници са ограничен брой хора,които отдавна са известни. Само че от тях се страхуват и им се кланят всички политици и всички премиери. Защото властта им е неограничена и няма цвят. Има интереси,защитавани от правителствата, магистратите, политиците, депутатите, медиите. Другото е имитация на някакви действия ,които затихват веднага ,щом като хора-изпълнители като Янето започнат безогледни атаки, на които се дава място във всички медии без изключение.

123

Анализатор

преди 13 години

Защо на Ал.Петров непрекъснато му се осигурява медийно пространство? Въпросът е интересен,предполагам че на него професионален отговор може да даде Ал от Бабинци,бивш старши лейтенант от червените барети, понастоящем намиращ се под подписка и доцент по Фирмена сигурност от УНСС.Бивш лоялен гражданин, занесъл на премиера секретни доклади, уличаващи Станишев, сега борец за правда и свобода и върл душманин на Б.Б. Зад флашките и взривовете се очертават някои силуети зад кулисите. Хора, които са от специализирани служби - ДОТИ, НСС, отдели на ДАНС, ГДБОП- все служби, които поради съображения за сигурност винаги са били пазени в сянка. Дали някои хора от тези служби с взрива пред редакцията на Галерия не излязоха на светло? И дали Янето и неговото обкръжение не са само надводната част на айсберга, който отправя недвусмислени заплахи към Ц.Ц. и Б.Б.: ние извадихме компромати, можем и ще извадим още компромати за вас, за близките ви; ние ще ви съсипем, ако се опитате да повдигнете дори малко завесата!

122

Трактора и съдиите

преди 13 години

Съдебната власт е напълно независима от легитимните държавни фактори и абсолютно зависима от престъпниците. На практика тя защитава техните права и отсъжда присъди срещу правата на жертвите им (напр. делото Борилски ). Конституцията им даде могъщата власт да се противопоставят на цялото общество, както е и в този случай . Рейтингът на въпросната съдебна власт клони към нулата срамните 9%!. Да се чуди човек как имат очи да се вайкат, че незаслужено ги обиждат!? Буквално са развързали ръцете на рецидивисти (хиляди на свобода с по 4-5 висящи дела), проявяват страх и малодушие, корумпираност (Красьо Черния, черноморските имоти, рушветите по делото Цонев). От САС, сетне и от СГС освободиха под подписка Трактора Асан и той им се отблагодари с компромати и СРС-та. Та дори е назначен като доцент в УНСС и си позволява да дава изказвания, които освен че са плоски, са насочени срещу изп.власт и държавата. Този бивш офицер под прикритие при мафиотите,станал за няколко години мултимилионер, ще си позволява да дава изявления и напътствия?! Това става, защото навремето ген.Пенгезов го пусна от ареста, а независими и несменяеми съдии като Магдалинчева разчистиха пътя му към политическия живот на страната! Е, прави ли са хората да казват, че съдът е последно убежище на мафията?

121

Трактора и РЗС

преди 13 години

Ал. Петров е неразривно свързан с РЗС. На практика това е партията,която преди 2 години му пристана. Да разгледаме подписката за ВНС, проведена от РЗС. За нея разбрахме, че гъмжи от мъртви души, има вписани имената на затворници, както и на нищо неподозиращи граждани, живеещи у нас и в чужбина. От в-к Монитор научиха нови подробности как е ставала шашмата. Над 10 хил. полици на застрахователната компания Лев инс били предадени от неин служител в Ботевград на РЗС и активисти на партията използвали данните в подписката . Това бе съобщено от бившия организационен секретар на партията Великов ; освен това има и видеозапис, който доказвал как точно се консумира престъплението. Свидетели били готови да потвърдят това пред магистратите. Понастоящем тече прокурорска проверка по искане на ДАНС и ръководството на НС. Със сигурност към нея ще бъдат прибавени и новите факти. Така че Яне няма къде да мърда. Ако се потвърдят и заплахите, които той е отправял за убийството на народни представители, както и ако цъфнат уличаващите документи от касата на РЗС, за които има вече неколцина свидетели,не зная как ще се отърве лудото Яне и неговите диригенти. Вашето мнение, г-н Петров?

120

Някой

преди 13 години

ако си мислиш, че воленчо е по-различен, дълбоко се лъжеш :))) и той говори празни приказки и лъже ***, само за да се нагушка :)

119

343

преди 13 години

Защо медиите отразяват този престъпник? Ама Бойко си е виновен сам. Досега трябваше да е създаден спецсъда и във затвора да са всички начело с Трактора и Доган. Гласувах за Герб с тази идея, но вече се съмнявам за правилния ми вот. На следващите избори мисля да гласувам за Атака!

118

Анонимен

преди 13 години

запазена марка от едно време за крадците или мошенниците да викат с все глас дръжте крадеца,когато лрадеца не сподели дяла си