10

Анонимен

преди 13 години

Песента на този лольо е доста зле. По-зле от нашата. Но нали става дума за Русия, а те дори и с най-тъпата си песен стигнаха 12-а позиция на финала, вместо да се закотвят на дъното.

9

Пенчо

преди 13 години

Много негативизъм, много нещо. Докато негативизмът е в огромни мащаби, дотогава България ще е населявана от селинджъри и ще е мърлява държава.

8

Анонимен

преди 13 години

Сър Гага ?!?!?! Тоя са да не се представя за жена лесбийка, за да е в тоя с другия мистър Гарга :D

7

Дядо Мраз

преди 13 години

Статията е едно към едно с тази от Актуално.ком. Сам че там я четох сутринта към 10! Явно е, кой от кого преписва!

6

Анонимен

преди 13 години

Та чак и за руския изпълнител всичко трябва да научим чрез специални изявления за БТА. Може ли следващия път за кандидатите от Азърбайджан и Бряг на Слоновата Кост малко да ни разкажете, особено се интересувам от хранителните иим навици и от цвета на долното бельо и кой номер обувки носят.

5

Анонимен

преди 13 години

Евровизия е един невзрачен фестивал, който се отразява широко единствено в държавите от бившите СССР и Югославия. Аз живея от години в Германия и едва сега започва малко да се говори в медиите изобщо за Евровизия, имайки предвид, че финалът е следващата седмица в Дюселдорф. В българските медии това е традиционно широко обсъждана тема с месеци, та чак и със скандали, измами при гласуването и такъв джангър, все едно са Грамитата или най-малкото BritishAwards.

4

Патриот

преди 13 години

Кой нормален човек въобще ще си пусне някое парче от евровизия,пари да ми дават не мога да ги слушам!

3

малко пристрастен

преди 13 години

Тази година евровизия ще поднесе поредната порция недоизмислени и безмислени песни ,певците са под всякаква критика -бездиханни и и отчайващо жалки.

2

Анонимен

преди 13 години

Льошката е голям сладур! Не ми харесват много песните му, но е много харизматичен, танцувален, упорит и умее чудесно да общува с публиката.

1

ohliufff

преди 13 години

Пука ми та чак ми дреме за Русия!