37

filomena grimaldi

преди 13 години

kakvo ot tova 4e e na 16? mi toi ve4e si e kvalifikaziran prestapnik....\ubiez]. v zatvora nqma da moze da prebiva s traba hora za drebni newiza.

36

Анонимен

преди 13 години

по добре да погнат организираната престъпна група ЗА ТОЧЕНЕ НА ДДС на ***-ДЕБЕЛИЯ И СТОЯН ДЪЛГИЯ ПОДВИЗАВАЩИ СЕ В ЗАВЕДЕНИЕ "МОРЕТО" НА УЛИЦА ЗЛАТОВРЪХ И В СИТИ ЦЕНТЪРА ....................... ДАНО ДА ИМА АМБИЦИОЗЕН ПОЛИЦАИ КОИТО ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

Detektiff

преди 13 години

V koya vazrastova kategoriya popada 16 godishniyat nasilnik. Pishe, che e prebil mladej. A mladeja???

34

Реализмът!

преди 13 години

колко души от колко поколения трябва да пребие още, за да разберат някои решаващи хора, че индивида не е за ДЕТСКА педагогическа стая, а за панделатакъдето сам ще си изкарва прехраната, щото ние данъкоплатците сме против да му я осигуряваме?????? Ааааааааааааааа??????????

33

ми

преди 13 години

Отче наш иже иси компютър.който преценяваш правилно грешките на компютърните светци.дя се множат волята твоя компютърна и делата лишили ни от човешки възможности.Не пожелавай нито пррограмата. нито сайта на ближния компютърно завладял пространството въздушно и лишил от въздух безгрешните канонизирани за светци.По костите им ще ги познаете.Харесва ли ви най-новата молитва за Великден и металните яйца?За кой пореден път се убедих.че в компютърните зали всички са убийци на невинни!

32

До 32

преди 13 години

Аз пък мисля,че въпросът е зададен с поразяваща яснота и вече отговорих с....негативен вот

31

до 31

преди 13 години

некоректно си задал въпроса и някой се е объркал

30

АНКЕТА

преди 13 години

Според вас, *** ли е този сайт?Кликайте на ръчичките съответно за "ДА" и "НЕ"!

29

Анонимен

преди 13 години

Aми то веднъж ,втори пребил с тръба,ама третия като го хване и до там ще е.Ще си намери майстора и доста бой ще изяде,ако не го и убият някъде.Народа освирепя вече.Предстои такива случки да има и МВР все е назад с матеряла с превенцията.

28

Анонимен

преди 13 години

надзор в педагогическа стая ли. Абер вкарайте го този *** да копа с лопатата ламъни за чакъл и вар. Криминален ***. Много се надявам да си намериш майстора и при следващия опит ъа кражба да бъдеш пребит с трайни здравни последствия, *** такъв. Писна ми от *** в тази държава. Още повече от мърляшката ни полиция.

27

Викааам

преди 13 години

Защо сега не се излива онази злоба, която вчера се писа по повод арестуваните 6 ***?

26

Анонимен

преди 13 години

само бой *** и сръбско му е майката !

25

Анонимен

преди 13 години

Това не е демокрация, а анархия от див вид. В кой век живеем?! Мисля, че е време да се прилагат Крумовите закони- за всички крадци, лъжци и престъпници, за ВСИЧКИ без изключение. ако не, то някой ден в България ще останат само подобни на този индивид- оскотели същества като във филм на ужасите

24

Анонимен

преди 13 години

Правителството да започва да строи затвори и психиатрии, строги присъди за всеки вид насилие. Нормалните граждани на тази държава имаме право на живот!!! Агресивните болни мозъци да бъдат наказвани и лекувани!!! Таксите от магистрали да отиват за финансиране на затворите и психиатриите!

23

.!.

преди 13 години

МАНГАЛЕСКО 100%

22

марко-1

преди 13 години

100%-тов ***

21

Преминаващ

преди 13 години

Абе, те пешаците на шесто добре са си свършили работата. Лошото е, че тоя "познат" на полицията ще го подържат 24 часа, ще го пуснат и след месец-два пак ще тресне някой по главата...

20

Ооо

преди 13 години

Поредният ***-бандит нали? Напишете го, не се срамувайте.

19

Българин

преди 13 години

16-годишен рецидивист извършва тежко престъпление и го пускат? Какво трябва да направи, за да бъде ефективно осъден - да убие човек?*** вероятно?

18

Нона

преди 13 години

Дo 15. Не универсално,а УВЕСЕЛИТЕЛНО. :-;