374

5за4

преди 13 години

Какво "дипломатично" изказване! ОСТАВКА министър Младенов, Вие сте НЕКОМПЕТЕНТЕН и НЕПРИЯТЕН - най-меко казано!

373

ан

преди 13 години

*** се самоназовава. Това е! Просто и ..още по- просто...Само *** не биха го разбрали..

372

ха ха

преди 13 години

"Най-голямия *** в герберския боклучарник- това е Младенов!" Не не е ***,а малко боклуче на което мама(ББ) му бърше устичката докато папка и е гладно миличкото много гладно.За това и се обажда голишарчето.

371

ShaMana

преди 13 години

ходят* (нещо съм леко неграмотен тази сутрин)

370

ShaMana

преди 13 години

Чета коментари в тази страница и измежду "стандартното четиво" :) по посока на превителството или по точно това което всички вече си знаем, че трябва да си ходяд виждам коментар номер: 282 който типично по Ганьовски твърди "Всяка руска *** в тази страна трябва да бъде разстреляна немедленно. Едва след това в България ще започне икономически и духовен възход.". Което мен лично ме заболя за невежеството на този типаж. Приятелю без Руската "***" сега щеше да се казваш Ахмед ...Поздрави :)

369

възмутен

преди 13 години

Абе, Младенов, каква стана тя? Кой е *** в тази ситуация? Нито ти беше мястото, нито ти беше работа да даваш мнение за шефа на НЕК! И след последвалите събития на казуса би трябвало да хвърлиш оставка! Не стига друго, но за пореден път се доказа, че е вярно: храни куче да те лае; човек от потекло на хора от ДС се обърна срещу своите и им плю в лицата; за власт човек какво ли не прави! Погледнете ги в парламента - пребоядисани като небесна дъга са всички!

368

Какво се пените ?

преди 13 години

Следствие на подписаното споразумение, а то е една страничка споразумение, от която половината са кои подписват и кои парафират, сме казали, че след два месеца, вече най-накрая от 2006 година започналата сага трябва да има отговор или да, или не. В противен случай на всеки три месеца се събират руснаци и българи и казват даваме си още три месеца срок, заяви Борисов.

367

ГГ

преди 13 години

Най-голямия *** в герберския боклучарник- това е Младенов!

366

Анонимен

преди 13 години

По добре грешки отколкото пладнешки обири при ***

365

Анонимен

преди 13 години

"Той отрече варианта, според който с уволнението на Красимир Първанов правителството оправдава нещо, което е решило, но не смее само да оповести."ХЕ ХЕ ХЕ

364

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ОССРРРРААААААА.....

363

хехеехееее- резил !

преди 13 години

Абе кой е *** на този сайт?Като гледам колко нещо е изтрил, направо няма сила на земята да ме убеди, че ГЕРБ не плащат да се прави 'филтрираща цензура' на постовете тук - с други думи - да се оставят само постовете, които хвалят ГЕРБ или са неутрални.Всички други коментари са изтрити... Колко услужливи журналисти-модератори имало... Идват избори- трябва да се прави имидж... На какво обаче е въпроса?На некадърността или платената журналистика?Отговорете си сами.Моди, изтрии и това !

362

брад пит

преди 13 години

ТОЯ МИ МЯЗА НА УПОТРЕБЕНА ,,НОЩНА ДЪВКА ,,

361

Ванко

преди 13 години

Опомнете се хора.Аз съм млад човек и ме е срам,само защото съм гражданин на Бг.Как може този човек израснал и закърмен сред сътрудници на ДС визирам Младенов,внедряван в дясна политическа сила,да сее интриги,да ни говори за сътрудници на ДС и т.н.Малко е писано за това,но журналистите трябва малко да се разтърсят ид ни уведомят за истината.Президента ни доносник,до скоро министър доносник,посланници доносници това е Бг.С какво това недоразумение Младенов е по-вече от този който ни осмя пред света,като агент- президент.Днес по телевизията мисля,че нарече един човек от администрацията ***.А кой всъщност е ***.

360

trunk

преди 13 години

Е ...какво стана МИНИСТЪРЧЕТО.....май не си питал Боко за правата линия.....като как ще се извъртиш за *** ,а???Мамини сладки ....палавници ей....като не знаете от къде цоца шефът ви....що си оголвате дупетата бе?

359

minuvach

преди 13 години

За Николай Младенов е достатъчно да се напише само - "Отворено общество" и тогава е ясно кой какъв е и къде е пробивът в нац. ни сигурност!!!

358

Анонимен

преди 13 години

Най-големият и смърдящ *** е ГЕРБ. Хора, гответе се за пролетното почистване!

357

minuvach

преди 13 години

"Вчера министърът на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков уволни изпълнителния директор на НЕК ..." ???Решение за уволнение на шефа на НЕК се взема от съвета на директорите на Българския енергиен холдинг (БЕХ), а не пряко от министъра на икономиката !!!Смешникът Трайчо, дори не знае как да уволни някого!А вие - журналята, само нещо някой да ви каже и веднага го пишета КАТО ИСТИНА. Да, ама НЕ Е!!!

356

Петър

преди 13 години

*** сте вие управляващите от гроб.

355

Анонимен

преди 13 години

*** сте вие от ГЕРБ,другарю министър