370

miro

преди 13 години

Алтернатива винаги имаИ винаги ще има,трябва да се мисли оба4е

369

Горски

преди 13 години

Горски мина през площада на път за бачкане и ги видя.Имаше малолетни девойки,ама то винаги има-наемат ги от агенция за модели,бяха облечени с тениски на бсп.Шепа хора бяха и с голям зор ги караха да викат.На другия ден не знам колко човека е имало,но на бсп на митинга беше рехаво и без ентусиазъм :)

368

Антитурчин

преди 13 години

ГЕРБ губи доверие,БСП не става,СДС и ДСБ тотално и безвъзвратно си отиват,БЗНС-тата ги нема никакви,Зелените още повече,ДПС започва да се тресе,АТАКА е съставена от шепа шарлатани.Обаче има една новосъздадена партия,която все повече започва да печели симпатиите ми с рационалните и разумни инициативи,които провежда,пък и в редовете и няма от т.нар. "стари муцуни"

367

до VIZZA

преди 13 години

Точно така, прав си, алтернатива няма.Така че това правителство ще продължи да ни управлява.

366

до № 365

преди 13 години

Не 16 а 20 хиляди бяха, по последни данни.До другата седмица се очаква да са станали 25 хиляди, а до първи май ще са били близо 30 хилади.А на Бузлуджанският пленум официално ще бъдат обявени че са били 50 хиляди.И така се роди легендата....А всъщност една елементарна сметка показва че ако наистина са били 16 хиляди извозени с автобуси, по средно 40 места на автобус....къде успяхте да паркирате толкова автобуси бе?!Доколкото видях надали имаше повече от 3 000 човека.

365

do 365

преди 13 години

Нали ви видях бе, бяхте паркирали автобусите на площада, за да изглежда по-претъпкано! Или вие броите туристите, случайните минувачи и 3500-те рокери като протестиращи? Ако бях обявил, че ще се надупя по гол *** пред парламента, щях да събера повече кибици от тези, които БСП успя да извози от провинцията...

364

Зак

преди 13 години

Отговорът ми е до "хх", но явно не им работи на сайта системата за отговаряне

363

Зак

преди 13 години

И как да се научат бе човек, като всички около Борисов са току що станали от мениджърски постове, за да помогнат с каквото могат. Нали това е първоначалната идея на ГЕРБ - с нови, политически необременени и експерти да се тръгне напред. До 2009 като ни мажеха очите от време на време по БНТ-то с някое неразбрано от никому изказване управляващите и не знаехме кой какви ги върши, по-добре ли беше. Аз мисля, че сега е по-добре и, защото може реално да се обсъждат важни за всички въпроси.

362

С.М.

преди 13 години

359, 348, 343, 307, 308Това са най-яките коментари под тая статия... вече се колебая дали да не емигрирам.

361

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

До 364 Горски. Абе горски ти като си седиш в гората от къде знаеш колко са били? По последни данни са били над 16 хиляди като само половината са били комунисти, другите са били просто недоволни от Тиквобойко.

360

Горски

преди 13 години

Ама тези от Ройтерс май нямат кореспондент тук,а ползват информация от някой местен,щом пишат,че на митинга на бсп били хиляди...ясна е работата.Да бяха дошли да видят с очите си!

359

пиле до 362

преди 13 години

Революцията е полезно нещо, ако се прави от патриоти и хора, които искат просперитета на българите , на държавата? Но трябва да внимавате, за да не се промъкнат пребоядисващи се тарикати, каквито са повечето в управлението на страната ни от поне 30 години! Иначе целият ви труд ще се обезсмисли, както те обезсмислиха и Ботев, Левски, хан Исперих и всички, които са работели за добруването ни! не забравяй, че змиите са много и все гледат кокала и ще те предадат като нищо, ако ги допуснеш! А, ще.

358

хх

преди 13 години

алтернатива има и тя е революция и смяна на конституцията за да може народа да се самоуправлява а това без кръв не става но ако герб се задържат още малко щее факт и най накрая може и ние да хванем по правия път

357

VIZZA

преди 13 години

Основният риск за България е да продължи да ни управлява това некомпетентно и по Бай Ганевски самоуверено и нагло правителство на Борисов. Ужасното е , че няма алтернатива за управлението на страната.

356

хх

преди 13 години

за съжаление грешките плащаме ние да бяха се понаучили преди да влязат във власта за бойко знаехме чее *** но трябваше да се огради от уми хора а той събра по-прости че да им е лидер и ето резултата глад мизерия фалити да си ходи по най бързия начин докато все още има нещо за спасяване иначе дупе да му яко

355

Зак

преди 13 години

ГЕРБ направиха някои много рисковани реформи в трудно време. наравно с това започнаха борба с престъпност, строителство и подпомагане на туризма. Може да не са удобни за всички и някои хора да са облагодетелствани за сметка на други (като браншове, а не като стандарт на живот), но е очевидно, че се стараят и правят каквото могат. Грешките, които правят, са характерни за всички правителства преди тях, но съставени от изпечени политици, другите знаят как да си ги крият.

354

Анонимен

преди 13 години

Много се смях като гледах милиардера овчаров с тъмните очила на митинга на бсп да вика "гладни сме"

353

filomena grimaldi

преди 13 години

...orqza dohodite i uveli4i bezrabotizata i zenite....ne se prebori s korupziqta i prestapnostta....no kabinetat vse owe darzi zdravo vlastta v razete si blagodarenie na podkrepata na nazionalisti4eskata palna s ludi partiq ataka...opravlqvat ni ludi i besni, valzi i lisizi, me4ki stravnizi.

352

АЗ

преди 13 години

МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА ПРЕМАХНЕМ ОСНОВНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ РИСКОВЕ ЗА СТРАНАТА КАТО ГИ ОТПРАТИМ С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ КАТО НАПРИМЕР ПОЛСКИЯ ЕЛИТ

351

До 352

преди 13 години

"Бившият член на БКП - ББ ни докара до просешка тояга . "Защо да е бивш?Да са го изключвали или сам да е прекратил членството?!Дори се знае за точно обратното - отказал е да се деполитизира и е напуснал МВР!